Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(nuosta @ 2017 05 02, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71603981" data-time="1493698087"><div><p>Ai as irgi grybauju zinok ;) siandien bandau vel per naujo smile.gif</p><p>Labas rytas 4u.gif</p></div></blockquote><p>Bandom kartu  ;)</p>

Reikėtų sakyti užtikrintai -DAROM smile.gif
Atsakyti

Reikėtų sakyti užtikrintai -DAROM smile.gif

Ai kad vejai galvoj tai tik bandyt iseina,nezinau ar ka sia savaite jau ir isspausiu,tiek privalgius vel i pliusa kad uch :oh: 

Atsakyti
Ar ne per daug suvalgau
8.00 pusryciai ; 2 sokoladiniai saldainiai ir arbata
14.00 pietus ; dubenelis kopustu sriubos su 0.5 riekes duonos ir gabalas kugelio
16.30 uzkandis ; 3 sokoladiniai saldaniai
18.00 vakariene ; 30 g rukytos zuvies su 0.5 riekes duonos ir 70 g. darzoviu salotu
20.00 uzkandis ; stikline vynuogiu ir 2 saldainiai
Per diena 2 l vandens, ivertinkite mano siandien meniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mortanr1: 02 gegužės 2017 - 19:14

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas , oras puikus - reiktu pasimegauti ,kol vel neatveso :) 

Nuosta ,kaip mazylis , ar jus jau namie ?

Atsakyti

Labas rytas, mes namie jau nuo šeštadienio, jam viskas gerai, bet namie dar rotas siaučia, dabar vyro eilė  :D  pagaliau šiandien abi mergaitės jau mokykloj. Aš vakar vėl neatsilaikiau, jau baigiu nurašyt save, kad nu stora man lemta būt. Nors aišku, čia labai veikia ir nuotaikos namie, atrodo bėdos bėdas veja..seniai jau taip buvo supuolę.

Mortanr1, nelabai supratau kas tu,gal praleidau naujokę ar kažkas nicką pasikeitė :hmm:  pagal mane tai meniu ne koks, jokių saldainių ir vynuogių, o ypač vakare metant svorį neturėtų būti. Skurdus meniu sveikumo atžvilgiu, bet jei tokių dienų retkarčiais pasitaiko, tai nieko.

Atsakyti

Labas rytas, mes namie jau nuo šeštadienio, jam viskas gerai, bet namie dar rotas siaučia, dabar vyro eilė  :D  pagaliau šiandien abi mergaitės jau mokykloj. Aš vakar vėl neatsilaikiau, jau baigiu nurašyt save, kad nu stora man lemta būt. Nors aišku, čia labai veikia ir nuotaikos namie, atrodo bėdos bėdas veja..seniai jau taip buvo supuolę.

Mortanr1, nelabai supratau kas tu,gal praleidau naujokę ar kažkas nicką pasikeitė :hmm:  pagal mane tai meniu ne koks, jokių saldainių ir vynuogių, o ypač vakare metant svorį neturėtų būti. Skurdus meniu sveikumo atžvilgiu, bet jei tokių dienų retkarčiais pasitaiko, tai nieko.

As zinok sia savaite sakiau dar nekreipsiu demesio i svori,nes mano mintys kazkokios ne apie svori ir laikymasi.nuo pirmadienio startuojam gal abi? :)

Atsakyti

As zinok sia savaite sakiau dar nekreipsiu demesio i svori,nes mano mintys kazkokios ne apie svori ir laikymasi.nuo pirmadienio startuojam gal abi? :)

Būtinai reikia, nes jau net bijau ant svarstyklių lipt ar į veidrodį žiūrėt :( mėnesį laiko visiška  palaida bala... 

Atsakyti

Būtinai reikia, nes jau net bijau ant svarstyklių lipt ar į veidrodį žiūrėt :( mėnesį laiko visiška  palaida bala... 

Na,as sversiuos penktadieni butinai,kad sau kazkoki postumi padaryt.kazkaip reik susiimt.tik va mamos diena ant nosies,sveikinsim mamas,tai vis vien kazka skanaus valgysiu,todel ir nukeliau viska iki pirmadienio :) 

Atsakyti

Na,as sversiuos penktadieni butinai,kad sau kazkoki postumi padaryt.kazkaip reik susiimt.tik va mamos diena ant nosies,sveikinsim mamas,tai vis vien kazka skanaus valgysiu,todel ir nukeliau viska iki pirmadienio :)

Pas mus jau motinos diena atšvęsta kovo gale, tai kaip ir jokios progos, bet man širdy vistiek šventė  :wub:  aš irgi penktadienį sversiuosi, jaučiu jau ir 9 prieky pamatysiu  :D 

Atsakyti

Pas mus jau motinos diena atšvęsta kovo gale, tai kaip ir jokios progos, bet man širdy vistiek šventė  :wub:  aš irgi penktadienį sversiuosi, jaučiu jau ir 9 prieky pamatysiu  :D

Netikiu :P jauciu bus pakrites svoris :) sventes svesti reikia 😂 nu pasvenciam ir griztam su trenksmu :) nes vasarai reik kazkiek pasiruost 🤣

Atsakyti

Netikiu :P jauciu bus pakrites svoris :) sventes svesti reikia 😂 nu pasvenciam ir griztam su trenksmu :) nes vasarai reik kazkiek pasiruost 🤣

Nu žinai, kas čia yra tuos 3 kg kokius per pora sav užsiritint, aš sugebu  :lol:  o ypač kai tiek nesąmoningų nervų apturėjau :oh:  bet tai eina sau ta vasara, mes jau gi kaip ir buvom pasiruošę, o kad ji užtruko ir laiku neatėjo, tai pati kalta  :lol:  

Atsakyti