Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ačiū dievui 😂 kaip per mėnesį tiek kiek dabar, tai dar normalu... bet vistiek, pasistengsiu daugiau šūdų nepirkaliot, sakiau jei ką skanaus valgysim, tai tik namų gamybos, tada kad ir tai saldumynai, vis sveikiau. 

Taip,jau namie issikepi pasidarai suvalgai ir ramu.o kai uzsiperki belenkiek ir beleko tai sunku paskui ir atsispirti :D 

Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
112,2 kg., net 100 gr mažiau per savaitę rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif . Nebūtų savaitgalių, būčiau sveikuolė. O dabar penktadienį išsijungia visi stabdžiai ir pareina visas šlamštas į skarndį. Nu kada, kada gi pradės smegenis operuoti, būčiau pirma pacientė. smile.gif smile.gif smile.gifO dar geriau transpalntacija smegenų, imčiau kokio Kepenio smegenis.

Gero visoms savaitgalio. Daug sveikinimų nuo mažųjų. Pasidžiaukime gražia švente.
Atsakyti

labas rytas , as ir su savo 2-3 savaiciu prieaugliu prisisitatau . 

89.2

sirgau sirgau , vakar oagaliau pas gydytoja nuejau - dave antibiotiku nuo kosulio, bet dziugu tai ,kad tik 3 dienas reiks gerti . Siandien savijauta jau daug geresne , net i parde nulekiau, o taip buvo - visad silpna.

Maistas visiskai issiderines,tas seslus gyvenimas namie , sirguliuojant  ne i nauda- norisi saldumyno ir visko, ko man nereiktu .  Reik kazkaip susimotyvuoti .

Atsakyti

Prasoėjau su vyrukais 8 km, bet vienas suviduriavo (vis dar nepraėję), tai parlėkėm praustis ir lėksim vėl lauk sesę parsivest. 

Jolitamarija, sveika pargrįžus, oij kaip suprantu tave, tos ligos išmuša iš vėžių, ir net tik savos, bet ir vaikų :oh: na dabar visos gal į protą grupiškai pareisim 😀🤞 

Atsakyti

As tai vedziau dicke pas dantiste ir gavosi snipstas,nesileido ne per kur net paziurima....tai grizau tokia plystancia galva kad nemoku net apsakyt...eisiu lauk ir as,nes saule sviecia tiesiog nors imk ir bek laukais😁

Atsakyti

As tai vedziau dicke pas dantiste ir gavosi snipstas,nesileido ne per kur net paziurima....tai grizau tokia plystancia galva kad nemoku net apsakyt...eisiu lauk ir as,nes saule sviecia tiesiog nors imk ir bek laukais😁

Mano dičkė pirmą kartą lengvai davėsi ir netgi sutaisė. Bet tai ir buvo pirmo karto sėkmė. Daugiau amen, nedurna, nesižioja 😀  o kiek nervų kainuoja... paskutinį kartą netgi vaistus suleido, būtų nieko nejautus,bet po to nesižiojo ir viskas. Lietuvoj pas savo draugę bandysiu vest, nes yra ką taisyt.  Mažė irgi leidosi pirmus kartus, kaip toliau bus, nežinau, bet vis giriasi, kad sesė bijo dantis taisyt, o aš ne 😁 bet ko norėt, aš pati bėgdavau iš dantistės kabineto grioviais nuo mamos, dar tais laikais ant kelių laikydavo ir tai pasprukdavau 😂 paauglystėj tik susiprotėjau ir sustvarkiau su ta baime.

Pas mus rytas gražus buvo,o dabar žvarbu, vėjai. Vyrai miega, mes su maže kemšam duoną šviežią. Ji su sviestu, o aš su grūdėta varške. Nors sviesto norėčiau labiau  :D 

Atsakyti

Mano dičkė pirmą kartą lengvai davėsi ir netgi sutaisė. Bet tai ir buvo pirmo karto sėkmė. Daugiau amen, nedurna, nesižioja 😀  o kiek nervų kainuoja... paskutinį kartą netgi vaistus suleido, būtų nieko nejautus,bet po to nesižiojo ir viskas. Lietuvoj pas savo draugę bandysiu vest, nes yra ką taisyt.  Mažė irgi leidosi pirmus kartus, kaip toliau bus, nežinau, bet vis giriasi, kad sesė bijo dantis taisyt, o aš ne 😁 bet ko norėt, aš pati bėgdavau iš dantistės kabineto grioviais nuo mamos, dar tais laikais ant kelių laikydavo ir tai pasprukdavau 😂 paauglystėj tik susiprotėjau ir sustvarkiau su ta baime.

Pas mus rytas gražus buvo,o dabar žvarbu, vėjai. Vyrai miega, mes su maže kemšam duoną šviežią. Ji su sviestu, o aš su grūdėta varške. Nors sviesto norėčiau labiau  :D

As dar valgau iki pirmadienio 😂 oi zinok nezinau.nesinori kad pradetu skaudeti ir tada teks ilgiau taisyt.dave gydytoja siuntima i panevezi  su narkoze tvarkymui,bet dar bandysim karta vest cia pas saviske,gal duosis graziuoju🤔

