Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Jerda, saunuole! Laikyk tempa!

Frolka, o man galetum spirt? rolleyes.gif

Ryt pas mus griliukas pas bose. Privalgysiu ir prigersiu. Gal daugiau gert, kad maziau valgyt noretusi. ax.gifbiggrin.gif

Manau kai pasisversi pati sau ispirsi :) nebent svoris bus nepakites :) ir prigerk ir privalgyk :)gi ne kasdien :D 

Labas rytas,lyja...o sakiau eisiu pasivaiksciot tram pam pam.spyga taukuota man :D

Atsakyti

Siandien neatlaikyta :).vyras partempe bandeliu svieziu :)

Atsakyti

Manau kai pasisversi pati sau ispirsi :) nebent svoris bus nepakites :) ir prigerk ir privalgyk :)gi ne kasdien :D

Sveikutės, Airise, valgyk, gerk kiek tik telpa, kuo daugiau tuo geriau. Ir penktadienį nepamiršk pasisverti. Bus spyris ir bus rezultatyvi pradžia svorio metime  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Sveikutės, Airise, valgyk, gerk kiek tik telpa, kuo daugiau tuo geriau. Ir penktadienį nepamiršk pasisverti. Bus spyris ir bus rezultatyvi pradžia svorio metime  :mirksiukas: 

Nemanau :) gi i kelione varys greit !ten vel neziures ka valgyt.as tai susiimciau tik po keliones,nes dabar net nematau tikslo svertis ir save erzinti :) gyvenciau ramiai :) 

Atsakyti
Diena neatlaikyta unsure.gif
Atsakyti

Diena neatlaikyta unsure.gif

O ne man vienai :D bent tiek ramiau ant sirdies :) 

Atsakyti

Nu kas čia dabar, mano atlaikyta 😂 bet kas iš to  :D 

Atsakyti
Mano irgi atlaikyta, bet kad savaitgalis man jau nuo rytdienos prasidės. Ryt dukros paskutinis skambutis, poryt sesė atvažiuoja. Na vienu žodžiu nesigaus laikytis. O ir apetitas jau atsirado, norisi valgyti vis labiau... Bet kol toli nuo stalo tai laikausi
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Frolka, gerai sakai. 4u.gif Klausysiu taves. biggrin.gif

Vakar labai smagiai pasibuvom. Skaniai pavalgem. Labai sveikai, sakyciau, neskaitant ledu su braskem gale. biggrin.gif

Geros dienos visoms. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, ruošiuosi pas dantistę, įdomu ką darys, gal iškrova gausis netikėtai 😁

Atsakyti