Labas rytas
Labas rytas 😊 kaip gerai, kad frolkos mergytės nekankino, tikiuosi, kad viskas susitvarkys su tepaliuku
Aš vakar dieną atlaikiau gerai
Einu valgyt vakarienes ir diena bus atlaikyta
Mano diena irgi atlaikyta 😊
Labas rytas
Labas rytas vakar mažė mane nufotkino namie tokioj pozoj, kad pasibaisėjau savim 😂 spyris nenuleist rankų! Kąąą ryt penktadienis, bet jei ir toliau tokie karščiai,tai pas mane pliusas garantuotas, sutinę rankos kojos, žiedai net nesisuka
Labas rytas
vakar mažė mane nufotkino namie tokioj pozoj, kad pasibaisėjau savim 😂 spyris nenuleist rankų! Kąąą ryt penktadienis, bet jei ir toliau tokie karščiai,tai pas mane pliusas garantuotas, sutinę rankos kojos, žiedai net nesisuka
Gerai kai manes nieks nefotkina 😂😂😂 pas mus linoja 🤔 ryt pasisveriu ir varom i pajury ,uhuuu😋🤞 nuo namu pailsesiu
Gerai kai manes nieks nefotkina 😂😂😂 pas mus linoja 🤔 ryt pasisveriu ir varom i pajury ,uhuuu😋🤞 nuo namu pailsesiu
Maniškės tai vis paooškina mano telefiną pasiėmę 😂 uuuu kaip pavydžiu baltai dėl pajūrio ilgai būsit? Mes varysim irgi kai grįšim, bet tik trim naktim
Maniškės tai vis paooškina mano telefiną pasiėmę 😂 uuuu kaip pavydžiu baltai dėl pajūrio
ilgai būsit? Mes varysim irgi kai grįšim, bet tik trim naktim
Nea,dvi naktis tik,ir vyras vel i darbus puls cia isvis ekspromtu vakar sumaste,kad reik varyt i pajury pailset
Nea,dvi naktis tik,ir vyras vel i darbus puls
cia isvis ekspromtu vakar sumaste,kad reik varyt i pajury pailset
Super, taip ekspromtu smagiausia 😍👍
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Nors dvi naktys bet kaip po tikrų atostogų jausiesi, galva prasivedins