Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

As tyliu po lapais pasikasus :D ryt bijau ir svertis.saunuoles kas laikotes :)

Atsakyti

Aš po vakarienės užsidariau į vonią, dažau plaukus, antakius, nagus, keliuosi nuotaiką 😁 o šeimyna toliau saldumynus kerta, tai aš toliau nuo pagundų... gerų visoms ryt skaičių, kuo mažesnių+ ir didensių-!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 18 gegužės 2017 - 20:16
sveikos,

apie maisto derinumus nelabai turiu kada galvoti - džiaugiuos, kad vos paršliaužiu po savo fizinio darbuko namo ir randu kažką įsimesti į burną smile.gif bent jau saldumynais labai nepiknaudžiauju.... bet... sekmadienį švęsiu savo gimtadienį- tai saldumynai neišvengiami smile.gif

prisiduodu iš vakaro : 109,600 kg
- per savaitę ant to pačio, mat jau apsipratau su darbu ir matomai didysis svorio kritimas baigėsi, o jau ir dirbu nelabai skubėdama smile.gif, bet kad suspėti apsidirbti darbo laike, tai turbūt reikėtų kaip reikiant pašokti su šluota smile.gif
Atsakyti
112.2 minusiukas neblogas, matyt adrenalinas suveikė mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,75 :4u: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

87.8 kg, o jau buvau iki 91 kg pavalgiusi, bet kažkaip susiėmiau.

Labai ačiū už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas ,

As tyliu po lapais pasikasus :D ryt bijau ir svertis.saunuoles kas laikotes :)

As va taip kaip Frolka, panasiai jauciuosi . Net svertis ner upo , nes jauciuosi sunki :( 

Kokios jus saunuoles, laikykites ir toliau.  Reik kazkaip ryztis ir pradeti mesti  svori ,o ne lepinti/ apdovanoti save maisteliu - kad ir kokios ten dramos vyktu .

Atsakyti

Labas rytas, aš visą nakt visiškaiį nemiegojus, baisulinis danties skausmas :blink:  skaičiuoju minutes kada skambint dantistei, gal priims, svoris ir nemaloniai nustebino, 83.1 kg šįryt. Ech.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 81.2 bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas, aš visą nakt visiškaiį nemiegojus, baisulinis danties skausmas :blink:  skaičiuoju minutes kada skambint dantistei, gal priims, svoris ir nemaloniai nustebino, 83.1 kg šįryt. Ech.

O jei laikykis!o vaistu kokiu neturi isgert kad nuimtu bent kiek skausma

Atsakyti

O jei laikykis!o vaistu kokiu neturi isgert kad nuimtu bent kiek skausma

Žinok pririjau aš jų kaip saldainių, nieko nepadėjo, taip dar nebuvę 😢 nu nieko, 15.30 gavau laiką, tai gal kuo padės.

Atsakyti

Žinok pririjau aš jų kaip saldainių, nieko nepadėjo, taip dar nebuvę 😢 nu nieko, 15.30 gavau laiką, tai gal kuo padės.

Matyt uzdegimas koks...brrrr.laikykis !

Atsakyti