Labas rytas niu ką, atsivalgiau savaitę, laikas stabdyt. Eisiu prasieit su vyrukais savo, kol oras gražus. Padeginsiu rankas, gražiau atrodo tešlės kai įrunda
Tyla nieko gero čia neireiškia jaučiu laikausi šiandien dantis sukandus kaip sunku
vyras grįžo anksti ir vilioja visokiais š...
Tyla nieko gero čia neireiškia jaučiu
laikausi šiandien dantis sukandus kaip sunku
vyras grįžo anksti ir vilioja visokiais š...
Taip ir yra,maniskis namie,tai karstu sumustiaku su suriu,tai eiks saldainiu su kava...nu ryt fsio,rysu ta palaida bala
Aš šiandien pažiūrėjau šaldytuve į sūrio pakuotę ir apie karštus sumuštekus pasvajojau 😂😍
Aš šiandien pažiūrėjau šaldytuve į sūrio pakuotę ir apie karštus sumuštekus pasvajojau 😂😍
Nu o as tai prilapnojau 😂
Aš šiaip ne taip atsilaikiau. Bet jaučiuos kaip kokia pagiriota, net šalta 😂 noriu viskooooo. Uch. Nu bet būtinai reikia susiimt, pirmos dienos sunkiausia.
Aš šiaip ne taip atsilaikiau. Bet jaučiuos kaip kokia pagiriota, net šalta 😂 noriu viskooooo. Uch. Nu bet būtinai reikia susiimt, pirmos dienos sunkiausia.
Saunuole!
Labas rytas
Labas rytas vakar atlaikiau ir jaučiuos tokia palengvėjus, bet dar labiau noris ką nors užvalgyt, lyg jau kalnus nuvertus bučiau
ir oras ne sąjungininkas, audra už lango, šalta, net nesitiki, kad vakar deginaus, šiandien vėl galiu kimšt ir slėpt grožybes po megztiniu
Labas rytas
vakar atlaikiau ir jaučiuos tokia palengvėjus, bet dar labiau noris ką nors užvalgyt, lyg jau kalnus nuvertus bučiau
![]()
![]()
ir oras ne sąjungininkas, audra už lango, šalta, net nesitiki, kad vakar deginaus, šiandien vėl galiu kimšt ir slėpt grožybes po megztiniu
Same here: vakar lyjo,niuru,siandien saule svilina,vel ryt kazkokia nesamone bus nezinau net kaip cia nusiteikt tam orui
nevalgyk,rodyk man pavyzdi,atvesk i prota
Same here: vakar lyjo,niuru,siandien saule svilina,vel ryt kazkokia nesamone bus
nezinau net kaip cia nusiteikt tam orui
nevalgyk,rodyk man pavyzdi,atvesk i prota
O aš gal noriu tau kompaniją palaikyt 😀 laikausi dar ;) ir tu laikykis, o tai įspirsiu 😂
O aš gal noriu tau kompaniją palaikyt 😀 laikausi dar ;) ir tu laikykis, o tai įspirsiu 😂
Ispirk ispirk nes kuo toliau tuo labiau simuliuoju 😂 pakolkas tvarkingai siandien valgau,ale dar ne vakaras