Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Na negaliu sakyt ,kad diena atlaikyta,bet kad valgyta zymiai maziau nei savaitgali tai tikrai,po truputi griztu i rezima :)

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas :) aš jau po "atostogų". Privalgiau ir prigėriau visko, pavargau kaip nežinau kas 😂 svorio neysivaizduoju. Nežinau aš šią sav stosiu į vėžes, nes dukroms atostogos tai ir mano ritmas visai kitoks. Bet gera grįžti namo  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas :) aš jau po "atostogų". Privalgiau ir prigėriau visko, pavargau kaip nežinau kas 😂 svorio neysivaizduoju. Nežinau aš šią sav stosiu į vėžes, nes dukroms atostogos tai ir mano ritmas visai kitoks. Bet gera grįžti namo  :wub:
tai nepailsejai nei kiek palei savo keturis lakstydama? :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 30 gegužės 2017 - 08:04

tai nepailsejai nei kiek palei savo keturis lakstydama? :D
Pailsėjau nuo namų :) ir ne tiek paskui juos lakstydama, kiek šiaip daug prisivaikščiojom, baseinuose prisimaudėm, aišku užnaktinėjom ir užbaliavojom, prisišokom, didelė kompanija smagu, bet ir labai vargina 😅 iš viso buvom 8 suaugę ir 10 vaikų  😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 30 gegužės 2017 - 09:29
Sveikutes. 4u.gif

O as susilauziau kojos pirsteli mazaji. verysad.gif Kaliau i sofa vakar namuose, galvojau nieko, bet darbe man visa koja istino, pamelo, padare rentgena - luzis. Biuletenio neemiau, nes kelione ant nosies, turiu pora laisvu dienu dabar, ilsinu koja, kad greiciau sugytu. Nu taip nelaiku cia man. verysad.gif Tiek vaiksciojimo esam numate. Pikta kaip.

Nuosta, o kur tu cia buvau islekus? smile.gif
Atsakyti

Sveikutes. 4u.gif

O as susilauziau kojos pirsteli mazaji. verysad.gifKaliau i sofa vakar namuose, galvojau nieko, bet darbe man visa koja istino, pamelo, padare rentgena - luzis. Biuletenio neemiau, nes kelione ant nosies, turiu pora laisvu dienu dabar, ilsinu koja, kad greiciau sugytu. Nu taip nelaiku cia man. verysad.gifTiek vaiksciojimo esam numate. Pikta kaip.

Nuosta, o kur tu cia buvau islekus? smile.gif

Eina sau kaip nelaiku ir dar koja, geriau jau kokia ranka būtų  :oh:  na daug jau neprivaikščiosi, bet vistiek bus laaabai smagu 😍👍 mes prie jūros išlėkę buvom į mažą atostogų kaimelį trim dienom, labai smagu buvo irgi, bet ooo dieve, valgau sausainius nuo ryto, norisi energiją atgaut 😂

Atsakyti
Nuosta, tai kur tu ten buvai, kažkaip pražiopsojau ax.gif
Jau pamačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 30 gegužės 2017 - 12:00

Nuosta,kaip fainai ir kai gerai praliestas laikas!nuo namu as irgi jau noriu pailset :D

Airise,yra ir man teke patirt ta dziaugsma namie susilauzyt pirsciuka.nieko,kazkaip prasisuksi :) bet keliones marsruta teks pamazint :)

Jerda,kaip tu?laikais ar kaip?

Atsakyti

Frolka, įtariu panašiai kaip ir tu, laikausi laikausi ir neatsilaikau :unsure:  Bet ne taip kaip savaitgalį. Saldumynų ne, bet maisto tai vis vien norisi...

Airise, nors ir pasaulis sugriūtų tavęs tai neišgąsdintų :D Sveiki, lauksim įspūdžių.

Nuosta, sveika sugrįžusi į kasdieninę rutiną. Aišku mintys dar tikrai ne namuose, o kažkur atostogose  :B​ 

Atsakyti

na gerai prisipažinsiu  vakarienei kibinas su aviena  :ax:​  Ir gal dar kokių šaltibarščių užsrėbsiu

Atsakyti

Mano diena pakankamai tvarkinga :) 

Atsakyti