Labas rytas,pas mane 76.7 tai per savaite -1.2 ir ivykdziau plana per 3 sav -2kg dar keli simtai gramu ir kmi indeksas bus normalus ir beliko 3.4kg nestuminio svorio
Nuosta
As pareinu su 0. 97,4 kg siandien. Butu gerai per Kaledas neprisiauginti.
Labas rytas pas mane šįryt 81.1 kg ech, įvukdžiau vistik tą pažadą su kaupu, 2.5 kg per tris savaites numečiau, tai labai džiaugiuos. Norėčiau per šventes neužsikabint pliuso didelio, kaip ir visos bet labai kažkaip tuo abejoju
niu ką, šiandien paskutinis pasninko penktadienis, sąžiningai išsilaikius būsiu visus ir, aišku, dar rytoj. Daug darbų nusimato, bet atsikėliau su gerkle skaudančia, tai kažin kokios tos šventės bus gal bent valgyt tiek nesinorės
Labas rytas Na, bent jau pries sventes nepasisiukslinau ir turiu minusa - 96,9 Dabar kazkaip belieka neprisiaugint per si savaitgali....
Labas rytas,
Visas su artejancuom sventem ir pasiektais rezultatais !
As ir su minusu 88,4
Kaip fainai visos šventiškai pakiliai su minusais
Visos atlaisvino vietos kuciu patiekalams
Nuuuu įdomu ar kuri kitą penktadiebį minusą parsineš 😉 aš išviriau katilą kisieliaus spanguolių, kaip aš jį mėgstu 😍 tai liurlinsiu su vaikais, vyras to tirštumo nesupranta 😂
Nuuuu įdomu ar kuri kitą penktadiebį minusą parsineš 😉 aš išviriau katilą kisieliaus spanguolių, kaip aš jį mėgstu 😍 tai liurlinsiu su vaikais, vyras to tirštumo nesupranta 😂
As kisieliaus neviriau,nes nei vyras nei dicke jo negeria aha,manau butu stebuklas jei kas minusa priduotu po svenciu as ciur tikrai nepriduosiu,butu gerai ir milzinisko pliuso nepriduot
Aš ir nepriduosiu minuso, tikiuosi nepavarysiu kokių 3 kg 😂 kažkuriais metais taiž buvo po visų tų silkių....
Aš ir nepriduosiu minuso, tikiuosi nepavarysiu kokių 3 kg 😂 kažkuriais metais taiž buvo po visų tų silkių....
O jetau ir as tikiuos kad nereiks tiek priduot bet pagalvojus as po gero savaitgalio su pora kg pliuso bunu,nu o cia cielos 3 dienos tai hm hm hm bet ai,nu ka db,bus tai bus po nauju vel kibsim i darbus