Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

nuosta, kaip jus? linkiu greiciau rasti priezasti ir sveikti, o jums stiprybes. neseniai irgi su mazaja buvo reikalu, buvau issigandus del jos, bet kol kas viskas gerai.
pirmai su vaikais pietu taip smigau, pora valandu ismiegojau biggrin.gif
jei dar spejau, tai 99.5. neisdege su nauju vartotojo vardu, kazkodel ivedus duomenis neleidzia ieiti i foruma..
Papildyta:
tik dabar pamaciau lentute, rytais man toks chaosas, namo grizom tik 14, kol uzmigo vaikai, o as kartu su jais, taip ir nespejau smile.gifjauciu man geroau ketvirtadiwni vakare prisiduoti su ketvirtadienio duomenim biggrin.gif

Irasysiu svori ;) gali prisiduot ir ketvirtadieni :) 

Sidrulka,linkiu pasiekt dabar anu svarstykliu rodmeni ;)

Atsakyti

Waiduke,su dvizenkle zona  :bis 

Atsakyti

Labas rytas.

Atsakyti
Labas rytas, kaip nuostabi sekasi, tikiuosi kad gereja
Atsakyti

Nuosta,kaip tavo maziukas?ar gereja?

Atsakyti

Labas rytas, mums jau žymiai geriau, infekcijos lygis pamažėjo perpus, patinimas irgi, tai išrašys geriamus antibiotikus ir į namus paleis :yahoo:  temperatūros irgi jau nebėr  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas, mums jau žymiai geriau, infekcijos lygis pamažėjo perpus, patinimas irgi, tai išrašys geriamus antibiotikus ir į namus paleis :yahoo:  temperatūros irgi jau nebėr  :bigsmile:

Valio!!!! :yahoo:  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 04 29, 12:41)
<p>Labas rytas, mums jau žymiai geriau, infekcijos lygis pamažėjo perpus, patinimas irgi, tai išrašys geriamus antibiotikus ir į namus paleis yahoo.gif  temperatūros irgi jau nebėr  bigsmile.gif </p>

Valio!!!! sveikit.
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 04 28, 18:57)
<p>Waiduke,su dvizenkle zona  bis.gif </p>

AČIŪ 4u.gif lekiu su subiu pabegiot, nes labai trapi ta riba biggrin.gif bet iki kito prisidavimo dar turiu laiko dar turiu laiko biggrin.gif

nuosta, su nerimu prisijungiau paskaityt kaip jus. Labai dziaugiuosi kad jau geriau clap.gif clap_1.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  pagaliau oras lig normalus,reiks lekt i lauka  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 04 30, 07:25)
<p>Labas rytas 4u.gif  pagaliau oras lig normalus,reiks lekt i lauka  4u.gif </p>

Labas smile.gif teeeeiiiip, oras super smile.gif saslai uzmarinuoti laukia savo eiles biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :)  pas mus ligoninė namie tęsiasi, dičkė vemia, viduriuoja, net vandens nelaiko. Ech. Jau ir man bloga daros, bet gal psichologiškai :hmm: 

Atsakyti