Visai neblogai. Manau vaikams patinka tos angliškos tradicijos 😃
Visai neblogai. Manau vaikams patinka tos angliškos tradicijos 😃
Niuuuu jau prikimšau tai su šv. Kūčiom ir gražaus Jums Kalėdų ryto
Su Kaledom!mes buvom nuleke iki uosviu,dicke susirinko dar dovanu,pavalgem ir grizom namo.kepu karamelini pyraga su obuoliais,bet jauciu kad ne kazka gausis,karameles reikejo tikros jam matyt na,bet drauge sake ryt torto atsinest savo gamybos tai kaip ir neliksiu be saldumynu
Papildymas :pyragas gavosi valgomas nors ir brokuotas
Reiškiasi tikras naminis pyragas gavosi.
Sveikos,kaip tos sventes? Mes nesenai isleidom drauge su sunum namo,nes buvo ateje kept sausainiu kepu sonkauliukus ir mastau kaip nuo ryt grizt i ritma savo nes nesninori pravalgyt visa savaite
Laba diena! Mes irgi šiandien šinkaulius kepsim ir vištą, vakar niekas netilpo,tai ir nekepėm 😀 visko per daig pridariau, kaip visad... bandysiu ir aš nuo ryt stot į vėžes. Nors kaip gaila jaučiu bus likučius mes lauk 😂
Laba diena! Mes irgi šiandien šinkaulius kepsim ir vištą, vakar niekas netilpo,tai ir nekepėm 😀 visko per daig pridariau, kaip visad... bandysiu ir aš nuo ryt stot į vėžes. Nors kaip gaila jaučiu bus likučius mes lauk 😂
As tai jau suku galva ka karstam issikept per naujus
Pas mane saldytuvas irgi pilnas,nes uosviai vakar prikrove visko,tik neaisku kas suvalgys tiek
Labas rytas!
Labas rytas! Niuuu kaip nuotaikos po švenčių? aš negėriau, bet nuo maisto kaip pagirios
Labas rytas! Niuuu kaip nuotaikos po švenčių? aš negėriau, bet nuo maisto kaip pagirios
As tai ispampus kaip erke jauciuos nors atrodo nieko daug nevalgiau,bet matyt ir skysciai ir maistas uzsilaiko tikiuos iki penktadienio grizt i savo kuna o ir svenciu kaip nebuta,gal kad sniego visai nera,tos kaledines nuotaikos nebuvo... svarbu vaikam dziaugsmas -dovanos,sausainiai
Liuks atrodai su suknele ! Naujus svest galesi ;)