Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos 4u.gif oj prajuokinot su tais sapnais smile.gif siandien mano laisvadienis tai kaip ir galeciau valgyt ka noriu bet kai toks karstis tai vos leda iveikiau ir sedziu issiputus atrodo iskart 10kg priaugau biggrin.gif
Atsakyti

Mano diena atlaikyta,suvalgytas vienas ledas papildomai,o siaip viskas pagal plana :) 

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas, šį savaitgalį poilsiauju ir nesilaikau.
Atsakyti

Labas rytas, mano penktadienis ir vakar irgi atlaikyti, šiandien tėvelių diena, einu daryt english breakfast  :B 

Atsakyti

Na mano diena pakolkas tvarkinga :) mazu iseis savaitgali negrybaut :D

Atsakyti

Diena atlaikyta 🎈 dar nebent sugriesinsiu ledais,bet tiksliai nezinau ar spesiu,nes mazius toks zizliukas kad ui :)

Atsakyti

Labas rytas,mano abu vaikai serga,tai nuo pat ryto asaros,temperaturos ir sloga 😷

Atsakyti

Labas rytas. Frolka, tu gal vaikams nesakei kad dabar vasara ir tokiomis ligomis netinka sirgti mirksiukas.gif o jei rimtai tai laikykities
Atsakyti

Labas rytas. Frolka, tu gal vaikams nesakei kad dabar vasara ir tokiomis ligomis netinka sirgti mirksiukas.gifo jei rimtai tai laikykities

Mhm,kad ta vasara nei siokia nei tokia :D 

Atsakyti

Labas rytas,mano abu vaikai serga,tai nuo pat ryto asaros,temperaturos ir sloga 😷

Uij, sveikit 🎈

Labas rytas, aš po pasivaikščiojimo, kepam mes juodai čia, tai bent ryte ratuką prasiėjau. Savaitgalis pragastroliuotas ir pravalgytas, tai stoju atgal į vėžes :) bet buvo laaaabai smagu 😍

Atsakyti
Sveikos 4u.gif as jau po atostogu Lietuvoje gryzau namo. Parsiveziau 3kg pliuso blink.gif verysad.gif ir bronchita... Kai pasveiksiu grysiu i ritma vel unsure.gif ...
Atsakyti