Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 06 16, 07:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jerda" data-cid="71678972" data-time="1497579571"><div><p>Labas rytas 112.4 Frolka primink kiek praeitą savaitę buvo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>112,8 buvo🎈</p><p></p><p>Labas rytas,pas mane 73.9 😁</p>

Dėkui, vadinasi minusas, valioooo. Nežinojau džiaugtis ar liūdėti mirksiukas.gif
Atsakyti

Dėkui, vadinasi minusas, valioooo. Nežinojau džiaugtis ar liūdėti mirksiukas.gif

Dziaugtis dziaugtis 😁

Atsakyti

Labas rytas, pas mane svarstyklės rodo 81.5 kg. Jeeeezus kaip savaitgaliais vis neužsikabint ėst 😀 gryna maistoholikė... vieni gert užsikabina nuo penktadinio, o aš valgyt... kam kokie malonumai 😅 na šis savaitgalis šventinis, tai vėl bus skanu... bet karšta, kai gal kažko lengvesnio labiau norėsis. Tikiuosi 😀

Atsakyti

Labas rytas, pas mane svarstyklės rodo 81.5 kg. Jeeeezus kaip savaitgaliais vis neužsikabint ėst 😀 gryna maistoholikė... vieni gert užsikabina nuo penktadinio, o aš valgyt... kam kokie malonumai 😅 na šis savaitgalis šventinis, tai vėl bus skanu... bet karšta, kai gal kažko lengvesnio labiau norėsis. Tikiuosi 😀

Ta pati ir as pagalvojau-kaip cia nepradet est nuo penktadienio 😂😂😂zabtus uzklijuot 😂🙂😂

Atsakyti

Man atrodo nieko nebus, buvom apsipirkt tai tiek šūdų 🙈 reik juos per savaitgalį sunaikint, kad per savaitę neviliotų  :lol: 

Atsakyti

Man atrodo nieko nebus, buvom apsipirkt tai tiek šūdų 🙈 reik juos per savaitgalį sunaikint, kad per savaitę neviliotų  :lol:

😂😂 pas mane pakolkas ramu :) vyras dirba,tai lauke su vaikais prasiejau,kavos isgeriau,dicke serbeto ir namo :) aisku dar ne vakaras,bet labai tikiuosi neuzest nuo siandien ir nevaryt iki sekmad vakaro 😂 

Atsakyti

O idomu dar kas prisiduos 🤔

Atsakyti

Nepanašu, atostogos... 

Atsakyti
Mes čia visą savaitę trise pabendraujam, tai ir penktadienį vienintelės mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif frolka
second.gif jerda
third.gif nuosta
Atsakyti

Tai jau valgot visos pasislepe? 😂😂😂 mano abu vaikai apsirgo...tai trinames namie,nes su temp dicke ir tokia visa be jegu. Eisiu kazka pietum konstruot :)

Atsakyti

Nu ir valgykit 😋 as viena nevalgysiu ir trinsiuos cia 😂😂😂

Atsakyti