Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nuosta, laikykis. Na bet nors jau dantis dabar susitvarkysi, neteis jokio prisiruosimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms
Šiandien neprisiduosiu, bet Frolka manęs neišbrauk iš lentelės, niekur nedingstu. Vyras grįžo iš reiso po 9 savaičių, tai ištisa šventė namuose. Planų visokių, darbų, nėr kada nei gaminti, nei apie maistą galvoti. Užkandu prabėgom kažką ir žinoma ne visai sveiko. Grįžęs visada vyras gamina, o ten viskas riebu, aliejuje plaukioja ir būtinai šaldytuve atsiranda lašinių, dešrų, kumpių ir t.t.
Gerų visoms rezultatų, o mane ant gėdos stulpo
Atsakyti

Labukas visoms
Šiandien neprisiduosiu, bet Frolka manęs neišbrauk iš lentelės, niekur nedingstu. Vyras grįžo iš reiso po 9 savaičių, tai ištisa šventė namuose. Planų visokių, darbų, nėr kada nei gaminti, nei apie maistą galvoti. Užkandu prabėgom kažką ir žinoma ne visai sveiko. Grįžęs visada vyras gamina, o ten viskas riebu, aliejuje plaukioja ir būtinai šaldytuve atsiranda lašinių, dešrų, kumpių ir t.t.
Gerų visoms rezultatų, o mane ant gėdos stulpo

Kai vyras grizta nevalia nevalgyt :D neisbrauksiu ir ant gedos stulpo nekabinsiu-pati ten vieta uzsikaliau ir nieko nepriimsiu :D

Atsakyti

Nuosta, laikykis. Na bet nors jau dantis dabar susitvarkysi, neteis jokio prisiruosimo mirksiukas.gif

Pas mane visi šiaip sutvarkyti, tik tas vienas probleminis  yra, reikia kanalus nervų tvarkyt, o aš vis bijojau ir atidėliojau  dabar jau nėr kur dingt  😂

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif lovely
second.gif jerda
third.gif bellateja
Atsakyti

Ačiū už lentutę, gaila raudonuot, kai visai gerai laikiausi, bet tikiuosi kitą penktadienį neraudonuot  :rolleyes: apgudr man dantį, antibų išrašė, kitą savaitę vėl eisiu, uch kaip finansiškai vėl nuskausmins  :oh:  kažkokie labai ne kokie mums metai su didelėm neplanuotom išlaidom vis ..

Atsakyti

Apgydė * dantį 😉 

Atsakyti

Ačiū už lentutę, gaila raudonuot, kai visai gerai laikiausi, bet tikiuosi kitą penktadienį neraudonuot  :rolleyes: apgudr man dantį, antibų išrašė, kitą savaitę vėl eisiu, uch kaip finansiškai vėl nuskausmins  :oh:  kažkokie labai ne kokie mums metai su didelėm neplanuotom išlaidom vis ..

Planuok neplanaves jau kartais taip buna.

Man rodos tu ana ketv gal be vakarienes buvai ar kas ten,gal todel pakrito daugiau penktadieni ryte.kita savaite bus geriau ;)

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Aha, kartais mažiau judam, daugiau valgom, o pakrenta neblogai visai, o kartais atvirkščiai kokie skysčiai pasikaupia ne į temą  :oh:  aij nieko tokio, vieną savaitę geriau, kitą prasčiau. Jaučiu daug šį savaitgalį neprimaumosiu, nes ta pusė kur dantis blogas tai jautroka vistiek. Ir tempt taip iki ketvirtadienio... uch. Vakar ir be vakarienės likau, nes ta nejautra praėjo labai vėlai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 20 gegužės 2017 - 10:05

Aha, kartais mažiau judam, daugiau valgom, o pakrenta neblogai visai, o kartais atvirkščiai kokie skysčiai pasikaupia ne į temą  :oh:  aij nieko tokio, vieną savaitę geriau, kitą prasčiau. Jaučiu daug šį savaitgalį neprimaumosiu, nes ta pusė kur dantis blogas tai jautroka vistiek. Ir tempt taip iki ketvirtadienio... uch. Vakar ir be vakarienės likau, nes ta nejautra praėjo labai vėlai.

Laikykis!as atsikeliau su galvos skausmu...tokiu ikyriu...i lauka eisiu popiet,nes ziauriai karsta...

Atsakyti
Norėjau rašyti- sveikutės, bet paskui pagalvojau kad pastarąsias dienas čia labiau ligoniai renkasi mirksiukas.gif Taigi Labą vakarą 4u.gif Šiandieną nesilaikiau, kažkaip dar trūksta iki tikrai laimei gero šokolado ir visai nesvarbu kad jau naktis. Na ką darysi, gal iki kito savaitgalio išgyvensiu. Bet jau kitam pasiruošiu, nusipirksiu biggrin.gif Reikia ryt sustabdyti arklius ax.gif
Atsakyti

Labas rytas 🎈 aš vakar visokių nesąmonių prižiaumojau, kas minkšta, nes tik pusiau kramtau su viena puse, bijau laikibą plombą pamest 😅  svarbu bent neskauda. Labai aktyvus savaitgalis, tai tikiuos bent dalį išdeginu. Kepu šokoladinį cukinijų pyragą ir lėksim kažkur pasidairyt, reik dar visiems vaikams batus atsinaujint prieš "atostogas"  :oh: 

Atsakyti