Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas 4u.gif
su palengvėjimu visas smile.gif
111,4 kg nedaug bet žemyn.
gerų visoms rezultatų
Atsakyti

Niu bet koks geras tas jausmas palengvėt  :bigsmile:  :wub:  kad tik vėl nepasunkėt dabar  :D 

Atsakyti

As nesijauciu pakolkas palengvejus 😂 bet svarstykles dziugina :)

Atsakyti

Aš jaučiuosi palengvėjus, palyginus su tuo maximumu prieš kelias sav, buvau pritvinkus kaip erkė nežinia ko ir kiek 😂 dabar atrodo net kvėpuot lengviau, pilvą įtraukt vėl galiu 😅

Atsakyti
Labukas, mergaites, biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiek jau cia prirasete... nespeju skaityti... mirksiukas.gif Dziaugiuosi, kad pas jus viskas gerai ir yra minusiuku! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mane ir minusiukas, nors ir mazas, bet yra biggrin.gif
86.100kg... biggrin.gif
Vakar buvau nutrukusi... nupirkau sviezia bulka ir... surijau... unsure.gif Kas cia buvo taip ir nesupratau... blink.gif Gal menulis kaltas? ax.gif Ziauriai geda pries save... unsure.gif ax.gif
Taigi... linkejimai visoms! 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif Pavasario nera, bet gal vasara bus grazi? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, atsiprašau, buvau dingusi, buvo toks depresyvus periodas, ir viskas dėl šio lieknėjimo...
Nesisvėriau ir šiandien, palikit tą patį mano svorį, jau grįžtu į save 4u.gif
Labai daug norisi pasisakyti ir pasiguosti, kai tik turėsiu laiko, tai parašysiu.
Atsakyti

Bellatėja  :4u:  

Atsakyti
QUOTE(bellateja @ 2017 05 12, 10:04)
Sveikutės, atsiprašau, buvau dingusi, buvo toks depresyvus periodas, ir viskas dėl šio lieknėjimo...
Nesisvėriau ir šiandien, palikit tą patį mano svorį, jau grįžtu į save 4u.gif
Labai daug norisi pasisakyti ir pasiguosti, kai tik turėsiu laiko, tai parašysiu.

bellateja console.gif Laikykis!!! Pasipasakok ir bus lengviau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noreciau prie jusu prisijungti smile.gif . Svoris 84kg, o ugis 172.
Atsakyti

Vakar buvau nutrukusi... nupirkau sviezia bulka ir... surijau... unsure.gifKas cia buvo taip ir nesupratau... blink.gifGal menulis kaltas? ax.gif

Arba mėnulis arba mažiau šiaip angliavandenių gal naudoji ir ištiko priepuolis, man taip būna, tada bulkos, makaronai ar belekokia duona uch kaip eina į trasą 😂

Nu tikėkimės gražios vasaros 😍

Atsakyti

Sveikos 4u.gifnoreciau prie jusu prisijungti smile.gif. Svoris 84kg, o ugis 172.

Laba,junkis drasiai 😉 koks tikslas?kaip mesi?

Bellateja,jau norejau taves ieskot  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 05 12, 12:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lovely..." data-cid="71623743" data-time="1494580031"><div><p>Sveikos vartotojo įkelta nuotraukanoreciau prie jusu prisijungti vartotojo įkelta nuotrauka. Svoris 84kg, o ugis 172.</p></div></blockquote><p>Laba,junkis drasiai 😉 koks tikslas?kaip mesi?</p><p></p><p>Bellateja,jau norejau taves ieskot  4u.gif </p>

Oj tikslas didelis 60kg smile.gif stengsiuosi laikytis mitybos plano. O duomenis savo reikia kazkam parasyti privaciai? Ir kaip supratau prisiduodat penktadieniais 4u.gif ?
Atsakyti