Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Man savaitgaliais sunkiausia, vis kazko skanaus pagaminu ir suvalgau rolleyes.gif . O as siuo metu nedirbu, vaikuti auginu, tai mazai ir pajudu per dienas...
Atsakyti

Nuosta aš su tavimi smile.gifnuo vakar popiet iki šiandienos popiet. Žadu sustoti kad ne daugiau paros gautųsi

Aš nesustosiu iki pirmadienio, svečiai svečiai svečiai...

Man savaitgaliais sunkiausia, vis kazko skanaus pagaminu ir suvalgau rolleyes.gif. O as siuo metu nedirbu, vaikuti auginu, tai mazai ir pajudu per dienas...

Aš ir nedirbu, bet kaip tik judėt tuomet galima daug daugiau nei dirbant! Varyt su vežimu ar paskui vaiką kur lauke, mano atveju paskui 4 😅😀 plius jei tinginys neužpuola galima namie sportuot kol pietų miega. Svarbiausia noras 😉

Gavau šiandien kremo antgalį, galvoju ką čia kept ir puošt, noriu išbandyt. Jaučiu morengų plaksiu 😍

Atsakyti
Fantastiskas oras siandien,prisivaiksciojau,ledu privalgiau smile.gif zodziu nezinau kur tas mano mazius skuba,bet jau stojasi isikibes ir paeina palei lova:o tik atrodo ropot pradejo ir se tau stojasi,nusisukt ne sekundei nebegaliu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos. 

Morkos- šio pavasario mano atradimas. Kai žiauriai norisi užkrimsti, o dar ne laikas, arba nebelaikas, kol nusiskutu morką, kol ją sugraužiu ir aprimstu  :D 

Sidrulka, nenukabink nosies, jei atleis bus spyris ieškotis kito darbo, gal visam etatui. Juk pas mus dirbant tik puse etato valstybė motinoms ne tik kad nepadeda, o netgi kaišioja pagalius į ratus. 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Pasiruosiau maistuka sau rydienai. Man lengviau , kai viskas suruosta is vakaro. Galvoju pradet ir pratimukus kokius daryti , kai vaikas pietu miega. O kaip jus svori metat? Turit kokius mitybos planus , sportuojat, ar dietos laikotes? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif

Grįžtu į šeimą. biggrin.gif Užtenka ėsti, nu. Kiek galima?! biggrin.gif

Žiūriu Jūs čia šauniai varot. Šaunuolės! 4u.gif O ir naujų narių turim. Sėkmės visoms! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,ir vel savaitgalis pravalgytas...tai vel kimbam i darbus biggrin.gif
Airise,pagaliau grizai!is foto fb nepasakyciau kad kazka butum privalgius ;)
Lovely,as laikaus plano MĖ(maziau ėsk ),bet va savaitgaliais issijungia sis rezimas ir valgau viska,niekaip negaliu normaliai atsilaikyt doh.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  

Airise, sveika sugrįžus  :wub:  nepabėk  :mirksiukas:  

Aš irgi savaitgalį prasmaližiavau. Na bet ką, toks tas gyvenimas 😁 

Kas čia klausė kaip svorį metam, tai aš pagal kilo.lt programą laikiaus, sportavau. Bet mane tie visi planai smaugia, dabar pagal save tiesiog sveikiau ir saikingiau stengiuosi valgyt. Sportuot aptingau, bet būtinai reikia vėl kibti.

Tai stojam į vėžes vėėėl visos :4u: 

Atsakyti

Ramuma čia  :unsure:  aš ruošiausi sportuot, bet sugalvojau nagus nusilakuot 😁 tinginystė juoda... niu bet prisiverčiau 20 min pamint savo stepper'į. Vis mindama galvoju, nu koks tobulas mažas aparatas, tik kaip prisiverst sunku ant jo užlipt. :oh:  bet pas ką mažai vietos, nesinori daug pinigų išleist, o norisi pajudėt ir žiūrint tv padegint kalorijas, tai labai rekomenduoju 👍 :mirksiukas: 

Atsakyti
As tai pati su savim kovoju...nezinau kas yra,bet norisi tik sedet ir valgyt nesamones,kame cia reikalas nezinau...pati sau mintyse kartoju sutiksi vasara papilnejus,o ne pakudejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 05 15, 16:55)
As tai pati su savim kovoju...nezinau kas yra,bet norisi tik sedet ir valgyt nesamones,kame cia reikalas nezinau...pati sau mintyse kartoju sutiksi vasara papilnejus,o ne pakudejus biggrin.gif

As irgi ko gero sutiksiu vasara papilnejusi. Na, valgau ir valgau... Nors darze daug darbo, bet va, noriu ziauriai valgyt. unsure.gif
Davai mergaites susiimam ax.gif Kazka reik daryt... gal i sporto sale kokia uzsirasyt... biggrin.gif
Tiesa net pamaniau jog nestuke.gif , bet ne... Cia pas mane tik apsirijimas... blink.gif
Atsakyti