Jerda, adrenalino trūkumas tau 😁bet aš ir taip norėčiau, ypač viena 😍 bet dar kokia 10 metų-be šansų 😂
Dar adrenalino daugiau gavau, perskaičiau URM rekomendacijas, visa laimė kad dabar, o ne vakar, abejoju ar būčiau išdrįsusi. tikiuosi šito mano mama neperskaitys ir ramiai gyvens. O man čia mikr-gyvenk reikės.
Tik vienos valstybės sieną kirsti galiu.
"Kadangi kelias ...-...per A ... ir V... miestus yra laikinai uždarytas dėl remonto darbų, vykstant keliu M16 rekomenduojama šalia ... ir ... pasienio būti dėmesingiems ir būtinai pasinaudoti apšaudomų plotų apvažiavimu ties Vo... gyvenviete "
"Atkreipiame dėmesį, kad nėra galimybės tiesiogiai kirsti sienos tarp 2kaimyninių valstybių iš abiejų pusių.
Bet yra ir pliusų, dabar mano plane yra 11mėn sumažinti suvartojamo maisto kiekį ir kad skrandis apsitrauktų. Dėl kelių priežasčių.
1 Lengviau keliauti,
2 mažiau nešti,
3 mažiau ėsiu- pigiau kainuos
4. o jei tektų kokį drabužį pirktis, padidėtų galimybė jį gauti
Ir dar pegerinti savo fizinę formą, ištvermę- daugiau vaikščioti, dirbti fiziškai, sportuoti (nors čiut čiut)
Tai vat šiandien buvau gera ir vandens pomidorams prinešiau, Na tas gerumas iš savanaudiškų tikslų, bet kas gi tai žino, tik aš ir jūs