Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos,mes apsirengiam ir lekiam i kaima grilint mesyte :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas 5.30  :B  neatsimenu kada taip pavargus buvau po savaitgalio  :oh:  niu ką, vėl bandom stot į vėžes  :bigsmile: 

Atsakyti

Ka darot?ziaumojat :D as pakolkas laikaus,aisku dar ne vakaras,bet lig cukraus organizmas nereikalauja :) prasivaiksciojau pusantros val.dicke is darzo pasiemiau,jetkau kokia alergija pas ja uodu ikandimam...visa guzais nuejus,karsti tokie,sugirdziau priesalerginiu,pernai lig nieko jau nebuvo nuo uodu o siemet vel.

Atsakyti

Ahaaaa atspėjai, man šiandien žiaurus energijoa trūkumas, tai prižiaumojau jau daaaaug pyrago ir dar nusimato. Aij susiimsiu, ateis laikas 😉😅

Atsakyti

Ka darot?ziaumojat :D as pakolkas laikaus,aisku dar ne vakaras,bet lig cukraus organizmas nereikalauja :) prasivaiksciojau pusantros val.dicke is darzo pasiemiau,jetkau kokia alergija pas ja uodu ikandimam...visa guzais nuejus,karsti tokie,sugirdziau priesalerginiu,pernai lig nieko jau nebuvo nuo uodu o siemet vel.

Eina sau, o bitėm irgi alergija? Tfu tfu tfu, neesu su jokiom alergijom iki šiol susidūrus. Aišku, bet kada gali išlįst.

Atsakyti

Eina sau, o bitėm irgi alergija? Tfu tfu tfu, neesu su jokiom alergijom iki šiol susidūrus. Aišku, bet kada gali išlįst.

Su bitem dar neteko susidurt 🤔 nesuprantu,ja nuo uodu ikandimu buvo taip va guzais ismete kai gal metu ar dvieju buvo,praeita vasara ikando keliskart bet jokios reakcijos nebuvo,o va db tokie dideli gumbai pasidare,kad jau as net dvejoju ar nereik vezt i ligonine,tik tiek kad pati sudaviau priesalerginiu ir patepu nuo niezejimo🤔 

Tai is kur ta pyraga gavai? 😂

Atsakyti
Sveikutės truputį žiaumojam, bet tikro maisto, ne saldumynų. Sekmadienį kelis kart ledų ir pyrago prisižiaumojau. turi užtekti iki savaitgalio.
man pavasarį nuo uodų įkandimų irgi stipriai tinsta, guzais didžiuliais, paskui kažkaip jau tik guzeliais, o rudeniop tik spuogeliai. Ir vėl pavasarį tas pats ratas iš naujo doh.gif
Atsakyti

Tai is kur ta pyraga gavai? 😂

Taigi vakar kepiau, o namie nebuvom, tai liko šiandienai 😂😅

Atsakyti

Diena atlaikyta  :)

Atsakyti
Ir mano atlaikyta diena smile.gif
Atsakyti
o aš antra diena švenčiu smile.gif smile.gif smile.gif bet jau rytojui nebeliko tortų smile.gif
Atsakyti