Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos! Pas mane mama atvaziavus, tai biski nera kaip prie kompo sedet dabar. Duonos juodos atveze, taip pasiilgus buvau aaaaa :wub:  Rytoj svarstykles jauciu visiska 0 parodys, jei ne koki maza pliusa, minuso tikrai nebus. As nepersivalgau, bet kad man kristu svoris, turiu isvis beveik badaut  :huh2:  

Susidarinejam sarasa, ka pirkt, ka valgyt darysim, gerai, kad Kalediniu pietu vaziuosim pas uosvius, as tik balta misraine nusivesiu ir vsio

Atsakyti

Sveikos! Pas mane mama atvaziavus, tai biski nera kaip prie kompo sedet dabar. Duonos juodos atveze, taip pasiilgus buvau aaaaa :wub:  

Kaip smagu, dėl mamos  :wub:  manoškė negali palikt tėčio ir sesės per šventes 😀 vakar lietuvių pardoj pirkau juodos duonos ir ką, išbrokino mano mažės ir liepė eit savo kept  :lol:  galvojau bent nuo duonos kepimo prieš šventes nusimuilinsiu, bet kai pasako: mums mamyties duonytie skaniausia su akcentu tooookiu, tai negaliu atsispirt  :bigsmile: 

Atsakyti

Aš ir sau sakiau nu kam čia smaugtis, bet kai pradėjau, tai nėjo sustot 😂 šiandien vonia laukia kuopimo, ryt visos lovos ir jau pradėsiu su maistu po biškį žaistis, kisielių virt, marinuot! 

Labas rytas! Kaip įdomu ką rytoj svarstyklės parodys :)) Airise, tau buvo jau svėrimasis/matavimasis pas trenerę??

Man irgi idomu ka parodys svarstykles :) ir ryt gi bus tos 3 sav kai sakem kad butu gerai iki kaledu -2kg pavaryt,as tai man rodos nepavarysiu :D

Sveikos! Pas mane mama atvaziavus, tai biski nera kaip prie kompo sedet dabar. Duonos juodos atveze, taip pasiilgus buvau aaaaa :wub:  Rytoj svarstykles jauciu visiska 0 parodys, jei ne koki maza pliusa, minuso tikrai nebus. As nepersivalgau, bet kad man kristu svoris, turiu isvis beveik badaut  :huh2:

Susidarinejam sarasa, ka pirkt, ka valgyt darysim, gerai, kad Kalediniu pietu vaziuosim pas uosvius, as tik balta misraine nusivesiu ir vsio

Kaip fainai del mamos ! Matyt fizinio aktyvumo labiau reikia ir galetum valgyt normaliai man rodos :)

Jo,airise,kaip tavo menesio pasiekimai?

Atsakyti

Aš nepamenu kiek svėriau prieš 3 sav. Reiks paieškot lentelės  :D  išsikuopiau vonią, išsilyginau staltieses, sėdžiu išgriuvus ir galvoju ką čia dar galiu šiandien pasidaryt :D  veža mane tas ruošimasis, taip jaučiu,kad artėja šventės 😍

A va radau, svėriau 12.02 83.6 kg tai manau būsiu įvykdžius planą, jei šiandien neužėsiu 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 22 gruodžio 2016 - 15:05

Aš nepamenu kiek svėriau prieš 3 sav. Reiks paieškot lentelės  :D  išsikuopiau vonią, išsilyginau staltieses, sėdžiu išgriuvus ir galvoju ką čia dar galiu šiandien pasidaryt :D  veža mane tas ruošimasis, taip jaučiu,kad artėja šventės 😍   A va radau, svėriau 12.02 83.6 kg tai manau būsiu įvykdžius planą, jei šiandien neužėsiu 😉

Neuzesi ;) ner cia ko-taupyk skrandy vieta sventiniems skanestams :D

Atsakyti

Neužėsiu gal, bet paskui žiū skrandis susitrauks ir skanėstai netilps tiek kiek noris 😂

Atsakyti

Neužėsiu gal, bet paskui žiū skrandis susitrauks ir skanėstai netilps tiek kiek noris 😂

Ai del sito nepergyvenu :D istampysiu greit ta skrandi -kaip sakant baika :D is tikro kadangi busim namie tai kaip ir saikingai tureciau pavalgyt,bet velgi galiu vadovautis taisykle nu kada gi daugiau jei ne per sventes gerai pavalgyt :D o siaip tai noreciau labai daug pliuso neuzsidet ir naujus sutikt bent jau su tais paciais skaiciais ka ryt turesiu :ax: 

Siandien diena atlaikyta,geru ryt rezultatu merginos!

As siandien kaip sufeilinau-vietoj riesutu sviesto nusipirkau krema :oh: teks ryt vel zingsniuot i parde :dry2: 

Atsakyti

Mano diena irgi kaip ir atlaikyta, nors dar ankstoka, bet pagundų nėra :)) aš ir norėčiau kitą penktadienį priduoti 0, bet jaučiu, gali nepavykti  :D  nebent paiškrovaut kurią dieną pavyktų  :rolleyes:

O ką su riešutų sviestu darysi? Ir kas per riešutų kremas? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 22 gruodžio 2016 - 20:36

Mano diena irgi kaip ir atlaikyta, nors dar ankstoka, bet pagundų nėra :)) aš ir norėčiau kitą penktadienį priduoti 0, bet jaučiu, gali nepavykti  :D  nebent paiškrovaut kurią dieną pavyktų  :rolleyes:

O ką su riešutų sviestu darysi? Ir kas per riešutų kremas? :hmm:

Saldainius :D juodas sokoladas+riesutu sviestas+juodas sokoladas ir dar i juos dedasi kokosu aliejus :) is tasty nusiziurejau :) zinok lidle ejau pagriebiau pamacius uzrasa riesutu....nu tai galvojau sviestas,ale ziuriu namie kad kremas,ale nutela tik riesutinis,saldus toks :oh: 

Atsakyti

ale nutela tik riesutinis,saldus toks :oh:

Aaaa :oh: 

Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Ikeliau savo lentuke i FB. Raumenukai auga, riebaliukai tirpsta. Aisku noretusi greiciau, bet svarbu pastovumas. smile.gif Aisku dar vakar sociai pavakarieniavau. Vynas, sampanas liejosi laisvai. Siryt apspangus atsikeliau. biggrin.gif Bet labai smagu buvo, o musu sefei komplimentai. Tiesa ir as daug komplimentu sulaukiau. Del sukneles, del pakabuko ir del sukuosenos. Kazkas fotografavo maciau, tai va jeigu bus foto - pasirodysiu, nes pati pamirsau nusifotkint. ax.gif

Einu miegot, nes ziauriai nusikaliau. Labanakt! 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes. 4u.gif

Ikeliau savo lentuke i FB. Raumenukai auga, riebaliukai tirpsta. Aisku noretusi greiciau, bet svarbu pastovumas. smile.gifAisku dar vakar sociai pavakarieniavau. Vynas, sampanas liejosi laisvai. Siryt apspangus atsikeliau. biggrin.gifBet labai smagu buvo, o musu sefei komplimentai. Tiesa ir as daug komplimentu sulaukiau. Del sukneles, del pakabuko ir del sukuosenos. Kazkas fotografavo maciau, tai va jeigu bus foto - pasirodysiu, nes pati pamirsau nusifotkint. ax.gif

Einu miegot, nes ziauriai nusikaliau. Labanakt! 4u.gif

Kaip smagu dėl visko ir vakarėlio,ir komplimentų, ir sporto rezultatų :wub:  

Gero rytoj visoms svėrimosi :4u: 

Atsakyti