Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2017 05 15, 19:03)
As irgi ko gero sutiksiu vasara papilnejusi. Na, valgau ir valgau... Nors darze daug darbo, bet va, noriu ziauriai valgyt. unsure.gif
Davai mergaites susiimam ax.gif Kazka reik daryt... gal i sporto sale kokia uzsirasyt... biggrin.gif
Tiesa net pamaniau jog nestuke.gif , bet ne... Cia pas mane tik apsirijimas... blink.gif

Kazka tikrai reik daryt,visu pirma nustot ryt:D nes ryjant sportas ne prie ko smile.gif
Diena √ siaip ne taip .
Atsakyti

As tai pati su savim kovoju...nezinau kas yra,bet norisi tik sedet ir valgyt nesamones,kame cia reikalas nezinau...pati sau mintyse kartoju sutiksi vasara papilnejus,o ne pakudejus biggrin.gif

Man irgi žinok taip noris, bet laikaus dantis sukandus, nes žinau, kad paskui gailėsiuos 😂

Atsakyti
Na mano dienele irgi atlaikyta smile.gif neprivalgiau nesamoniu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. 4u.gif
QUOTE(frolka25 @ 2017 05 15, 05:14)
Labas rytas,ir vel savaitgalis pravalgytas...tai vel kimbam i darbus biggrin.gif
Airise,pagaliau grizai!is foto fb nepasakyciau kad kazka butum privalgius ;)
Frolka. friends.gif Kimbam kimbam. smile.gif O dėl foto, tai turbūt optinė apgaulė. Nesisvėriau jau gerą laiką, tai net neįsivaizduoju kiek užsidėjau. Ale pagal rūbus jaučiu, kad pliusas nemažas. doh.gif Bet va teisingoj įmonėj dirbu, ir pamodeliauju, ir parodos eksponatu pabūnu. biggrin.gif Va ir dabar rašau, o šalia reklama su mano foto sukasi. biggrin.gif Patikėk, tas stimulo nepriduoda. biggrin.gif
QUOTE(nuosta @ 2017 05 15, 07:30)
Airise, sveika sugrįžus  wub.gif  nepabėk  mirksiukas.gif 
nuosta, kaip tiu? wub.gif Pasiilgau. Ar propaguoji sveiką gyvenseną? bigsmile.gif Pamenu bandei valgyt dažnai ir pan. Ar pavyko kas nors? Aš pasistengsiu nepabėgt. ax.gif
QUOTE(nuosta @ 2017 05 15, 14:39)
niu bet prisiverčiau 20 min pamint savo stepper'į.
Kas čia per daiktas? Nusipirkai?
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2017 05 15, 18:03)
Davai mergaites susiimam ax.gif Kazka reik daryt... gal i sporto sale kokia uzsirasyt... biggrin.gif
Reikia reikia, susiimam. aggressive.gif

Tiesa, mes birželio mėnesį varom su maže į Londoną savaitei. wub.gif Kaip laukiu... wub.gif Planuojam ir Legolenda aplankyt, nuosta, ar buvę? 4u.gif
Atsakyti
Airise, sveika sugrįžus, buvau pasigedusi 4u.gif
Kaip gera darbe, kiek įsidedi, tike pavalgai. Ir jei pilvas gurgia vandenį jau nebegeri, bet laki . Šiandien gal virš 2litrų išmaukiau. Galvojat valgyt mažiau norėjosi-nė velnio! Bet nors pasivaikščiojau- i tuoletą mirksiukas.gif
Namuose sunkiausia atsilaikyti. Noriu aš valgyti, nereikia man visokių nesamonių, tinka ir lašiniai biggrin.gif
Valdausi, kad mažiau esčiau į parduotuvę ne iš karto po darbo, o po vakarienės, dar kieme ką nors nudirbus minu dviračiu. Laukiu nesulaukiu kada gi tas skrandis apsitrauks ir iš tiesų mažiau valgyti norėsis. Bet pasiskaičius kad ir Nuosta, ir Frolka vis dar valgyt nori suprantu kad matyt niekada, tai yra tik mitas ax.gif
Atsakyti

