Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikutės, atsiprašau, pamiršau ir pasisverti, gyvenu jau atostogų nuotaikom, antradienį skrendam į šiltus kraštus, pora savaičių gyvensiu be jokio svorio metimo 4u.gif

Bet grįšiu pas jus būtinai 4u.gif

Sėkmės visoms 4u.gif

Baltai pavydziu atostogu :)🎈

Airisė ir Lovely atostogauja berods :) nors vasarą čia visad ramuma. Įsijungia atostogų režimas, kas iki vasaros nesulieknėja, tai jau matyt atrodo bala nematė, noris ledų, šašlykų, piknikų ir t.t.. Aš irgi po 6 savaičių atostogas paskelbsiu 😁 bet iki tol prisilaikysiu, kad bent nepriaugčiau.

Mhm,pas mane toks rezimas🙄 bet noretusi susilaikyt kazkiek,nes jau per daug sau leidziu 😂

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif nuosta
Atsakyti
ka cia merginos, beprisilaikysi sveikos mitybos, kai darbe praleidi 10-11 val... nenusinešiu visokiausių užkandžių ir neprilakstysiu valgyti... kuo mažiua pertraukų, tuo greičiau darbus pasidarau....
pas mane tik viena ilgėlesnė pietų pertrauka...
dar šnd ir savo bananiuką pamiršau įsimesti

smagių visoms atostogų... mano pirmoji vasara be atosotogų, o šiaip gi nuo vaikystės atosotogaudavau vasaromis beveik po 3 mėn... pasiimsiu bent jau mamadienius, ko niekuomet nedariau
Atsakyti

Frolka, ačiū už lentelę  :4u:  Sidrulka, na taip, gyvenimo ritmas mus įsuka kartais, bet dėl savęs verta pasistengt, kiek įmanoma, nes gyvenam tik kartą. Tai bent savam kūne galim jaustis gerai  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 10 birželio 2017 - 08:40

Labas rytas🎈

Atsakyti

Sveikos, aš savaitgaliauju intensyviai, bet ir sočiai. Juodas pms, mmm neparsivelka, turėjo jau penktadienį būti. Tai valgiau salotas čiut ne su ledais šiandien kavinėj :lol:  o dabar kugelis kepa, vyras kad priskuto neprižiūrimas katilą, kad nežinau kada kas tiek suvalgys, o mest gaila aišku bus  :oh: 

Atsakyti

Sveikos, aš savaitgaliauju intensyviai, bet ir sočiai. Juodas pms, mmm neparsivelka, turėjo jau penktadienį būti. Tai valgiau salotas čiut ne su ledais šiandien kavinėj :lol:  o dabar kugelis kepa, vyras kad priskuto neprižiūrimas katilą, kad nežinau kada kas tiek suvalgys, o mest gaila aišku bus  :oh:

As tai tyliu kiek as visko privalgiau :D 

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas. Aš šiandien likučius turėsiu sudorot, nu taip skaniai gavos, kaip niekad gyvenime turbūt, nepajėgsiu mest lauk 😀

Mmm niekaip nepareina, padariau ką tik bodyflex, gal padės :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 12 birželio 2017 - 07:58

Labas rytas. Aš šiandien likučius turėsiu sudorot, nu taip skaniai gavos, kaip niekad gyvenime turbūt, nepajėgsiu mest lauk 😀

Mmm niekaip nepareina, padariau ką tik bodyflex, gal padės :)

As siandien sakiau gana ir stoju i ritma,nes po savaitgalio svoris 76...tai jei taip toliau bim bam zaisiu tuoj vel bus 85 :) pakolkas pusryciai suvalgyti ir kava.vaikstau lauke,per lietu,kojos slapios,ot bus man,bet dicke reik is darzo pasiimt :)

Atsakyti

Na ka,eisiu valgyt vakarienes ir diena bus atlaikyta! Saunuole as :D

Atsakyti

Mano diena be ryšio, visus likučius damušinėju, šiūkšlių dėžė žodžiu, bet toks jau mėnesio laikas, ryt tikiuosi bus geriau, nes šventės parėjo,tai net akyse šviesiau ir gyvenimas gražesnis 😀😍

Atsakyti