Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,pas mane 76.7  :yahoo:  tai per savaite -1.2 ir ivykdziau plana per 3 sav -2kg  :yahoo:  :bis dar keli simtai gramu ir kmi indeksas bus normalus :4u: ir beliko 3.4kg nestuminio svorio  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 23 gruodžio 2016 - 07:02
Labas rytas. Nors ir mažytis bet vis minusas 114,9
Atsakyti
Labas rytas.

Nuosta 4u.gif

As pareinu su 0. 97,4 kg siandien. Butu gerai per Kaledas neprisiauginti. unsure.gif

Atsakyti

Labas rytas :4u:  pas mane šįryt 81.1 kg  :rolleyes: ech, įvukdžiau vistik tą pažadą su kaupu, 2.5 kg per tris savaites numečiau, tai labai džiaugiuos. Norėčiau per šventes neužsikabint pliuso didelio, kaip ir visos :D  bet labai kažkaip tuo abejoju  :unsure:

niu ką, šiandien paskutinis pasninko penktadienis, sąžiningai išsilaikius būsiu visus ir, aišku, dar rytoj. Daug darbų nusimato, bet atsikėliau su gerkle skaudančia, tai kažin kokios tos šventės bus :hmm:  gal bent valgyt tiek nesinorės  :D 

Atsakyti

Labas rytas :) Na, bent jau pries sventes nepasisiukslinau ir turiu minusa - 96,9  :nail: Dabar kazkaip belieka neprisiaugint per si savaitgali.... 

Atsakyti

Labas rytas, 

Visas su artejancuom sventem ir pasiektais rezultatais !

As ir su minusu 88,4  

Atsakyti

Kaip fainai visos šventiškai pakiliai su minusais  :bigsmile:   :victory2: 

Atsakyti

Visos atlaisvino vietos kuciu patiekalams :D

Atsakyti

Nuuuu įdomu ar kuri kitą penktadiebį minusą parsineš 😉 aš išviriau katilą kisieliaus spanguolių, kaip aš jį mėgstu 😍 tai liurlinsiu su vaikais, vyras to tirštumo nesupranta 😂

Atsakyti

Nuuuu įdomu ar kuri kitą penktadiebį minusą parsineš 😉 aš išviriau katilą kisieliaus spanguolių, kaip aš jį mėgstu 😍 tai liurlinsiu su vaikais, vyras to tirštumo nesupranta 😂

As kisieliaus neviriau,nes nei vyras nei dicke jo negeria :) aha,manau butu stebuklas jei kas minusa priduotu po svenciu :D as ciur tikrai nepriduosiu,butu gerai ir milzinisko pliuso nepriduot :)

Atsakyti

Aš ir nepriduosiu minuso, tikiuosi nepavarysiu kokių 3 kg 😂 kažkuriais metais taiž buvo po visų tų silkių....

Atsakyti

Aš ir nepriduosiu minuso, tikiuosi nepavarysiu kokių 3 kg 😂 kažkuriais metais taiž buvo po visų tų silkių....

O jetau ir as tikiuos kad nereiks tiek priduot :D bet pagalvojus as po gero savaitgalio su pora kg pliuso bunu,nu o cia cielos 3 dienos tai hm hm hm :D bet ai,nu ka db,bus tai bus :D po nauju vel kibsim i darbus :D

Atsakyti