Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Pas mus tai salnos ryte buvo 😒 as sianakt irgi nesamoniu prisapnavau😂 as jau mastau ka daryt savaitgali,nes kaip zinia paedu tada 😂 tai va mastau ar cia leist sau kazkoki viena maista sugrybaut viena diena,ar visa diena pagrybaut,ar isvis negrybaut geriau.gerai butu isvis savaitgali negrybaut,bet kazkaip paskui nesinori vel nutrukt ilgam🤔zodziu apmastymuose db😂

Atsakyti

Pas mus tai salnos ryte buvo 😒 as sianakt irgi nesamoniu prisapnavau😂 as jau mastau ka daryt savaitgali,nes kaip zinia paedu tada 😂 tai va mastau ar cia leist sau kazkoki viena maista sugrybaut viena diena,ar visa diena pagrybaut,ar isvis negrybaut geriau.gerai butu isvis savaitgali negrybaut,bet kazkaip paskui nesinori vel nutrukt ilgam🤔zodziu apmastymuose db😂

Aš irgi galvoju gal negrybaut savaitgalį, vyras dirbs tai kaip ir visai reali galimybė. Bet jaučiu sekmadienį tradiciškai cheatinsiu, jau užsifiksavę galvoj man, kad tada galima ir reikia 😀

Atsakyti

Gerai butu ir man tik viena diena pacheatint.na tikekimes taip ir bus 🤞

Atsakyti

Aš darysiuos ryt šaltibarščius pagaliau (vos vietos puodui dideliam šaldytuve nėr), tai tikiuosi srėbsiu jų kiek galiu iki sekmadienio 😀 labai gerai šiandien ptasivaikščiojau, apie 10 km sulapsėjau 👍😅

Atsakyti

Aš darysiuos ryt šaltibarščius pagaliau (vos vietos puodui dideliam šaldytuve nėr), tai tikiuosi srėbsiu jų kiek galiu iki sekmadienio 😀 labai gerai šiandien ptasivaikščiojau, apie 10 km sulapsėjau 👍😅

Saunuole :)

Atsakyti

Diena atlaikyta,geru ryt rezultatu ;)

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta. Bet kažkaip nesitikiu stebuklo,vistik tik trys dienos iš visos savaitės atlaikytos padoriai 😅😁

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta. Bet kažkaip nesitikiu stebuklo,vistik tik trys dienos iš visos savaitės atlaikytos padoriai 😅😁

Nesitikiu ir as kazko vau,bent jau kad pliusa buciau nukracius ka per savaitgali uzlapnojau 😂

Atsakyti

Jooo, 0 išspausti būtų liuksas, to ir linkiu sau ir visom! ;)

Atsakyti
Labas rytas 113,4
Atsakyti

Labas rytas,73.2 :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  82.6 kg šįryt  :) 

Atsakyti