Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Niu va, iškrapštė kanalus šaknų, dabar pusdienį nutirpus vaikščiosiu. Tikiuosi vėliau neskaudės 😮 kažkokia iškankinta jaučiuos nors skausmo nejaučiau  😅

Atsakyti

Kas čia per tuštuma  :blink:  kiba geras oras  :hmm:  :D 

Atsakyti
Airise, tu šaunuolė. Aš šiandien deja ne šaunuolė 4u.gif
Nuosta, nėra to blogo kas neišeitų į gera. Taigi pusdienį ne tik apšalus bet ir nevalgai bigsmile.gif
Atsakyti

Airise, tu šaunuolė. Aš šiandien deja ne šaunuolė 4u.gif
Nuosta, nėra to blogo kas neišeitų į gera. Taigi pusdienį ne tik apšalus bet ir nevalgai 

Nu taip, dar iki šiol nevalgiau, eisiu bandyt dabar salotų žiaumot, bet jautroka ten, baisoka  :unsure:  Jerda, šventes reik švęst, vaikai mokyklą ne kasmet baigia  :wub:  mes ryt baliavosim, atostogos mergicom prasideda, tik savaitę, ale vistiek  :yahoo:  :D 

Atsakyti

As tyliu,nes ai uzsikasiau vel valgydama po lapais :D tai kam as ten ispiriau?🤔kazkaip sau neisispiriu,gal del to,kad gulinciu must negalima 😂😂😂zodziu ryt nieko gero nebus,antra diena is eiles kemsu kepintas saulegrazas su druska,tai kaloriju bomba,o gal kokio vitamino truksta🤔 is tikro mastau apie atostogas kokias nuo metimo svorio,nes matau kad tampaus toj pacioj vietoj jau n savaiciu,bet is kitos puses bijau atostogaut,nes n kg uzsivarysiu vel .tai kryzkelej esu :D

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 05 25, 19:16)
<p>As tyliu,nes ai uzsikasiau vel valgydama po lapais biggrin.gif tai kam as ten ispiriau?🤔kazkaip sau neisispiriu,gal del to,kad gulinciu must negalima 😂😂😂zodziu ryt nieko gero nebus,antra diena is eiles kemsu kepintas saulegrazas su druska,tai kaloriju bomba,o gal kokio vitamino truksta🤔 is tikro mastau apie atostogas kokias nuo metimo svorio,nes matau kad tampaus toj pacioj vietoj jau n savaiciu,bet is kitos puses bijau atostogaut,nes n kg uzsivarysiu vel .tai kryzkelej esu biggrin.gif</p>

Tu jau labai gerai atrodai, svoris normalus. Nekyla mintis ne atostogas, o tiesiog gyventi išlaikant tas pačias apimtis. Na atsirasti rūbą į kurį vos įsibraškini ir jį bet pora kart per savaitę nešioti. kai patampa per sunku kvėpuoti automatiškai pradedi mažiau valgyti, kad lengviau būtų mirksiukas.gif O svarstykles tą siaubą baubą padėti į šalį, lai jos atostogauja ;)
Atsakyti

Tu jau labai gerai atrodai, svoris normalus. Nekyla mintis ne atostogas, o tiesiog gyventi išlaikant tas pačias apimtis. Na atsirasti rūbą į kurį vos įsibraškini ir jį bet pora kart per savaitę nešioti. kai patampa per sunku kvėpuoti automatiškai pradedi mažiau valgyti, kad lengviau būtų mirksiukas.gifO svarstykles tą siaubą baubą padėti į šalį, lai jos atostogauja ;)

Be svarstykliu abejoju ar kas gausis :) is tikro neismokau arba dar neatradau budo palaikyt svori su minimaliu prieaugiu,o ne +1ar2kg per savaite .spinta tvarkiau tai atrinkau visus didelius ir visus mazesnius rubus lauk,nes tiesiog neveikia manes tai o tik apsikraunu nereikalingais daiktais :) sakau reik nestatyt saves i remus,daugiau jokiu datu neuzsibresiu svoriui pasiekt ,nes pati sau kisu koja :)  

Atsakyti

Oooo taip, aš ir pastebėjau, kad kai imu sau žadėt, brėžt linijas iki kada kiek, tai šnipštas ir gaunas. Praeitą savaitę susigriebus džinsus per mažus nešiau į konteinerį, bet vyras sako nu gal dar tilpsi, atgal padėjo 😅😂 bet vistiek aš juos išnešiu, nes dauguma žemintu liemeniu, o mano tuščia  kengūros sterblė niekad niekur nedings 😅  dėl atostogų, tai pavojinga, nes garantuotas tada pliusas, ir nemažas(ypač pagal mano paskutinį kartą)... reiktų išmokti kažkaip tą svorį palaikyt, nors iš esmės ir yra čia palaikymas tie +-2 kg taigi baika, išsituštinam ir tiek 😉  nors aš vistiek noriu pasiekti dar svo išsvajotą skaičių ir tada palaikyt. Bet vis kas koją kiša ir nutrūkstu su tom progom vis per ilgai..ech. 

Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos,kvieciu visas norincias susitvarkyti organizma ir pamazinti svori,parasyti man i el.pasta,geros nuotaikos visoms ir sauletu graziu oru!!
Atsakyti

Sveikos moterys ir merginos,kvieciu visas norincias susitvarkyti organizma ir pamazinti svori,parasyti man i el.pasta,geros nuotaikos visoms ir sauletu graziu oru!!

Skubam 😀👍

Atsakyti
Labas rytas112.6 pliusas
Atsakyti

Skubam 😀👍

😂😂😂😂

Labas rytas.pas mane 74.

Atsakyti