Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano diena be ryšio, visus likučius damušinėju, šiūkšlių dėžė žodžiu, bet toks jau mėnesio laikas, ryt tikiuosi bus geriau, nes šventės parėjo,tai net akyse šviesiau ir gyvenimas gražesnis 😀😍

Ryt su naujom jegom kibsi i darbus :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: kaip gera atsibust ne pilnai :D

Atsakyti

Labas rytas :4u: kaip gera atsibust ne pilnai :D

Labas rytas, pasiilgau to jausmo lengvumo, bet galvoj kažkokia betvarkė. Bamdysiu prisilaikyt šiandien, bet nežinau kaip pavyks..

Atsakyti

Labas rytas, pasiilgau to jausmo lengvumo, bet galvoj kažkokia betvarkė. Bamdysiu prisilaikyt šiandien, bet nežinau kaip pavyks..

Va va,ta betvarke visiskai sujaukia visus planus :) laikykis!!! Mano pacios mintys vis kazkur paplaukia,bet laikysiuos is paskutiniuju :) ir vis mastau kaip atrast ta balansa tarp valgymo ir edimo 😂

Atsakyti

+vyras namie trinas, tai nepadeda. Rafaelo dėžę partempė didžiausią ir naujų trakškučių išbandyt, o išsiunčiau pieno vaikam  :D  kur jį dėt? :hmm: 

Atsakyti

+vyras namie trinas, tai nepadeda. Rafaelo dėžę partempė didžiausią ir naujų trakškučių išbandyt, o išsiunčiau pieno vaikam  :D  kur jį dėt? :hmm:

Aga,maniskis irgi parsivilko anksti namo su klausimu ka skanaus? :D 

Atsakyti

Aga,maniskis irgi parsivilko anksti namo su klausimu ka skanaus? :D

Nu va, visi jie tokie 😅 sakau kam tu man taip darai, sako ką žinau,vieną dieną valgai, kitą ne, galvojau nudžiuginsiu 😂

Atsakyti

Nu va, visi jie tokie 😅 sakau kam tu man taip darai, sako ką žinau,vieną dieną valgai, kitą ne, galvojau nudžiuginsiu 😂

😂😂😂😂 maniskis irgi nesuprantu tu mano nuopuoliu 😂😂😂kas jam kai kudas kai sliekas :D

Atsakyti

Eisiu vakarienes ir diena atlaikyta 🎈 uhuu!

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas 🎈 aš vajar irgi atsilaikiau visai puikiai 😉 bet naktis bemiegė, tai šiandien kaip širšė vaikštau nuo ryto, energijos trūkumas žiaurus. Soskių atsisakom, tai naktį bišk pablūdijo vienas vyrukas :)) šiandien VĖL pas dantistę. Kaip nemėgstu 😁

Atsakyti

Labas rytas 🎈 aš vajar irgi atsilaikiau visai puikiai 😉 bet naktis bemiegė, tai šiandien kaip širšė vaikštau nuo ryto, energijos trūkumas žiaurus. Soskių atsisakom, tai naktį bišk pablūdijo vienas vyrukas :)) šiandien VĖL pas dantistę. Kaip nemėgstu 😁

Laikykis🎈 mano abu be soskiu uzaugo,nors del to nereiks sukt galvos :) lauke taip niuru,kad atrodo kad vakaras butu o ne rytas...sakiau eisiu i parde,ale kazkaip itariu pils lietus,o su abiem maknot per balas tai hmmm🤔

Atsakyti