Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Pas mus tokiu kainu nera😑nepilk druskos ant zaizdos :) salta lauke kaip,brrrr...ir kaip cia rengtis neaisku 🤔 einu pietus gamint kazka :D pamirsau mesa issiimt is kameros vakar,tai db reik kazka kito meistraut :D

Aš labai retai ten užsuku, reikės dažniau, nes vaikams po namus nesvarbu ką rengias, svarbu švaru ir tvarkinga, o visai ir gražūs! Visiem 4 papirkau maikių po tris, šortus, po suknelę ir naktinukus mergaitėms, tai net £40 nesumokėjau 😅

Atsakyti
Nuosta tu tikra geltonkase lietuvaitė, ne tik druskos ant žaizdos bet dar ją ir pamygai biggrin.gif
Bet mes už tad sniego turim, tiksliau prieš pora valandų turėjom biggrin.gif
Atsakyti

Aš labai retai ten užsuku, reikės dažniau, nes vaikams po namus nesvarbu ką rengias, svarbu švaru ir tvarkinga, o visai ir gražūs! Visiem 4 papirkau maikių po tris, šortus, po suknelę ir naktinukus mergaitėms, tai net £40 nesumokėjau 😅

Man praeita vasara drauge dickei buvo parvezus rubu is primarko,man visai patiko :) nes isauga greit arba sunesioja tai nepripirksi :)

Atsakyti

Nuosta tu tikra geltonkase lietuvaitė, ne tik druskos ant žaizdos bet dar ją ir pamygai biggrin.gif
Bet mes už tad sniego turim, tiksliau prieš pora valandų turėjom biggrin.gif

Pas mus vakar ir siandien kas prisnigo tas ir istirpo momentaliai :)

Atsakyti

Jerda taip taip aš lietuvė, ir didelė patriotė 😀😉

Atsakyti

Diena atlaikyta ✔

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta 😉👍

Atsakyti
sveikos,

dėjau kažką į stalčių ir pamačiau savo naujas gražutes svarstykles, ant kurių buvau dar tik kartą užlipusi.
taigi, jos ne tokios jau ir blogos smile.gif kai pirkau prieš dvi savaites rodė visus 112 kg, o dabar jau rodo 110,5 kg. vadinasi man fizinis darbas į nauda smile.gif o jau ir smagu pasidarė dirbti- jau vakar valydama baldų parduotuvę išgirdus lambados muziką, šokau su šluota smile.gif kaip į vyrą juokuju, jau apsipratau su plotais, tai atrodo, kad tie plotai visai nedideli - vyras sako ,,susitraukė" smile.gif tik kad biskiuką netelpu savo 4val. ,bet nieko tokio.... ankstesniuose darbuose dirbdama puse etato sėdėdavau ir iki vakaro už dyką, o kiek streso, nervų ir įtampos buvo...
bėda ta, kad šis darbas laikinas - susirgusios moters biuletenio metu verysad.gif
Papildyta:
o mano mityba vėl pabėgo.... džiaugiuosi grįžusi, kad randu ką valgyti, arba ką nors susimeistraujam tradiciško ir jau vėl nebežiūriu, kas kaip su kuo.... grįžti pavargęs, jau neberūpi žiūrėt šeimynai maisto ir dar sau atskirai.... tikiuosi, kad pastovus judėjimas nebeleis augti mano svoriui...
Atsakyti
O aš šįvakarą neatsilaikiau, 6 sausainius su šokoladu ir karamele suvalgiau, likusius 6 prigriebiau į darbą-koleges pavaišinsiu. Kad ne tik viena storėčiau ax.gif Dabar taip sotu, ramu, tik sąžinė graužia, bet sausainiai verti grieko buvo, su belgišku šokoladu 4u.gif Na svarbu nuo grandinės nenutrūkti. Laikysiuosi
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: jau ir kervirtadienis  :bigsmile:  reik šiandien nenugrybaut ir gaaaal koks miñusiukas ryt bus, nors lengvumo jausmo nėra, gai kažin 😁 pas mus šiandien +20° pranešė, tai tikiuosi bent keletą valandų lauke pasiganyt. Sportuot visai neprisiverčiu, tai bent taip judėti reikia  :oh:  :ax: 

Atsakyti

Tiek nesąmonių šiąnakt susapnavau (tobulą gyvenimą su ex :oh:  :lol: ), tai net pasižiūrėjau kas per mėnulio fazė. Aišku pilnatis😀 kažin ar iŕ svorį taip veiks kaip pasąmonę  :hmm:  :D 

Atsakyti