Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

As neturiu maudymkes 😁😁😁 diena atlaikyta!

Aš turiu porą, pernai nusipirkau vs vientisus, tai pakaks visam gyvenimui jaučiu 😂🤣

Atsakyti

Aš turiu porą, pernai nusipirkau vs vientisus, tai pakaks visam gyvenimui jaučiu 😂🤣

😂 pamelavau,turiu savo vos ne mergautini maudoma,su kuriuo variau i medaus men 😂 tai nenoriu jo jau 😁 o gl jau ir netilpciu i ji,visgi jau po dvieju gimdimu formos pasikeite :) as siaip nemegstu maudytis ir degintis :)

Atsakyti

O mano diena neatlaikyta  :oh:  vėl streso priėdžiau. 

Atsakyti

O mano diena neatlaikyta  :oh:  vėl streso priėdžiau. 

Kas daba?

Labas rytas.

Atsakyti

Kas daba?

Labas rytas.

Aaaaij dėl tų trumpų atostogų, gavosi taip, kad dėl jų teko kitus planus atšaukt, bet iki galo neaišku buvo, o dabar kai paaiškėjo, tai jau aš kone kalta gavaus. Nors persiplėšk. Nesmagiai labai susidėliojo situacija :( visiems geras nebūsi, o norėtųsi. Bala nematė. Važiuojam toliau ;) labas rytas :)

Atsakyti

Aaaaij dėl tų trumpų atostogų, gavosi taip, kad dėl jų teko kitus planus atšaukt, bet iki galo neaišku buvo, o dabar kai paaiškėjo, tai jau aš kone kalta gavaus. Nors persiplėšk. Nesmagiai labai susidėliojo situacija :( visiems geras nebūsi, o norėtųsi. Bala nematė. Važiuojam toliau ;) labas rytas :)

O taip,visiem geras nebusi tikrai ;)

Atsakyti
Svarbu kad patiems gerai.
Ps. Labas rytas smile.gif
Atsakyti

Tai ka darot?as siandien multitaskinu 😂 desimt darbu vienu metu darau 😂 

Atsakyti

Aš apsipirkt buvau ėdesio savaitei, kažkaip nėr saulės, nėr ir nuotaikos niekam  :oh:  tik prisiėst kokių nesąmonių noris, bet gerai, kad jokio šlamšto nepapirkau. Nors namie yra likučių 😀 o ką tu, frolka, multitaskini?

Atsakyti

Aš apsipirkt buvau ėdesio savaitei, kažkaip nėr saulės, nėr ir nuotaikos niekam  :oh:  tik prisiėst kokių nesąmonių noris, bet gerai, kad jokio šlamšto nepapirkau. Nors namie yra likučių 😀 o ką tu, frolka, multitaskini?

Nekalbek geriau apie nesamones 😂nes as jau siandien katino pukio akim zvelgiau i pyragus pardei😂😂😂 ai,ir skalbiau,namus kopiau,rubus perziurejau vaiku isaugtus,valgyt dariau 😁sukaus kaip bite ir kazkaip net mintys ne apie tortus buvo 😁 o dabar jau kaip ir vakarienes laukiu :)

Atsakyti

Na ka,einu pavalgau ir diena  atlaikyta ✔

Atsakyti

Mano šiandiena irgi kaip ir atlaikyta. Bent kol kas. Kol ne lovoj, negaliu varnelės užsidėt 😀 nes vakar panašiu laiku ir apsiryjau...

Atsakyti