Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Biski veluoju su prisidavimu, juokingas mano minusas visai 99,8, nu bet svarbu ne pliusas bent. Kazin kaip cia kita savaite bus. Bet kazkokiu super dideliu valgymu neplanuojam.

Kaip smagu, dėl mamos  :wub:  manoškė negali palikt tėčio ir sesės per šventes 😀 

Mano tetis dirba per sventes, negalejo atostogu pasiimti, tai ikalbejo mama viena vaziuot. Siaip aisku smagiausia tik kartu.

Kaip fainai del mamos ! Matyt fizinio aktyvumo labiau reikia ir galetum valgyt normaliai man rodos :)

Tikriausiai. Bet as labai tingiu sportuot  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Aš visiškai neaktyvi, bet svoris krenta. Manau, svarbiausia yra mityba. Nors laaaabai reikia man ir sportuoti, visiška šaltiena esu  :D  tai va po naujųjų reiks kibt už lašinių ir sportą jungti  :bigsmile: 

Atsakyti

Aš visiškai neaktyvi, bet svoris krenta. Manau, svarbiausia yra mityba. Nors laaaabai reikia man ir sportuoti, visiška šaltiena esu  :D  tai va po naujųjų reiks kibt už lašinių ir sportą jungti  :bigsmile:

As irgi po nauju sskiau pradesiu bent minumaliai kazkokius pratimus daryt :)

Labas rytas!su sv.kuciomis merginos!skaniu kuciuku!

Atsakyti

Labas rytas, 

Jaukiu sv.Kuciu !

Koks pas jus kuciu stalas bus ? Koks meniu? 

As tik siandien pulsiu ruostis. Pagrindiniai 12 patiekalu:

Kuciukai-slizikai

Paploteliai

R vynas

Spanguoliu kisielius

Silke su morkom, razinom

Silke su svogunais

Rukyta skumbre

Bulves karstos

Raug kopustu salotos

Burokeliu misraine

Karstas piemeneliu pyragas su grybais

Aguonu pienas

Atsakyti

Dar klausima turiu - ka savo brangiausiajam dovanojat ? 

Atsakyti

Dar klausima turiu - ka savo brangiausiajam dovanojat ? 

Nieko :) kaip sake drauge kam is savo vienos kisenes i kita det :D mes vaikam tik dovanojames :)

Atsakyti
Laba ryta. Aš vyrui irgi nieko, liepė nieko nepirkt, nu tai ir nepirkau šiemet. O patiekalai mano ne visai pasninkiški pagal kitus, nes mes majonezą, pieną, kiaušinius vartojam, mėsos tik ne. Tai ir nevardinsiu.
Atsakyti

12.16-12.23 Savaitės rezultatai:
633156cb3f317e07b941ea4de2da7179640.PNG
94482176_16.png

Šaunuolės:
:first: Frolka25
:second: nuosta
:third: PoSiTiVe

healthy-holidays.jpg

Atsakyti

Ačiū už lentelę ir ramių visoms šv.Kūčių vakaro  :wub: 

Atsakyti
Laba diena, su Kučiomis. Aš vis dar sergu tai nelabai ką ir gaminu. Išviriau uogų kiaulių ir iškepiau upėtaki. Ir vos gyva i lovą iriedejau. Na dar vyrą su sūnumi i parduotuvę išsiunčiau. Taigi maitinsimies parduotuviniu maistu. Bet kaip pikta, sergu o apetitas tas zaraza niekur nedingsta, kaip ištikimiausias draugelis.
Aš tik simbolines dovanėlės visiems. Taip pat ir vyrui nors sakė kad nereikia.
Nuosta o tavo vyras kokios tautybės religijos? Šventės tokios pat ar skiriasi ir kaip sekasi tradicijas suderinti?
Atsakyti

Laba diena, su Kučiomis. Aš vis dar sergu tai nelabai ką ir gaminu. Išviriau uogų kiaulių ir iškepiau upėtaki. Ir vos gyva i lovą iriedejau. Na dar vyrą su sūnumi i parduotuvę išsiunčiau. Taigi maitinsimies parduotuviniu maistu. Bet kaip pikta, sergu o apetitas tas zaraza niekur nedingsta, kaip ištikimiausias draugelis.
Aš tik simbolines dovanėlės visiems. Taip pat ir vyrui nors sakė kad nereikia.
Nuosta o tavo vyras kokios tautybės religijos? Šventės tokios pat ar skiriasi ir kaip sekasi tradicijas suderinti?

Sveikatos!

Dekui uz lentele!

Atsakyti

Laba diena, su Kučiomis. 

Su šventėm ir sveik :4u:  mano vyras anglas, jo šeima nežraktikuoja jokios religijos,tai ir tradicihų jokių neturi, jiems Kalėdos tai kalnai dovanų vaikams  :D  tai ir būna daug dovanų ir mano lietuviškos tradicijos  :angel_not: 

Atsakyti