Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laikykis🎈 mano abu be soskiu uzaugo,nors del to nereiks sukt galvos :) lauke taip niuru,kad atrodo kad vakaras butu o ne rytas...sakiau eisiu i parde,ale kazkaip itariu pils lietus,o su abiem maknot per balas tai hmmm🤔

Mergaitės mano irgi soskių nenaudojo, bet su dvyniais kitaip neįsivaizduoju kaip būčiau be jų apsiėjus. Šiaip normaliai pakankamai tas atpratinimas vyksta, be stresų, tik va naktį pabudo ir bendrauja, o soskė būtų, tai kyšt ir miegotų ramiai 😀 kitaip nežinau kaip nulaužt, nes šiaip jie naktim nesikelia. Soskes pagrinde miegui tik ir naudojom :) nu nieko, gal dažnai nebudinės. 

Pas mus žiauriai karšta, savaitgalį išvyką pasiplanavę, bet praneša 29, tai kažkaip ir noro nėr i ir ką rengtis neišmąstau  :unsure:  :oh: 

Atsakyti

Mergaitės mano irgi soskių nenaudojo, bet su dvyniais kitaip neįsivaizduoju kaip būčiau be jų apsiėjus. Šiaip normaliai pakankamai tas atpratinimas vyksta, be stresų, tik va naktį pabudo ir bendrauja, o soskė būtų, tai kyšt ir miegotų ramiai 😀 kitaip nežinau kaip nulaužt, nes šiaip jie naktim nesikelia. Soskes pagrinde miegui tik ir naudojom :) nu nieko, gal dažnai nebudinės. 

Pas mus žiauriai karšta, savaitgalį išvyką pasiplanavę, bet praneša 29, tai kažkaip ir noro nėr i ir ką rengtis neišmąstau  :unsure:  :oh:

Nustos keltis,matyt pirmos naktys tik tokios bus :) oho.karsta :D nemegstu karsciu :D as siandien suknele nusipirkau vasarine is lidlo,sutampysiu i kiema su vaikais :D bet jei vasara bus tokia kaip iki siol orai-tai suknele bus uzmirsta :D 

Einu troskint vistytes su bulvem ,krapais ...mmmmm 🤞🙄

Atsakyti

Aš po dantistės, laikaisi neblogai, nors ir vyrs namie 😁 kažkaip kai karšta, nesinori apsunkti ko prisikimšus. Vakarienei steikas bus su salotom 😍

Atsakyti

Diena atlaikyta :)

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta, jei ir ryt bus ok, gal nulį pavyks išspaust 😀👍

Atsakyti
Sveikos gyvos. Šianakt sapnavau kad pilvas labai išdidėjo, sustorėjau. Ryte pasižiūriu nagi rimtai biškį didesnis. Kad sapnas nebūtų pranašiškas šiandien net dieną normaliai atlaikiau biggrin.gif Mintį apie ką nors saldaus vyte nuvijau prisiminusi tą košmarą 4u.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos. Šianakt sapnavau kad pilvas labai išdidėjo, sustorėjau. Ryte pasižiūriu nagi rimtai biškį didesnis. Kad sapnas nebūtų pranašiškas šiandien net dieną normaliai atlaikiau biggrin.gifMintį apie ką nors saldaus vyte nuvijau prisiminusi tą košmarą 4u.gif

:D sazine kalba per sapnus matyt 😂 

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas 😊 pas mus vėl kepykla, laukiu kada atvės, nekenčiu karščių.

Atsakyti

Labas rytas 😊 pas mus vėl kepykla, laukiu kada atvės, nekenčiu karščių.

Pas mus tai nesuprasi :6 ryte saule tvieske jau masciau kad leksiu su suknele ,8 val jau apsiniauke ir vejas pakilo,10 salta buvo,db saule vel sviecia bet vesu...kur ta vasara pasiklydo as nezinau :D vyro gimse 24,o as be jokiu minciu ka cia jam padovanojus :D

Atsakyti

Aš plaukus, antakius, nagus dažausi užsidarius. Man kad ir karšta, džinsai rūbas nr.1, suknelės trumpos (virš kelių) per daug pasikelia pasilenkus paskui vaikus, ilgos ir pinas tarp kojų  :oh:  nu nemoku aš su jom būt, per atostogas kelis kartus dėjaus ir vis gailėjaus 😀 plius kojos virš kelių ir šlaunys mano celiulitas, kompleksuoju. Reikėtų nusipirkti kokią midi ilgio. Bet savaitgalį jaučiu teks bent šortus dėtis, atrakcijonų parke jaučiu išvis kepsim  :oh: 

Atsakyti

Su dovanom vyram, tai man irgi ragas, minčių 0, tai nieko ir nedovanoju 😁 atvirutes gauna nuo manęs, vaikų, tortą padarau, skanią vakarienę ir laimingas 😍 

Atsakyti