Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nuosta, laikykities,

Aš tai lyg koks alkoholikas kol saldžiai neragavau, tol laikiausi, bet penktadienį pavakary teko pavakaroti iki šiol negaliu sustoti doh.gif O atrodė taip lengva saldžiai nevalgyti... kol nieko tokio į burną neėmiau, o kai užvalgiau noriu vėl ir vėl. Šiandien iškepiau biskvito su obuoliais, na vis mažiau kalorijų, nė lašo riebalų, pasižadu kad jis atsisveikinimui su saldumynais, nuo rytdienos vėl laikausi
Atsakyti

Nuosta,sveikatos jum! 

Jerda,as tau i kompanija -kai pradejau saldumynus valgyt tai sustot negaliu,nors imk burna uzsiklijuok  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas. Na ką Frolka nebeėdam saldžiai 😉
Atsakyti

Labas rytas. Na ką Frolka nebeėdam saldžiai 😉

Nu jau gerai butu :D 

Atsakyti
sveikos,

aš ir jums į kompaniją... vakar tokį skanų keksą parsivežiau iš lenkų - mmmmmm ... toks minkštas, purus ir skanus - sukirtom vėlai vakare visa šeima žiūrėdami ,,Surgįžimas į žydrąją pakrantę" smile.gif ir dar likusius ledus sukirtom...
bet laimei susilaikiau lenkuose nenusipirkus jokių saldainių ar šokoladų smile.gif tik trapučių smile.gif
Atsakyti
kad nebūtų didelio streso ir "lomkių" vynuogių nusipirkau pereinamąjam etapui ax.gif
Atsakyti

Sveikos, aš atsivalgius streso orgi grįžt bandysiu į vėžes, nors dar ne visi namie sveiki, bet mama vistiek nori būt graži  :D 

Atsakyti

Ech, nusigrybavau, tikėjaus kad dičkei baigėsi jau vėmimai, pasirodo ne. Ir vėl stresas paėmė viršų  :angel_sadangel: 

Atsakyti

Ech, nusigrybavau, tikėjaus kad dičkei baigėsi jau vėmimai, pasirodo ne. Ir vėl stresas paėmė viršų  :angel_sadangel:

Ai as irgi grybauju zinok ;) siandien bandau vel per naujo :) 

Atsakyti
Labas rytas
Na Nuosta tave ir užpuolė bėdos, laikykis. Dieve kiek kantrybės ir išt\vermės reikalauja mažųjų ligos.

Aš nusigrybavau konkrečiai savaitgali, vakar puoliau taisyti situacijos. Bet dirbau užtat atsakančiai žemės ūkį sode keldama. Skauda viskas kas gali skaudėti.
meniu neberašysiu, nes kartojasi anos savaitės patiekalai ir valgymai.
Geros visoms savaitėlės 4u.gif Kuo mažiau nuklydimų
Atsakyti

Ai as irgi grybauju zinok ;) siandien bandau vel per naujo :)

Bandom kartu  ;)

Atsakyti