Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 05 17, 13:21)
Lovely,maniskiui beveik 8 men jau smile.gif
Nuosta,neveikia jo uzkandziai,nepatinka kazkaip jam sportinuke,va lopsy miegodavo ilgai,nu sportinuke max valanda ismiega,geriausiu atveju 30min ir fsio...
Airise ar arbuzas jau su skoniu?dicke vis  nori arbuzo bet sakau reik palaukt,nes braskes tai beskones biggrin.gif

Maniskiui 1.3m.bet tik dabar pradejo nenora rodyt vezimeli. Eit nori pats. Mano diena kaip ir atlaikyta tvarkingai , vakarienei kiausiniene kepsiu. Sveriausi ryte jau nemaza minusiuka turiu smile.gif
Atsakyti

Frolka, oi tai tau šiandien vos ne poilsio diena. Po 2mėn su 2vaikais  :D 

Mano tai matyt tinginiukai būdavo- tik vežk  :) Veši gerai- vesi irgi gerai, pavargsta- pastovim, apkabinu, pailsim ir vėl eina. Nė minties nedaviau kad lauke gali būti nešiojami, o jiems patiems irgi tokias mintis matyt nedaėjo  :rolleyes: 

Jerda, ką prisidirbai? 😉

A jetau jetau. Nusipirkau 4 bilietus nejungiamaisiais skrydžiais per 3 šalis(beje iš vienos šalies į kitą tai dar reiks autobusu ar traukiniu dar nė nežinau kuom ir kaip, tikuosi kad šalys nesusipyks ir sienų neuždarys :lol:​ ) . Keliausiu VIENA.  Seniai pasvajodavau kad noriu viena pabandyti pakeliauti. Bet kad sudėtingai, netiesiogiai tai ir didžiausioj fantazijoj neišgalvojau. O čia šast nebloga kaina. Na ir pagriebiau. Pirmą bilietą perkant viskas ok, antrą beužsisakant širdelė tik sudrebėjo- jetau o tu supranti ką darai :oh: O kai visus užsisakiau tai rankos kojos drebėjo. Dabar didžiausia baimė jei nespėju į kurį skrydį- vyniokis pati. Normalūs žmonės atostogauti vyksta pailsėti, na o aš tai pasijaudinti, pavargti sugalvojau

Atsakyti

Jerda,  adrenalino trūkumas tau 😁bet aš ir taip norėčiau, ypač viena 😍 bet dar kokia 10 metų-be šansų 😂

Atsakyti

Diena ✔

Atsakyti

Jerda,  adrenalino trūkumas tau 😁bet aš ir taip norėčiau, ypač viena 😍 bet dar kokia 10 metų-be šansų 😂

Dar adrenalino daugiau gavau, perskaičiau URM rekomendacijas, visa laimė kad dabar, o ne vakar, abejoju ar būčiau išdrįsusi. tikiuosi šito mano mama neperskaitys ir ramiai gyvens. O man čia mikr-gyvenk reikės. :lol: Tik vienos valstybės sieną kirsti  galiu. 

"Kadangi kelias ...-...per A ... ir V... miestus yra laikinai uždarytas dėl remonto darbų, vykstant keliu M16 rekomenduojama šalia ... ir ... pasienio būti dėmesingiems ir būtinai pasinaudoti apšaudomų plotų apvažiavimu ties Vo... gyvenviete " 

"Atkreipiame dėmesį, kad nėra galimybės tiesiogiai kirsti sienos tarp 2kaimyninių valstybių  iš abiejų pusių.

Bet yra ir pliusų, dabar mano plane yra 11mėn sumažinti suvartojamo maisto kiekį ir kad skrandis apsitrauktų. Dėl kelių priežasčių.

1 Lengviau keliauti,

2 mažiau nešti,

3 mažiau ėsiu- pigiau kainuos

4. o jei tektų kokį drabužį pirktis, padidėtų galimybė jį gauti  :lol: 

Ir dar pegerinti savo fizinę formą, ištvermę- daugiau vaikščioti, dirbti fiziškai, sportuoti (nors čiut čiut)

Tai vat šiandien buvau gera ir vandens pomidorams prinešiau, Na tas gerumas iš savanaudiškų tikslų, bet kas gi tai žino, tik aš ir jūs :lol:​ 

Atsakyti

Nu Jerda, tu saunuole!

Per kokias salis tu cia? Zinok jauciu, kad tai bus tavo gyvenimo kelione! Pamatysi!

Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2017 05 17, 21:54)
<p>Nu Jerda, tu saunuole!
</p><p></p><p>Per kokias salis tu cia? Zinok jauciu, kad tai bus tavo gyvenimo kelione! Pamatysi!
</p>

Pabūsiu prietaringa, kai iš anksto pasakau kur vyksiu, man vis visokių "nuotykių" atsitinka. Bet pasidalinsiu kad dabar UIA Ukrainos avia linijos 2018m pavasariui super geromis kainomis išmetė bilietų į daugelį šalių. Tik vienas minusas- superinės kainos kai vykstama ar išvykstama iš Kijevo. Taigi jei norisi pirkti pigiau bilietus Perki ne Vilnius-Svajoniu miestas- Vilnius. O Vilnius -Kijevas-Vilnius tada atskirai Kijevas -Svajonių miestas-Kijevas. Na o man svajonių miestai du, tai aš pirkau dar atskirus bilietus.
Isivaizduokit kad skrydis Kijevas -Odesa kainuoja 8,82eur
Na Vilnius-Kijevas beveik 21eur
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif mazius net pries vyro zadintuva anksciau atsikelia biggrin.gif sia savaite as tik valgau visoki brieda...
Jerda,kaip faina!linkiu iki keliones pamest keliolika kg,kad tikrai butu paciai lengviau ir kad smutkiu nusipirktum! ;)
Atsakyti

Labas rytas 4u.gifmazius net pries vyro zadintuva anksciau atsikelia biggrin.gifsia savaite as tik valgau visoki brieda...
Jerda,kaip faina!linkiu iki keliones pamest keliolika kg,kad tikrai butu paciai lengviau ir kad smutkiu nusipirktum! ;)

Labas rytas :)

Jerda, nu drąsi tu! Bus tikras nuotykis, kad tik viskas sėkmingai  :bigsmile:  o bilietų kainos nerealios, aš niekad neesu pigiai skridus niekur, kai galiu, tai kainos visad kosminės  :oh:  :lol:

Frolka, maniškiai ir bent vienas prieš žadintuvą pažadina 😁 jaučiu pradės miegot ilgiau, kai juos reiks į darželį vest 😉

Šiandien nusimato be lietaus, tai lėksiu savo maršrutą prasieit  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 18 gegužės 2017 - 08:05

Niu kokia tuštuma čia, aš atvaikščiojau savo trasą, vyras anksti iš darbo grįžo su bulkutėm šviežiom 🙈 nu net vistiek tikiuos koks minusas išspaustas bus 😀 ar bent jau 0... vakarienei višta kepa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 18 gegužės 2017 - 17:30
Aš šiandien jaučiuosi didvyre, buvau pas draugę ir sugebėjau nevalgyti saldumynų, o prie arbatos naminiu varškės sūriu ir sumuštiniais pasivaišinau smile.gif Kokia aš šaunuolė biggrin.gif
Kažkaip labai tylu prieš rytdieną hmm.gif
Atsakyti
Diena atlaikyta biggrin.gif
Atsakyti