Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Su dovanom vyram, tai man irgi ragas, minčių 0, tai nieko ir nedovanoju 😁 atvirutes gauna nuo manęs, vaikų, tortą padarau, skanią vakarienę ir laimingas 😍 

Torto nevalgys :D reiks kazka sumastyt ko reikia,pirkt praktiskai :) jo.,su suknelem sunku su vaikais,bet as deduos,nes su dzinsais per karsta buna,bet sukniu daznai irgi negaliu nesiot-leskas pritrinu :D amzina beda :D

Atsakyti

Va aš apie tą pritrynimą leškų girdėjus, nu mano leškos kaip reikiant, bet niekad nebuvau pritrynus  :hmm:  gal vaikštau išsiskėtus arba per mažai sukneles dėviu  :D 

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif na kaip smagu ce pas jus paskaitineti
Visos taip draugiškai diskutuojant..pavargau nuo FB grupių kur visos piktos (turbūt nedavalgiusios biggrin.gif ) Tai sakau reikia ce dažniau apsilankyti ax.gif
Atsakyti

Va aš apie tą pritrynimą leškų girdėjus, nu mano leškos kaip reikiant, bet niekad nebuvau pritrynus  :hmm:  gal vaikštau išsiskėtus arba per mažai sukneles dėviu  :D

Tai tavo kojos kudesnes ir gal tarpas tarp koju yra,pas mane tai leska ant leskos lipa kai stoviu :D pas mane net dzinsai per leskas issitrina 😂😂😂😂

Sveikos merginos 4u.gifna kaip smagu ce pas jus paskaitineti
Visos taip draugiškai diskutuojant..pavargau nuo FB grupių kur visos piktos (turbūt nedavalgiusios biggrin.gif) Tai sakau reikia ce dažniau apsilankyti ax.gif

O labas ;) kaip sekas?

Atsakyti
Pritrynimas tai čia man amžina tragedija, su suknele arba timpos apačioje, arba pedkelnės, kitaip niekaip. Frolka, kažkaip nė nebūčiau pamaniusi kad ir tau tokia problema gali būti. Mano akimis tu jau kūdena ax.gif
Šianąkt vėl save storą sapnavau- šįkart rankos tokios riebios , putlios, net storesnės nei realybėje. fui.... Niekad gyvenime savęs ne tik kad storos, net stambios nesu sapnavusi. Visada normali, kažkur 72kg bigsmile.gif Šiandieną buvau parduotuvėje tai net nežvilgtelėjau į saldumynus, na sūnui nupirkau sausų saldžių pusryčių, bet aš jų faktiškai nevalgau. Jau laukiu šios nakties, kokią kūno dalį šianąkt sapnuosiu
Atsakyti

Tai tavo kojos kudesnes ir gal tarpas tarp koju yra,pas mane tai leska ant leskos lipa kai stoviu :D pas mane net dzinsai per leskas issitrina 😂😂😂😂

O labas ;) kaip sekas?

Nu tarpo nėr, ir leškos kaip reikiant, liečiasi viena į kitą visad,bet gal kokios klišesnės, tai nesitrina taip  :lol: 

Gamėja būk būk čia, mes nepamokslaujam per daug :mirksiukas:  tik prisiduot prašom, už pliusą paguosim, už minusą pagirsim  :mirksiukas: 

Jerda, nu ir sapnai tave užpuolė, gal ir į naudą, ką 😀👍 

Atsakyti

Pritrynimas tai čia man amžina tragedija, su suknele arba timpos apačioje, arba pedkelnės, kitaip niekaip. Frolka, kažkaip nė nebūčiau pamaniusi kad ir tau tokia problema gali būti. Mano akimis tu jau kūdena ax.gif
Šianąkt vėl save storą sapnavau- šįkart rankos tokios riebios , putlios, net storesnės nei realybėje. fui.... Niekad gyvenime savęs ne tik kad storos, net stambios nesu sapnavusi. Visada normali, kažkur 72kg bigsmile.gifŠiandieną buvau parduotuvėje tai net nežvilgtelėjau į saldumynus, na sūnui nupirkau sausų saldžių pusryčių, bet aš jų faktiškai nevalgau. Jau laukiu šios nakties, kokią kūno dalį šianąkt sapnuosiu

Kiek save pamenu visad leskos trinesi man,visad jas turejau :D ale ir sapnai :D 

Nu tarpo nėr, ir leškos kaip reikiant, liečiasi viena į kitą visad,bet gal kokios klišesnės, tai nesitrina taip  :lol:

Gamėja būk būk čia, mes nepamokslaujam per daug :mirksiukas:  tik prisiduot prašom, už pliusą paguosim, už minusą pagirsim  :mirksiukas:

Jerda, nu ir sapnai tave užpuolė, gal ir į naudą, ką 😀👍 

😂😁 

Atsakyti

Na ka,diena atlaikyta!gero ryt sverimosi merginos 🎈

Atsakyti

Mano diena šiandien irgi atlaikyta, daug darbavausi namie, išprakaitavau gal kokį gramą 😅

Atsakyti
Mano kaip ten atlaikyta, bet laikiausi net įsikibus mirksiukas.gif Nusipirkau studentų maisto kai nebeišsilaikysiu, gal su juo nepagausiu saldumynų kablio biggrin.gif O sapnai tai jaučiu pranašiški, į pliusą greičiausiai bus
Atsakyti
Labas rytas 112.4 Frolka primink kiek praeitą savaitę buvo 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas 112.4 Frolka primink kiek praeitą savaitę buvo 4u.gif

112,8 buvo🎈

Labas rytas,pas mane 73.9 😁

Atsakyti