Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Oj tikslas didelis 60kg smile.gifstengsiuosi laikytis mitybos plano. O duomenis savo reikia kazkam parasyti privaciai? Ir kaip supratau prisiduodat penktadieniais 4u.gif?

Sėkmės siekiant tikslo ir sveika prisijungus 🎈 gal sumotyvuosi ir mus čia, senbuves susigriebt ir nustot stumdytis ant vietos 😉👍

Atsakyti

Oj tikslas didelis 60kg smile.gifstengsiuosi laikytis mitybos plano. O duomenis savo reikia kazkam parasyti privaciai? Ir kaip supratau prisiduodat penktadieniais 4u.gif?

Linkiu pasiekt tiksla.as irasysiu i lentele😉

Atsakyti
99, 2
Sveikos smile.gif gal spejau i lentele smile.gif vajare paskaitysiu kuo gyvenat smile.gif as fb pasirodysiu kuo uzsiemus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ,

tiek rašiau ir viskas dingo, tad supykau ir daugiau visos ilgos beletristikos neberašysiu, nes šnd ir taip kažko tais liūdna...
tad prisiduodu trumpai -109,30 kg

gražaus, smagaus, nenuodėmingo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 12 gegužės 2017 - 17:03
QUOTE(nuosta @ 2017 05 12, 11:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aukso Pieva 2010" data-cid="71623568" data-time="1494575115"><div><p>Vakar buvau nutrukusi... nupirkau sviezia bulka ir... surijau... vartotojo įkelta nuotraukaKas cia buvo taip ir nesupratau... vartotojo įkelta nuotraukaGal menulis kaltas? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Arba mėnulis arba mažiau šiaip angliavandenių gal naudoji ir ištiko priepuolis, man taip būna, tada bulkos, makaronai ar belekokia duona uch kaip eina į trasą 😂</p><p></p><p>Nu tikėkimės gražios vasaros 😍</p>

Nuosta, aciu uz paaiskinima. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man idomu, kaip tokiu nesamoniu isvengti? Gal ko saldaus suvalgyti, bet bijau... nusipirksiu sokolado... ir surysiu... Gal yra koks kitas budas? 4u.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2017 05 12, 17:03)
sveikos ,

tiek rašiau ir viskas dingo, tad supykau ir daugiau visos ilgos beletristikos neberašysiu, nes šnd ir taip kažko tais liūdna...
tad prisiduodu trumpai -109,30 kg

gražaus, smagaus, nenuodėmingo savaitgalio  4u.gif

Nagi, pasipasakok, ko cia tau taip liudna? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man padidejes apetitas... noriu valgyti... unsure.gif Jau vakaras, kentesiu... unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Nuosta, aciu uz paaiskinima. 4u.gif4u.gif4u.gifMan idomu, kaip tokiu nesamoniu isvengti? Gal ko saldaus suvalgyti, bet bijau... nusipirksiu sokolado... ir surysiu... Gal yra koks kitas budas? 4u.gifax.gif

Man padidejes apetitas... noriu valgyti... unsure.gifJau vakaras, kentesiu... unsure.gifrolleyes.gif

Šiaip to išvengti turėtų padėti kasdieninis sveikų angliavandenių valgymas. T.y. košių valgymas rytais, garnyrui rudieji ryžiai, makaronai ar grikiai pietums. Nors man tokie protrūkiai neišvemgiami. Žinau tik teoriją 😀 dsr gali padėti žinia, kad vieną dieną per savaitę galima sau leisti viską viską kiek širdis geidžia. Bet tik vieną dieną.

Aš šaltibarščių prisrėbiau, net džinsų saga braška 😀👍

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif nuosta
second.gif jerda
third.gif frolka25
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Sveikos gyvos
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  aš jau vakar prismaližiavau, tokie tie savaitgaliai🙈

Ačiū už lentelę 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 13 gegužės 2017 - 09:02
Nuosta aš su tavimi smile.gif nuo vakar popiet iki šiandienos popiet. Žadu sustoti kad ne daugiau paros gautųsi
Atsakyti
sveikutės,

šiandien nuotaika per viduriuką smile.gif
liūdna, nes nežinia dėl darbo, kadangi dirbu vaduojančia, tai neaišku pasiliks ar ne....
vyrui ir nežinia dėl darbo..... visus išleidžia nemokamų atostogų... maniškis lieka, kaip budintis, bet.... daug klaustukų?????? bile dieną gali pasklebti bankrotą...

o dėl maisto jau nebėra kada labai žiūrėtis... grtu nusikalus, tai džiaugiuos, kad aplamai kažką užkertu.... aišku proto ribose smile.gif vakar nusipikrua mažutį šokoladuką smile.gif smile.gif saldumynai labai netraukia, bet visa kita - bulvės, bulka nelabai išvengiama...

einu dabar kept žemaičių blynus smile.gif

atneša dukrytė iš pievos gėlyčių priskynus - nuotaika, kaip mat pasitaisė smile.gif

o mano pradinį svorį, gal būtų galima pataisyti lentelėje į 112 kg, nes kaip minėjau el svarstyklės būtent tiek parodė prieš 2 sav, dabar gaunasi, kad nenumečiau, o priaugau svorio lyginant su pradiniu smile.gif o iš tikro numesta per 2 sav. 1,700 kg smile.gif smile.gif jeeee

bet kitą savaitgalį savas tortadienis, dar kitą - dukros tortadienis, tai tortai neišvengiami smile.gif o paksui ilgai nebus smile.gif

jei likčiau šiame darbe, manau svoris ir toliau kažkiek kristų

Atsakyti