Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas vakaras smile.gif ar priimsit i kovos su kilogramais draugija?
As pries pora savaiciu pagimdziau dukryte, tai po devyniu menesiu, per kuriuos sau leidau viska valgyti ir nelabai sportavau (tik i baseina nueidavau papluduriuoti). Tiesa, nestuminio antsvorio turiu vos pora kilogramu, kitus turejau ir iki nestumo, siai dienai sveriu 95 kg. O gerai jauciuosi, kai sveriu 70 kg, tad to ir sieksiu smile.gif mano pirmas tikslas butu susitvarkyti su mityba, kad butu visavertis maistas ir minimalus saldumynu kiekis, o nuo liepos tikiuosi pradeti sportuoti smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras smile.gifar priimsit i kovos su kilogramais draugija?
As pries pora savaiciu pagimdziau dukryte, tai po devyniu menesiu, per kuriuos sau leidau viska valgyti ir nelabai sportavau (tik i baseina nueidavau papluduriuoti). Tiesa, nestuminio antsvorio turiu vos pora kilogramu, kitus turejau ir iki nestumo, siai dienai sveriu 95 kg. O gerai jauciuosi, kai sveriu 70 kg, tad to ir sieksiu smile.gifmano pirmas tikslas butu susitvarkyti su mityba, kad butu visavertis maistas ir minimalus saldumynu kiekis, o nuo liepos tikiuosi pradeti sportuoti smile.gif

Žinoma junkis, o koks ūgis tavo? Lengviau tada įsivaizduoti :) ir sėkmės siekiat tikslo!

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 06 02, 17:35)
Žinoma junkis, o koks ūgis tavo? Lengviau tada įsivaizduoti smile.gif ir sėkmės siekiat tikslo!

177 cm
Atsakyti

177 cm

Sveika prisijungus ;)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
first.gif jolitamarija
second.gif lovely
third.gif jerda

Labas rytas!pagaliau saule!
Atsakyti
QUOTE(Lovely... @ 2017 06 02, 11:18)
Sveikutes  4u.gif  80.5kg. Dabar dvi savaites neturesiu galimybes svertis, isvaziuojam atostogauti  wub.gif  sekmes visoms  mirksiukas.gif  tikiuosi grysiu be didelio +  biggrin.gif

Gerų atostogų. Kur keliaujate? Aš pati pamišusi dėl atostogų keliavimo tai visada labai smalsu ir kur kiti vyksta, ką veikė, pamatė, ragavo, kokie nuotykiai, netikėtumai tykojo ax.gif 4u.gif

Ačiū Frolka už lentutę. LietausMelyna, sveika prisijungus, linkiu prisijungti palengva ir švelniai vis tik šviežia mamytė esi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės,

gerų atostogų atostogaujančioms 4u.gif
sveikinu prisingus naujokę ir linkiu gerų rezultatų- bet šiai dienai didžiausias rūpestis turėtų būti ne tiek figūra, kiek kūdikis smile.gif iki metukų laiko, o dar ir daugiau pakankamai sukimosi ir namuose...

o mes gimtadienį visgi nukeliam dar po savaitės... vakar dukrai tempa buvo dar gan aukšta.... nors ji jaučiasi gerai, net ir su aukšta tempa, nieko neskauda... tik paraudę akytės išduoda, kad kažkas negerai...

visus svečius ir užsakytus maistus atšaukiau... pekėlėm į kitą savaitgalį... jei ir tada kas nesutrugdys...

nesėkmės tęsiasi.... kaip gi be jų? vakar įkrito darbe mano tel iš kišenuko į WC... lėkėm pirkti naują, nes sekasis nebeatsigavo... o pirktas dar tik žiemą..

o kam reikia greito svorio metimo, prašom pavaduoti mane kokią dienukę darbe - išvalyti 2730 kv m plotą per 7 val smile.gif svorio numetimas granatuotas

šnd atsipalaidavimo diena, tai skauda visus galus, net ir delnus... einu į karštą vonią pabandyt atsipalaiduoti... o kai dirbi, įsivažiuoji, tai atrodo nieko nejauti, nieko neskauda.... turi skubėti, varyti... bet vakarai ir savaitgaliai būna sunkūs...
Atsakyti

Sveikos gyvos, na tėčius savo ar savo vaikų jau pasveikinot? Aš vakar kepiau rafaelo tortą, biskvitas iš pusantros normos, o kremas iš vienos. Nes man kremo tai per daug kitaip gaunasi. Kepiau vieną apvalų, tikro torto formos, o kitą pailgoje keksinėje. Tai tą keksinėje į kaimą kai vyras pas uošvius kai važiavo įdėjau, jie mažai saldumynų valgo, didesnis ir sugestų. O mes visi saldumyniniai ir mūsų daugiau  :rolleyes:​  sėdžiu dabar ir laukiu na kada gi pjausim tortą, taip norisi

Atsakyti

Sveikos gyvos, na tėčius savo ar savo vaikų jau pasveikinot? Aš vakar kepiau rafaelo tortą, biskvitas iš pusantros normos, o kremas iš vienos. Nes man kremo tai per daug kitaip gaunasi. Kepiau vieną apvalų, tikro torto formos, o kitą pailgoje keksinėje. Tai tą keksinėje į kaimą kai vyras pas uošvius kai važiavo įdėjau, jie mažai saldumynų valgo, didesnis ir sugestų. O mes visi saldumyniniai ir mūsų daugiau  :rolleyes:  sėdžiu dabar ir laukiu na kada gi pjausim tortą, taip norisi

Tėčiui skambinsiu telefonu, o mes patys švenčiam tėvo dieną pagal UK datą. Tai švęsim birželio 18 d.

Labas rytas🎈 

Atsakyti

Labas rytas.savo teti jau pasveikinau,uosvi sveikinsim irgi siandien,savo vyra pasveikinsiu irgi siandien :D as tai vakar sau torta nusipirkau :D proga-kotais liudna ir piktute esu :D tai va lapnoju db su kakava skaniai :)

Atsakyti

proga-kotais liudna ir piktute esu :D tai va lapnoju db su kakava skaniai :)

Proga tikrai rimta, tortas netgi BŪTINAS  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti