Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Greičiausiai viskas bus gerai, tepaliukai kai gydytojai apžiūri ir išrašo(o ne patys nuspręndžiam kokio reik) gan veiksmingai veikia. Maniškei šunvotę su tepaliuku išgydė, nes viena pas gydytojus nuėjo(penktadienį), o nepilnametės nepjausto be tėvų, mes buvome su kitu vaiku pas gydytojus į Vilnių išvykę, tai per savaitgalį ir susitvarkė.
Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas 😊 kaip gerai, kad frolkos mergytės nekankino, tikiuosi, kad viskas susitvarkys su tepaliuku  :4u: 

Aš vakar dieną atlaikiau gerai :angel_not: 

Atsakyti

Einu valgyt vakarienes ir diena bus atlaikyta :)

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta 😊

Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  vakar mažė mane nufotkino namie tokioj pozoj, kad pasibaisėjau savim 😂 spyris nenuleist rankų! Kąąą ryt penktadienis, bet jei ir toliau tokie karščiai,tai pas mane pliusas garantuotas, sutinę rankos kojos, žiedai net nesisuka  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 22 birželio 2017 - 08:33

Labas rytas  :4u:  vakar mažė mane nufotkino namie tokioj pozoj, kad pasibaisėjau savim 😂 spyris nenuleist rankų! Kąąą ryt penktadienis, bet jei ir toliau tokie karščiai,tai pas mane pliusas garantuotas, sutinę rankos kojos, žiedai net nesisuka  :blink:

Gerai kai manes nieks nefotkina 😂😂😂 pas mus linoja 🤔 ryt pasisveriu ir varom i pajury ,uhuuu😋🤞 nuo namu pailsesiu :)

Atsakyti

Gerai kai manes nieks nefotkina 😂😂😂 pas mus linoja 🤔 ryt pasisveriu ir varom i pajury ,uhuuu😋🤞 nuo namu pailsesiu :)

Maniškės tai vis paooškina mano telefiną pasiėmę 😂 uuuu kaip pavydžiu baltai dėl pajūrio  :wub:  ilgai būsit? Mes varysim irgi kai grįšim, bet tik trim naktim :)

Atsakyti

Maniškės tai vis paooškina mano telefiną pasiėmę 😂 uuuu kaip pavydžiu baltai dėl pajūrio  :wub:  ilgai būsit? Mes varysim irgi kai grįšim, bet tik trim naktim :)

Nea,dvi naktis tik,ir vyras vel i darbus puls :) cia isvis ekspromtu vakar sumaste,kad reik varyt i pajury pailset :) 

Atsakyti

Nea,dvi naktis tik,ir vyras vel i darbus puls :) cia isvis ekspromtu vakar sumaste,kad reik varyt i pajury pailset :)

Super, taip ekspromtu smagiausia 😍👍

Atsakyti
O man dabar labiausiai norisi vakarienės. Pavalgius gal ir poilsis domintų ax.gif .
Nors dvi naktys bet kaip po tikrų atostogų jausiesi, galva prasivedins
Atsakyti