Atsakyti
Labukas, mergaites, 4u.gif 4u.gif 4u.gif per tuos darbus siandien uzmirsau pasisverti.. blink.gif . Jei siandien rasysit, tai palieku anos savaites rezultatus 86,200 kg... unsure.gif
As jus cia paskaitinejau... ir nesupratau... ar dabar prisidavimo diena pirmadienis? rolleyes.gif
Linkiu kuo mazesniu skaiciuku... ir pasizadu labiau jus paskaityti... 4u.gif smile.gif
Sodinu darza, bet va bijau kitos savaites oru... bijau salciu... nu, gal pas mus nebus tu salciu... ax.gif
Visoms linkejimai ir svarbiausia nesirgit ir svarbiausia tegu vaikuciai buna sveiki, ir su artejancia mamu diena birthday.gif Ir to torto reikia, niekur nedingsit, bet nedaug. Tik tiek, kad pasiskanint sirdele... essen.gif
Iki!!! biggrin.gif
Atsakyti

Labukas, mergaites, 4u.gif4u.gif4u.gifper tuos darbus siandien uzmirsau pasisverti.. blink.gif. Jei siandien rasysit, tai palieku anos savaites rezultatus 86,200 kg... unsure.gif
As jus cia paskaitinejau... ir nesupratau... ar dabar prisidavimo diena pirmadienis? rolleyes.gif
Linkiu kuo mazesniu skaiciuku... ir pasizadu labiau jus paskaityti... 4u.gifsmile.gif

Penktadieniais prisidavinėjam. Pirmadienį čia visos žadam susiimt rimčiau, nes paskutiniu metu palaida bala pas visas😀

As dar valgau iki pirmadienio 😂 oi zinok nezinau.nesinori kad pradetu skaudeti ir tada teks ilgiau taisyt.dave gydytoja siuntima i panevezi  su narkoze tvarkymui,bet dar bandysim karta vest cia pas saviske,gal duosis graziuoju🤔

Maniškei būna paskauda, bet ji žino jau kuria puse kramtyt ką 😀 jei skaudėt ims kaip reikiant, tada teks ir mums su narkoze. Bet tikiuosi apsieit, jau jai šešti metai eina, gal byrėt pradės greit  :)

Aš kažkaip šiandien pasisvėrus atsipūčiau, kad phew, nėr taip baisu kaip tikėjaus ir nenoriu iki to dasivaryt, tai biškį žiūriu ką valgau. Sekmadienį atsipalaiduosiu, o tada griebsim velnią, jau net ne jautį, už ragųųų :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 05 gegužės 2017 - 18:21

Aš tai gal motina-žiežula, anei vienas vaikas nėra atsisakęs daryti tai ką odontologas sako. Nežinau ko labiau bijojo ar odontologo, ar manęs jei nepaklausys  :ax: Tokiems reikalams pas mus šeimoje demokratijos nėra :mirksiukas:  Bet vat tvarkytis taip ir neišmokiau, tiksliau mokėti tai moka, bet su noru problemos. Na bet dėl šito nervų nebesigadinu, bet kartą per savaitę jau nori nenori.

Kaip ir Nuosta aš irgi tik sekmadienį atsipalaiduoti bet ir tai ne visiškai nuo grandinės pasileisti ruošiuosi. Beje saldumynų jau nebesinori, bet jaučiu kad tik iki pirmo gardumyno, čia kaip alkoholikui iki pirmos čierkos laikosi, o toliau..... :ax:  :oh: 

Atsakyti

Aš tai gal motina-žiežula, anei vienas vaikas nėra atsisakęs daryti tai ką odontologas sako. Nežinau ko labiau bijojo ar odontologo, ar manęs jei nepaklausys  :ax: Tokiems reikalams pas mus šeimoje demokratijos nėra :mirksiukas:  Bet vat tvarkytis taip ir neišmokiau, tiksliau mokėti tai moka, bet su noru problemos. Na bet dėl šito nervų nebesigadinu, bet kartą per savaitę jau nori nenori.

Kaip ir Nuosta aš irgi tik sekmadienį atsipalaiduoti bet ir tai ne visiškai nuo grandinės pasileisti ruošiuosi. Beje saldumynų jau nebesinori, bet jaučiu kad tik iki pirmo gardumyno, čia kaip alkoholikui iki pirmos čierkos laikosi, o toliau..... :ax:  :oh:

Aš kažkaip net neįsivaizduoju, kad manęs vaikai galėtų bijot, odontoligės irgi nebijo, bijo skausmo ir nesižioja, o per prievatyą neišžiodinsi, gražiuoju neina susitart, piktuoju nesinori.  Minkštaširdė aš 😀

Taip taip, tikrai tie saldumynai kaip narkotikas, cukrus apsvaigina ir noris daaar 😅 niu jei tik sekmadieniais pasmaližiautume visad, tai tikrai nieko nenutiktų, bet didžiausia bėda likučiai ir tada neina sustot, pačios valgom vietoj šiūkšliadėžių, o paskui pasiutimas ima, kad taip  ir atrodom  :oh:   och.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif nuosta
second.gif jerda
third.gif fazanas

Baimes akys didesnes pas maniske negu kad manes bijotu biggrin.gif atrodo ir kalbejom,ir susitarem kad gi busiu salia,kad neskauda ir t.t.ir kad ka pirksim po dantistes,ale tik atejom i kabineta ir jau pradejo verkt,net uzsegt neleido tos serveteles,burna suciaupe...kadangi dantiste tik pusmeciu vyresne dukra turi tai ji bande dar kalbint maniske kad prisileistu,bet na niekaip,o per prievarta gi neuzlausi jos,gaila vaiko visgi smile.gif
Jei tik karta savaitei leisciau sau paziaumot tai lakstyciau senai kuda,bet tos dideles akys vis nori ziaumot ir savaitgalis prasideda penktadieni jau 😂
Atsakyti