Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Matai, až net žinau kas pas tave spintoj  :lol:  tikrai galėsi nešiot, man rodos kai pirkai daugiau svėrei  :D

Nu grynai :D kai kambarioke kokia :D 

Bellateja ,saunuole ;)

Atsakyti

Na jūs čia jau kaip šeima, žinot kas pas ką spintoje yra  :blink: Vyrai įtariu tiek daug nežino, kiek jūs viena apie kitą  :D​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
first.gif nuosta
second.gif frolka
third.gif bellateja
Atsakyti
sveikos,

dingau iš eterio, nes grįžus namo po darbo, kojų nebepavelku...dar labiau padidino darbo krūvį, laike netelpu, varau po 10-11 val.... pavalgyt nėra kada... tik ryte ir vakare...
bet kaip vyras šnd pasisvėrus pajuokavo - nemokamas sporto klubas... truputį vėludoama prisiduodu - gal dar galima pataisyti - 107,8 kg smile.gif
numesiu svosio iki norimos ribos ir mesiu darbą smile.gif

lekiam į savo miesto dienas ir į sostinę į koncertą... tik nežinau, kaip pavilksiu kojas... kaip nors smile.gif

iki
gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti

truputį vėludoama prisiduodu - gal dar galima pataisyti - 107,8 kg smile.gif
numesiu svosio iki norimos ribos ir mesiu darbą smile.gif

Oho :bigsmile:  "Darbas žmogų puošia" - tave tiesiogine žodžio prasme :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Labas rytas. Viskas, stabdau arklius, gana saldžiai matintis. Svečiai išsilankstė, prasideda kasdienybė
Atsakyti

Sveikos,as tai ziaumoju ir vargo nematau :D 

Atsakyti

Sveikos,as tai ziaumoju ir vargo nematau :D

Aš irgi, deja  :ax:​ 

Atsakyti

Aš irgi, deja  :ax: 

Ir nesuprantu kaip ten kitiem apetito nebuna  nes jau silta :D man tai apetitas visalaik buna,silta salta lyja sninga :D 

Atsakyti

Ir nesuprantu kaip ten kitiem apetito nebuna  nes jau silta :D man tai apetitas visalaik buna,silta salta lyja sninga :D

linksma ar liūdna, pailsėjus ar pavargus tai neįtakoja apetito nebuvimo, nebent tik dar padidėjusį  :D 

Atsakyti

Labas rytas!

Atsakyti

Labas vakaras. Kažkokia įtartina ramuma...

Atsakyti