Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nesidžiauki, tuoj atvės  :)

Tai va del to ir dziaugiuos :D kaip besvesi svarbiausiai iki pirmadienio sustot ;)

Atsakyti

Pas mus įsiprašė svečiai, tai irgi dieną sugadino  :lol:  nu bet šiaip labai smagu ir miela :wub: 

Atsakyti

Labas rytas,su Mamos diena 🌷⚘🌻💐🌸

Atsakyti

Su mamyčių diena jus visas! Skanių vaišių ir daug bučkių nuo mažučių 😍

Atsakyti
su bepraeinančia mamyčių diena 4u.gif wub.gif

bučinukų gavau daug daug ir piešinukų... tik liūdna, kad nė darželyje, nei mokykloje nebuvo jokios programėlės... bet bala nematė - ir be to mes viena kitą labai labai mylim wub.gif

ryte dukrytės suorganizavo sumuštinius essen.gif , kol aš dar tipo miegojau biggrin.gif

pasisvečiavom pas močiutes, aplankėm prosenelių kapus
ir laukia dar saldi šeimyniška vakarienė su rafaello ir sausainiukais ax.gif

o passiverti neturėjau kada ax.gif bet dar prieš veidrodį atsistojus nesimato riebaliukų nutirpimo doh.gif

visoms geros savaitės, nes savaitės eigoje nebėra jau kada prisėsti prie kompo... vakarais ilsiuosi sodinant gėlyną, bulves, rašant diplominį, ruošiant dekoracijas dukros gimtadieniui ir t.t smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 07 gegužės 2017 - 20:13

su bepraeinančia mamyčių diena 4u.gifwub.gif

bučinukų gavau daug daug ir piešinukų... tik liūdna, kad nė darželyje, nei mokykloje nebuvo jokios programėlės... bet bala nematė - ir be to mes viena kitą labai labai mylim wub.gif

ryte dukrytės suorganizavo sumuštinius essen.gif, kol aš dar tipo miegojau biggrin.gif

pasisvečiavom pas močiutes, aplankėm prosenelių kapus
ir laukia dar saldi šeimyniška vakarienė su rafaello ir sausainiukais ax.gif

o passiverti neturėjau kada ax.gifbet dar prieš veidrodį atsistojus nesimato riebaliukų nutirpimo doh.gif

visoms geros savaitės, nes savaitės eigoje nebėra jau kada prisėsti prie kompo... vakarais ilsiuosi sodinant gėlyną, bulves, rašant diplominį, ruošiant dekoracijas dukros gimtadieniui ir t.t smile.gif

Tai gal darzelyje bus seimos svente?nes pas mus jau antri metai mamos diena minima per seimos svente darze.

Labas rytas!pasisveriau ir vau :) stoju i vezes ,kas su manim?

Atsakyti
Aš su tavimi. Tik nesisvėriau. Man tik po savaitės svoris tikrasis islenda
Atsakyti

Laba ryta. Aš ir nesisvėriau, bet būtinai stoju į vėžes. Savaitgalis nuodėmingas, bet ne toks, koks kartais besaikis būna 😀

Atsakyti

Kaip kas šiandien laikotės? Aš bandau mažo kaloringumo dieną pasidaryt,tai ką tik obuolių pyrago ketvirtį į šiukšlių dėžę išprašiau 😀 sportui visiykai nėra jėgų, gal rytoj  :rolleyes: 

Atsakyti

Kaip kas šiandien laikotės? Aš bandau mažo kaloringumo dieną pasidaryt,tai ką tik obuolių pyrago ketvirtį į šiukšlių dėžę išprašiau 😀 sportui visiykai nėra jėgų, gal rytoj  :rolleyes:

Pakolkas laikausi,nors valgyt atrodo noriu juodai,bet tempsiu jau iki vakarienes,svarbiausiai isivaziuot :)

Atsakyti

Pakolkas laikausi,nors valgyt atrodo noriu juodai,bet tempsiu jau iki vakarienes,svarbiausiai isivaziuot :)

Aha, įsivažiuot sunkiausia, o paskui viskas lengviau, kol vėl nesuklumpam. Šiand vyras patvirtino,kad gale mėnesio teks į maudymosi kostiumėlį šokt,tai greit dingo apetitas 😀 nors net iš dalies tikiuos, kad  bus per šalta  :lol: 

Atsakyti

Aha, įsivažiuot sunkiausia, o paskui viskas lengviau, kol vėl nesuklumpam. Šiand vyras patvirtino,kad gale mėnesio teks į maudymosi kostiumėlį šokt,tai greit dingo apetitas 😀 nors net iš dalies tikiuos, kad  bus per šalta  :lol:

As neturiu maudymkes 😁😁😁 diena atlaikyta!

Atsakyti