Aš apsikuopiau namus, pasiruišiau viską vakarienei vaikams, kad biškį užsimirščiau, kažkaip energijos daugiau turiu kai mažiau valgau, antraip tik sėdžiu ant sofkutės ir tingiu tingėt. Reiks ruoštis tuoj chebrą eit dičkę mokyklos parsivest. Rezgu mintį kaip čia sportuot vėl pradėt. Bandysiu bent bodyflexą rytais po 15 min pakvėpuot prieš rytinę kavą
Diena atlaikyta
Diena atlaikyta
Saunuole! Mano tai tokio pusetinai nuklydau su ledais,bet jau geryn geryn eina viskas
Diena atlaikyta
Saunuole! Mano tai tokio pusetinai nuklydau su ledais,bet jau geryn geryn eina viskas
Diena atlaikyta
Oho kai pastrigus zinute isikele pakartotinai
Oho kai pastrigus zinute isikele pakartotinai
Tris kart šaunuolė aš ir tris kart geryn tau viskas eina! 😉😂
Tris kart šaunuolė aš ir tris kart geryn tau viskas eina! 😉😂
A va va kame cia reikalas!
Labas rytas,vietoj pranasauto lietaus kaip is kibiro-saule ir pauksciukai ciulbantys!uhuuu
Labas rytas, pas mus šiandien irgi saulėta, aš jau po bodyflexo jėėėzus vėl į kaulą vieną (ar lašinį) suaugus
nu nieko, otasitampysiu po truputį
šiandien ilgas vizitas pas dantistę laukia ir prasiėjimas po pardas paguodai
Labas rytas, pas mus šiandien irgi saulėta, aš jau po bodyflexo
jėėėzus vėl į kaulą vieną (ar lašinį) suaugus
nu nieko, otasitampysiu po truputį
šiandien ilgas vizitas pas dantistę laukia ir prasiėjimas po pardas paguodai
Pas mane saules neber-debesys ir zveriskas vejas mhm,vasara 😂 o po pardes noreciau prasinest
vaikam smutkiu pripirkau,tai laukiu siuntinio
Pas mane saules neber-debesys ir zveriskas vejas
mhm,vasara 😂 o po pardes noreciau prasinest
vaikam smutkiu pripirkau,tai laukiu siuntinio
Maniškiai vasarai jau apipirkti ačiū dievui. Dabar nebent sau ką ar šiaip beleką 😀 pas mus irgi dideli vėjai, velnias juos neštų.
Maniškiai vasarai jau apipirkti ačiū dievui. Dabar nebent sau ką ar šiaip beleką 😀 pas mus irgi dideli vėjai, velnias juos neštų.
Nu kad rudeniui reikejo apipirkinet pagal oru kaita 😂😂😂 sedim namie zodziu,vejas balkone siaucia bandysiu kept vistiena lidlo keptuvei elektrinei,parasyta kad duonai ir t t kept ir parasyta kad galima mesa ir zuvi kept be riebalu,tai zodziu bandysiu
prisitaisiau ridikeliu salotu dar -tai pietu laukiu kaip nezinau ko