Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, pas mane 81.8 kg. Nesuprantu kaip tas svoris šokinėja.

Atsakyti

Labas rytas, pas mane 81.8 kg. Nesuprantu kaip tas svoris šokinėja.

Kaip nori taip ir sokineja :D kas jam :D

Atsakyti

Kaip nori taip ir sokineja :D kas jam :D

Nu tikrai😅

Atsakyti
Labukas visoms
Aš toliau atosstogauju. Pagal drabužius lyg ir viskas tvarkoje, dar nemažėja jie, bet su mityba....Svarstyklių bijau kaip velnias kryžiaus. Išvažiuos brangenybė, vėl stosiu į vėžias.

Gerų visoms rezultatų. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 81kg. Kelios neatlaikytos dienos ir minusas mazas unsure.gif . Jauciu iki atostogu 79 tikrai nebepasieksiu unsure.gif
Atsakyti

Aš šiandien išsitraukiau priešnėštuminius (mergautinius) džinsus ir man jie dideli  :blink:  gaila nežinau kiek tada svėriau  :oh:  :ax:  bet nuotaiką atostogoms pakėlė!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 26 gegužės 2017 - 11:22

Labas rytas, 81kg. Kelios neatlaikytos dienos ir minusas mazas unsure.gif. Jauciu iki atostogu 79 tikrai nebepasieksiu unsure.gif

Bet juk vis tiek judi i prieki ;) nereik nusimint :)

Nuosta,jega del dzinsu!

Atsakyti

Labas rytas, 81kg. Kelios neatlaikytos dienos ir minusas mazas unsure.gif. Jauciu iki atostogu 79 tikrai nebepasieksiu unsure.gif

Bet juk vis tiek judi i prieki ;) nereik nusimint :)

Nuosta,jega del dzinsu!

Atsakyti
Nu tikrai geras jausmas! Kraunuosi šmutkes,tai vis išsitraukiu ką ir vis pasimatuoju, tai nežinau ar pameni, frolka, kai mes kombinezonus pirkomės ale vasarinius(prieš kokius tris metus). Tai radau šiandien saviškį dar su etiketėm 😂 įlindau nekvėpuodama (visiškai nesitampo medžiaga), tai va, bus mano tikslinis, kad jame galėčiau kvėpuot. Nesvarbu kada, bet pasieksiu 😀👍😅
Atsakyti

Nu tikrai geras jausmas! Kraunuosi šmutkes,tai vis išsitraukiu ką ir vis pasimatuoju, tai nežinau ar pameni, frolka, kai mes kombinezonus pirkomės ale vasarinius(prieš kokius tris metus). Tai radau šiandien saviškį dar su etiketėm 😂 įlindau nekvėpuodama (visiškai nesitampo medžiaga), tai va, bus mano tikslinis, kad jame galėčiau kvėpuot. Nesvarbu kada, bet pasieksiu 😀👍😅

O geras!reiks man i saviski ilist paziuret ar galesiu vasara nesiot :D geru daiktu mes turim spintoj :D 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 05 26, 11:21)
<p>Aš šiandien išsitraukiau priešnėštuminius (mergautinius) džinsus ir man jie dideli  blink.gif  gaila nežinau kiek tada svėriau  doh.gif  ax.gif  bet nuotaiką atostogoms pakėlė!</p>

Kaip smagu 4u.gif 4u.gif

Mano 87.5 kg
Atsakyti

O geras!reiks man i saviski ilist paziuret ar galesiu vasara nesiot :D geru daiktu mes turim spintoj :D

Matai, až net žinau kas pas tave spintoj  :lol:  tikrai galėsi nešiot, man rodos kai pirkai daugiau svėrei  :D 

Atsakyti