Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ką tik kaimynka parašė, kad tortuką padarė atsinešimui pas mus, pyyyyp kaip nelaiku 😂 reiks kažkaip gaaaaal apsieit be vakarienės  :hmm: 

Atsakyti

Ką tik kaimynka parašė, kad tortuką padarė atsinešimui pas mus, pyyyyp kaip nelaiku 😂 reiks kažkaip gaaaaal apsieit be vakarienės  :hmm:

O tai tau :) gal labai nepamaisys tas tortukas :) as tai apkepo varskes prikirtau,tik kazko neiskylo ir skonio truko🤔busiu kazka ne taip padarius per skubejima 😂😂 ryt penktadienis,tai aaauuuuuu merginos,prisiduosit ar taip ir tylesit?

Atsakyti

Niu aš šiandieną pusiau užskaitau. Galėjo būt geriau, bet galėjo ir blogiau 😂😅 panašu, kad vienos ir prisiduosim 😁 ir dae greičiausiai raudonuot teks, nes mmm man ant nosies ir prieš tai savaitė ėdimo ..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 08 birželio 2017 - 20:14
Aš irgi prisiduosiu, nors gal ir raudonuosiu, nebent didžiulė įtampa kalorijas sudegino. Na tikiuosi kitą savaitę apsitvarkys reikalai, tuomet ir savęs žiūrėti pradėsiu, dabar nėra anei noro, anei jėgų
Atsakyti
sveikos,

arba iš vakaro prisiduodu, arba visai neprisiduodu smile.gif smile.gif

108,30 kg- panašu, kad sustojau ant vietos... kūnas jau apsiprato su krūviais ir nereguliaria mityba.... nors nuo šios savaitės įsigudrinau kartu su kolegomis užsisakyti pietums šilto maisto... tai viena vertus bent jau nebūsiu visą dieną - 12 val pusalkanė, kita vertus ten labai nepasirinksi maisto kaloringumo ir sveikuoliškumo... šnd chebra ėmė kugelio su spirgučiais, aš nieko neužsisakiau, bet to kugelio porcijos buvo tokios didelės, kad net ir sunkiai fiziškai dirbantys vyrukai suvalgė vos po pusę gabalo. tad man draugė atidavė savo pusytę smile.gif

o šiaip laukia nuodėmingas sekmadienis ir dar kelios savaitės po to : )- pagaliau vis atkėlinėdami į trečią savaitgalį po tikrojo gimtadienio, švęsim dukrytės 6. tortadienį.... pas mus per tortadienius lija saldumynais smile.gif smile.gif ir paskui būna likučių dar kelioms savaitėms...

jau dabar einu ratais per spinteles ir bariuką, ką čia skanaus užkrimtus... bet kad nieko gero nėra... gimtadieninių saldumynų stengiuos neimti smile.gif tai tinka ir dietiniai sausainiukai smile.gif

gerų rezultatų rytoj visoms 4u.gif

o aš panašu, kad į tą trejetuką niekada nepapulsiu... jei jau 11 val dirbant fiziškai nebekrenta svoris, tai jau nebežinau, kaip kitaip jį mesti - nebent dirbti kiaurą parą smile.gif smile.gif

rytoj mano mažesniajai panelytei paskutinė diena darželyje.. taip liūdna ..... paksui paruošiamukuose liks tame pačiame darželyje, et jau pas kitas auklėtojas... visgi 4 m pralankyta - prisirišom labai prie auklėtojų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 08 birželio 2017 - 22:14
Labas rytas, stebuklų nebūna 112,8. Pliusas
Atsakyti

Labas rytas, pas mane 81.6 kg. 😊 visai gerai! 

Prisistatė ir kažkur dingo naujokė  :hmm: 

Sidrulka, joks fizinis krūvis neatstos teisingos mitybos. Sako 70-80% mitybba lemia ir tik 20-30% fizinė veikla. Bijau, kad jei tais saldumynais lis ir tu juos naikinsi, tai net ir dar daugiau dirbant nieko nebus gero svorio atžvilgiu  :unsure:  gal noras sulieknėti dar per mažas, gal ne laikas  :4u:  tikiu, kad sulauksi savo  :mirksiukas: 

Jerda :4u:  kad stresas su tuo balionu ir pliusu išskristų  :bigsmile: 

Atsakyti

Laba ryta,74.8...ka pasejai ta ir pjausi :D nieko,bus geriau :) 

Jerda,laikykis🎈

Sidrulka,maisto kiekius reiktu perskaiciuot ir tarpu dideliu nedaryt tarp valgymu :)

Atsakyti
Dėkui už palaikymą, bet kad penktadienį šitokia ramuma...
Atsakyti

Dėkui už palaikymą, bet kad penktadienį šitokia ramuma...

Tyla pries audra :D 

Atsakyti
Sveikutės, atsiprašau, pamiršau ir pasisverti, gyvenu jau atostogų nuotaikom, antradienį skrendam į šiltus kraštus, pora savaičių gyvensiu be jokio svorio metimo 4u.gif

Bet grįšiu pas jus būtinai 4u.gif

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti

Airisė ir Lovely atostogauja berods :) nors vasarą čia visad ramuma. Įsijungia atostogų režimas, kas iki vasaros nesulieknėja, tai jau matyt atrodo bala nematė, noris ledų, šašlykų, piknikų ir t.t.. Aš irgi po 6 savaičių atostogas paskelbsiu 😁 bet iki tol prisilaikysiu, kad bent nepriaugčiau.

Atsakyti