Airise, bandžiau su tais dažnais valgymais ir nieko man ten neveikė taip kaip norėtųsi, pavargau kaip kūdikis valgyt kas kelias valandas, ne man tai 😅 valgau dabar tris kartus per dieną, jei nespėju,tai kartais ir tik du, stengiuosi kuo sveikiau, daug daržovių. Negerai taip tipo, bet man kitaip nesigauna, gerai jaučiuosi, tai gal nemirsiu 😉 stepperis tai čia tas paprastas mažas treniruoklis su dviem pedalais, ant kurių stovi ir mini. Gal mini stepper vadinasi  :hmm:  tikiu,kad tos darbinės nuotraukos ir požiūris nemotyvuoja labai smarkiai susiimti. Ir labai smagu ir gražu! Bet svarbiausia kaip jautiesi pati į save žiūrėdama, kaip jautiesi savam kūne, savuose drabužiuose. Jei kažkoks diskomfortas yra, tai gal verta kažką truputį keisti, nesiplėšant ir neskubant. Legolende mes nebuvę, mūsų vaikai dar per maži. Kas yra lego gerbėjas tai ten labai patinka, bet mano vyro šeima su vaikais buvo, tai jiems nelabai,palyginus su kitais UK parkais. Šiaip smagi vieta yra Chessington  word of adventures, netoli Londono ir labai populiari.

Jerda, tas skrandis toks jau yra, apsitraujia kažkiek, bet imam gi ir savaitgalį vėl ištampom 😁 gal jei pora savaitgakių gražiai atsilaikytume, būtų kitaip. Bet ir tik iki gero nutrūkimo ir užėdimo. Nors aš kai valgau daug daržovių, salotų, tai nėra jam.kada susitraukt, nes kiekiai milžiniški  :D  tiek tik, kad būna ko nors  riebiau ar saldžiai po ilgesnio laiko užkimšus, būna skrandis sustoja ir labai bloga, daug neprikemši kiek akys nori 😅

Niuuu mano diena atlaikyta irgi, šiandienos meniu-penktadienį gaminti šaltibarščiai, trys didelės lėkštės  :lol:  ryt toli nuo wc reiks nenueit  :oh: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Nuosta, paziurejau ta Chessington, nu fain. Reiks pagalvot kuri dabar pasirinkt. unsure.gif Paziurejau svorio apribojimus, tai raso kad max torso gali buti 51 inch. Tai kaip suprantu krutine negali virsyti 129 cm. Reiks pasimatuot. biggrin.gif

Siandien veliau i darbuka. Tai ramiai pagaminau pusryciams avizine kose su uogom ir vaisiais, tai ir maze pavalge. Nais. Dienos pradzia patenkinta. smile.gif
Atsakyti

Siandien veliau i darbuka. Tai ramiai pagaminau pusryciams avizine kose su uogom ir vaisiais, tai ir maze pavalge. Nais. Dienos pradzia patenkinta. smile.gif

Kaip faina, kai vaikai košes valgo, maniškiai visi kažkodėl spjaudos, sako, kad košės tik leliukams, net berniukai nevalgo 😂  

Aš gerai prasivaikščiojau šiandien, pagaliau vasariškas oras. Kažin tik kiek ilgam :D 

Atsakyti

Niu ką  salotų su tunu bliūdą sumaumojau, diena atlaikyta ✌

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 05 16, 19:19)
<p>Niu ką  salotų su tunu bliūdą sumaumojau, diena atlaikyta ✌</p>

Mano neatlaikyta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as atsilaikiau siandien. Bet jau sunku buvo , kai vyrui pietus gaminau biggrin.gif
Atsakyti