Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Taip lengvai gal pirmą kart diena atlaikiau. Ne laikytis nereikėjo, kai streso pati prisidariau tai apie maistą ir pagalvoti nesinori ax.gif nū gi yra žmonių kurie kai gyvenime viskas ramia vaga būtinai sujudins, negali ramiai. Ir blogiausia kad aš toks žmogus biggrin.gif viskas bus gerai taip tikiuosi, bet iš komforto zonos teks iseiti ir susidurti už savo baimemis.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif vedu dicke i darza,po 2 men pertraukos man rods blink.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gifvedu dicke i darza,po 2 men pertraukos man rods blink.gif

Wow, mus jau būtų seniai išmetę 😀 geros pirmos dienos  :4u: 

Labas rytas. Pas mus  vėl lyja lyja lietūs, teks namie kuistis pusdienį, paskui varysiu shoppintis, šaldytuve nieko gero nėr  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 05 17, 09:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71631408" data-time="1494995272"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotraukavedu dicke i darza,po 2 men pertraukos man rods vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Wow, mus jau būtų seniai išmetę 😀 geros pirmos dienos  4u.gif </p><p></p><p>Labas rytas. Pas mus  vėl lyja lyja lietūs, teks namie kuistis pusdienį, paskui varysiu shoppintis, šaldytuve nieko gero nėr  ax.gif </p>

As mokesti moku smile.gif ir pagal sutarti 90dienu gali buti pertrauka. Pas mus saule sviecia,apsikopiu namus ir saunu i lauka!tik mazius piktas tai nezinau kaip jis vezime issedes...
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 05 17, 08:52)
As mokesti moku smile.gif ir pagal sutarti 90dienu gali buti pertrauka. Pas mus saule sviecia,apsikopiu namus ir saunu i lauka!tik mazius piktas tai nezinau kaip jis vezime issedes...

Kiek laiko maziukui 4u.gif ?
Atsakyti

Aš pasiimu daug užkandžių saviškiams ir išsėdi net porą valandų. Bet jau turiu pastoviai duot ką nors 😂 džiaugiuos, kad atradau būdą, tai nors kiek pajudu kai gražus oras lauke :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 17 gegužės 2017 - 12:24

Jerda, ką prisidirbai? 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 17 gegužės 2017 - 12:26
Sveikutes.

Mano diena vakar buvo ok. Vakare arbuzo ir uogu pavalgiau, nu ir dar ledu porcija. Bet susilaikiau nuo visu kitu skanumynu, tai skaitau kad gerai. biggrin.gif Siandien i darba salotu bliuda pasiemiau, gal irgi gerai bus. Noriu apkust nors kazkiek, kad kokiu atrakcionu neapverst per isvyka. biggrin.gif Tiesa, nusprendem varyt i Legolenda vistik. Dar Windsora gal iseis aplankyt nors valandelei. smile.gif

Nu nu, Jerda. Pasakok, kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
Lovely,maniskiui beveik 8 men jau smile.gif
Nuosta,neveikia jo uzkandziai,nepatinka kazkaip jam sportinuke,va lopsy miegodavo ilgai,nu sportinuke max valanda ismiega,geriausiu atveju 30min ir fsio...
Airise ar arbuzas jau su skoniu?dicke vis nori arbuzo bet sakau reik palaukt,nes braskes tai beskones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 05 17, 14:21)
Lovely,maniskiui beveik 8 men jau smile.gif
Nuosta,neveikia jo uzkandziai,nepatinka kazkaip jam sportinuke,va lopsy miegodavo ilgai,nu sportinuke max valanda ismiega,geriausiu atveju 30min ir fsio...
Airise ar arbuzas jau su skoniu?dicke vis  nori arbuzo bet sakau reik palaukt,nes braskes tai beskones biggrin.gif

Zinok arbuzas normalus, pakanka skonio man. Iki tobulo truksta, bet skanu smile.gif o siandien kokias nerealias braskes valgiau! Kolege turguj pirko is Graikijos. Nu kaip mociutes vasara. Ziuriai geros! Rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti

Pas mus ir arbūzai ir braškės skonį turi, vaikams vis perku, tai paragauju kiek spėju 😅

Apsilaksčiau kur reikia, apsipirkau, vakarienei vėl salotos bus, neatsivalgau aš jų 😍

Atsakyti

Pas mus ir arbūzai ir braškės skonį turi, vaikams vis perku, tai paragauju kiek spėju 😅

Apsilaksčiau kur reikia, apsipirkau, vakarienei vėl salotos bus, neatsivalgau aš jų 😍

Atsakyti