Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano šiandiena irgi kaip ir atlaikyta. Bent kol kas. Kol ne lovoj, negaliu varnelės užsidėt 😀 nes vakar panašiu laiku ir apsiryjau...

Laikykis iki paskutiniuju 😉

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 05 09, 20:11)
<p>Mano šiandiena irgi kaip ir atlaikyta. Bent kol kas. Kol ne lovoj, negaliu varnelės užsidėt 😀 nes vakar panašiu laiku ir apsiryjau...</p>

Apsiryjai galimos trys stadijos, kuri iš jų užvalgei, pavalgei ar iššlavei šaldytuvą?
Šiandieną troškinau kopūstą su mėsa ir morkš tarkuotų taip vos ne trečdalį kiekio dadėjau, tai kaip man jau beskanu, atsitraukti sudėtinga. Kad mažiau durnų minčių kiltų vakare į parduotuvę dviračiu numyniau, grįžus jau kaip ir ramiau. Labai tikiuosi kad nieko daugiau ir į burną nepaimsiu
Atsakyti

Apsiryjai galimos trys stadijos, kuri iš jų užvalgei, pavalgei ar iššlavei šaldytuvą?

Stadija kai ne šaldytuvą iššlaviau, o kalną makaronų su kalnu sūrio suvalgiau ir bala žino kiek bulkos su sviestu ir džemu 😅😂

Atsakyti

Stadija kai ne šaldytuvą iššlaviau, o kalną makaronų su kalnu sūrio suvalgiau ir bala žino kiek bulkos su sviestu ir džemu 😅😂

Supratau :ax: tarpinis variantas tarp pavalgiau ir -iššlaviau. 

Man nedaug trūko iki tokio varianto šiandien su kopūstais, kapiec kokie skanūs gavosi, na dar biškiuką, truputuką. Paskui apsiribojau skysčiu, ir tas superinis. Nieks taip skaniai nepadaro kaip pati pagal savo skonį pasigamini, ir žinai iš ko, ir kiek riebalų dėta. Tikiuosi rytdienai pietums man jų dar liko, šeimyna nesukirto. Nes darbe tai tragiškas skonis maisto, dažniausiai. Na čeburėkai tai skanūs, ale gi negalima :ax: bet cepeliną vieną penktadieniais tai karts nuo karto suvalgau, tai gerai, namuose jų nebeverdu, nes namuose vienu nelabai apsiribočiau :ax: 

Na reikia į lovytę Eurovizijos žiūrėti, kai jau lovoje drybsosiu neturėčiau dar ko nors sugalvoti užkirsti  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labs rytas ⚘

Atsakyti

Labas rytas 🎈 niu vistik vakar dieną atlaikiau 👍 jerda, o kodėl tu tų kopūstų bijai? Aš tokius patiekalus valgau neribodama, tiesa darausi išviso be jokių riebalų. Užsimaniau ir aš troškintų raugintų kopūstų! Tik vakar visas morkas išmečiau, kažkaip nenaudojam mes jų beveik ir sugedo, reiks užsipirkt. Aš šiandien ar ryt šaltibarščių katilą daysiuos ir kviesiuos bent taip vasarą 😀

Atsakyti

Labas rytas 🎈 niu vistik vakar dieną atlaikiau 👍 jerda, o kodėl tu tų kopūstų bijai? Aš tokius patiekalus valgau neribodama, tiesa darausi išviso be jokių riebalų. Užsimaniau ir aš troškintų raugintų kopūstų! Tik vakar visas morkas išmečiau, kažkaip nenaudojam mes jų beveik ir sugedo, reiks užsipirkt. Aš šiandien ar ryt šaltibarščių katilą daysiuos ir kviesiuos bent taip vasarą 😀

As tai kepsiu savaitgali kugeli 100%,nes vakar pamacius foto seiles net susikaupe 😂 o kopustus as irgi valgau :)

Atsakyti
O man nuo bet kokio maisto svoris auga, ypač po 35 metu. Iki 30 truputį susiimk ir užtenka, o dabar kiekvieną kasi žiūrėti tenka. Senatvė biggrin.gif Aš riebalų išviso mažai naudoju.
Atsakyti

As tai kepsiu savaitgali kugeli 100%,nes vakar pamacius foto seiles net susikaupe 😂 o kopustus as irgi valgau :)

Aš kugelio irgi norėčiau,bet čia man bulvės kažkokios keistos vis pakliūna, neapskrunda gražiai, tai net nekepu, o ir šeimyna nemėgsta..😬 dar skanu bulviniai blynai! Ech vėl apie skanumynus kalbos prasideda, bet bent nesaldžius 😀 dar nuo savaitgalio stovi tinginys, bet man jo nesinori, net keista, atsivalgiau matyt tortų, pyragų pagaliau 😂

Atsakyti

Aš kugelio irgi norėčiau,bet čia man bulvės kažkokios keistos vis pakliūna, neapskrunda gražiai, tai net nekepu, o ir šeimyna nemėgsta..😬 dar skanu bulviniai blynai! Ech vėl apie skanumynus kalbos prasideda, bet bent nesaldžius 😀 dar nuo savaitgalio stovi tinginys, bet man jo nesinori, net keista, atsivalgiau matyt tortų, pyragų pagaliau 😂

Pas mane irgi nevalgo  niekas,o del saves kepu retai :) nesenai kepiau bulvynius blynus 😂 pas mane net saldainiu nera,visa laime :D

Atsakyti

Pasiganiau po pardas  vaikams maikių  papirkau Primarke po £1.30!!!!  Gal gi ateis ta vasara kąąąą. Žinau, kad Lt visai žiema dar, čia irgi nesiskubina šiluma. Liūdnuma.

Atsakyti

Pasiganiau po pardas  vaikams maikių  papirkau Primarke po £1.30!!!!  Gal gi ateis ta vasara kąąąą. Žinau, kad Lt visai žiema dar, čia irgi nesiskubina šiluma. Liūdnuma.

Pas mus tokiu kainu nera😑nepilk druskos ant zaizdos :) salta lauke kaip,brrrr...ir kaip cia rengtis neaisku 🤔 einu pietus gamint kazka :D pamirsau mesa issiimt is kameros vakar,tai db reik kazka kito meistraut :D

Atsakyti