Mano šiandiena irgi kaip ir atlaikyta. Bent kol kas. Kol ne lovoj, negaliu varnelės užsidėt 😀 nes vakar panašiu laiku ir apsiryjau...
Laikykis iki paskutiniuju 😉
Stadija kai ne šaldytuvą iššlaviau, o kalną makaronų su kalnu sūrio suvalgiau ir bala žino kiek bulkos su sviestu ir džemu 😅😂
Supratau tarpinis variantas tarp pavalgiau ir -iššlaviau.
Man nedaug trūko iki tokio varianto šiandien su kopūstais, kapiec kokie skanūs gavosi, na dar biškiuką, truputuką. Paskui apsiribojau skysčiu, ir tas superinis. Nieks taip skaniai nepadaro kaip pati pagal savo skonį pasigamini, ir žinai iš ko, ir kiek riebalų dėta. Tikiuosi rytdienai pietums man jų dar liko, šeimyna nesukirto. Nes darbe tai tragiškas skonis maisto, dažniausiai. Na čeburėkai tai skanūs, ale gi negalima bet cepeliną vieną penktadieniais tai karts nuo karto suvalgau, tai gerai, namuose jų nebeverdu, nes namuose vienu nelabai apsiribočiau
Na reikia į lovytę Eurovizijos žiūrėti, kai jau lovoje drybsosiu neturėčiau dar ko nors sugalvoti užkirsti
Labas rytas 🎈 niu vistik vakar dieną atlaikiau 👍 jerda, o kodėl tu tų kopūstų bijai? Aš tokius patiekalus valgau neribodama, tiesa darausi išviso be jokių riebalų. Užsimaniau ir aš troškintų raugintų kopūstų! Tik vakar visas morkas išmečiau, kažkaip nenaudojam mes jų beveik ir sugedo, reiks užsipirkt. Aš šiandien ar ryt šaltibarščių katilą daysiuos ir kviesiuos bent taip vasarą 😀
Labas rytas 🎈 niu vistik vakar dieną atlaikiau 👍 jerda, o kodėl tu tų kopūstų bijai? Aš tokius patiekalus valgau neribodama, tiesa darausi išviso be jokių riebalų. Užsimaniau ir aš troškintų raugintų kopūstų! Tik vakar visas morkas išmečiau, kažkaip nenaudojam mes jų beveik ir sugedo, reiks užsipirkt. Aš šiandien ar ryt šaltibarščių katilą daysiuos ir kviesiuos bent taip vasarą 😀
As tai kepsiu savaitgali kugeli 100%,nes vakar pamacius foto seiles net susikaupe 😂 o kopustus as irgi valgau
As tai kepsiu savaitgali kugeli 100%,nes vakar pamacius foto seiles net susikaupe 😂 o kopustus as irgi valgau
Aš kugelio irgi norėčiau,bet čia man bulvės kažkokios keistos vis pakliūna, neapskrunda gražiai, tai net nekepu, o ir šeimyna nemėgsta..😬 dar skanu bulviniai blynai! Ech vėl apie skanumynus kalbos prasideda, bet bent nesaldžius 😀 dar nuo savaitgalio stovi tinginys, bet man jo nesinori, net keista, atsivalgiau matyt tortų, pyragų pagaliau 😂
Aš kugelio irgi norėčiau,bet čia man bulvės kažkokios keistos vis pakliūna, neapskrunda gražiai, tai net nekepu, o ir šeimyna nemėgsta..😬 dar skanu bulviniai blynai! Ech vėl apie skanumynus kalbos prasideda, bet bent nesaldžius 😀 dar nuo savaitgalio stovi tinginys, bet man jo nesinori, net keista, atsivalgiau matyt tortų, pyragų pagaliau 😂
Pas mane irgi nevalgo niekas,o del saves kepu retai nesenai kepiau bulvynius blynus 😂 pas mane net saldainiu nera,visa laime
Pasiganiau po pardas vaikams maikių papirkau Primarke po £1.30!!!! Gal gi ateis ta vasara kąąąą. Žinau, kad Lt visai žiema dar, čia irgi nesiskubina šiluma. Liūdnuma.
Pas mus tokiu kainu nera😑nepilk druskos ant zaizdos salta lauke kaip,brrrr...ir kaip cia rengtis neaisku 🤔 einu pietus gamint kazka
pamirsau mesa issiimt is kameros vakar,tai db reik kazka kito meistraut