Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas. Pas mane 81.5 kg.

Atsakyti
Panašu kad likime čia tik trise
Atsakyti
Ne vienos 4u.gif as jau sveikstu, sekmadieni pabandysiu pasidaryti iskrova su "limonadu" ir pirmadieni startuosiu wub.gif
Atsakyti

Ne vienos 4u.gifas jau sveikstu, sekmadieni pabandysiu pasidaryti iskrova su "limonadu" ir pirmadieni startuosiu wub.gif

Kas per "limonadas"? :)

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 06 23, 15:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lovely..." data-cid="71690477" data-time="1498210156"><div><p>Ne vienos vartotojo įkelta nuotraukaas jau sveikstu, sekmadieni pabandysiu pasidaryti iskrova su "limonadu" ir pirmadieni startuosiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kas per "limonadas"? smile.gif</p>

Internete radau , kazkoks iskrovai tinkantis smile.gif vanduo, citrinos sultys, kajano pipirai , klevu sirupas, pasidaryti 2l ir gerti visa diena. Reiks isbandyti smile.gif
Atsakyti

Kokia ramuma čia 😉 mano diena atlaikyta, vakar pagrybavau, tai truputį badau balansą palaikyti 😊

Atsakyti

Labas rytas :) parsiradom namo vakar velai,poilsio mazokai,nes istisai vis kur ejom :D bet labai patiko delfinariume,uzlipom ant kopu su vaikais nidoj,buvom apverstam name :) nors vaiksciojom daug,bet daug ir valgiau,tai kimbu i darbus :D lentele ikelsiu veliau :)

Atsakyti
Sveikos, vakar tik puse dienos su "limonadu" iskentejau, nes ko tai skaudet pradejo po sonkauliu. Issigandau , kad nuo tu kajano pipiru priepolis nubutu... turiu tulzies akmenlige. Na siandien startuoju su svaria mityba 4u.gif reikia ta dideli pliusa po atostogu panaikinti mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, aš irgi stoju į vėžias, vakar svečiuose buvom, tai visko prisiragavau.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif frolka
second.gif jerda
Atsakyti

Na ka,einu vakarienes ir diena bus atlaikyta :)

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti