Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Manęs čia nemaitina, tai maitinuosi šokoladukais ir kava ir aparato, kad be miego neišgrūčiau...

Vargse...nervu kiek....o tai tyrimu kokiu padare?

Atsakyti
nuosta, gal vis tiek jau kažką įtaria?
koks miestas?

lašelines stato?
Atsakyti

Mes UK,  vietinėj ligoninėj netoli namų. Tai kraujas infekciją rodo, įtaria ir kiaulytę, darys echoskopiją. Toliau tempą mušinėja ir antibus duoda. Laukiam, niekas čia neskuba, visi busy.

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 04 27, 14:19)
<p>Mes UK,  vietinėj ligoninėj netoli namų. Tai kraujas infekciją rodo, įtaria ir kiaulytę, darys echoskopiją. Toliau tempą mušinėja ir antibus duoda. Laukiam, niekas čia neskuba, visi busy.</p>

Vat ir aš pagalvojau, kad simptomai labai į kiaulytę panašūs. Bet man rodos skiepija dabar mažiukus nuo tokių dalykų ir nebebūna tokių ligų.
Atsakyti

Paskiepyti ir maniškiai visi. Užtai nepaleidžia mūsų,  keistas susirgimas. Ir jam ten visai neskauda.

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 04 27, 14:44)
<p>Paskiepyti ir maniškiai visi. Užtai nepaleidžia mūsų,  keistas susirgimas. Ir jam ten visai neskauda.</p>

Kai kiaulytė, tai skauda paspaudus už ausytės. Oi , oi kaip neramu turėtų būti, kai neaišku kas iš tikro vaikučiui yra. Stiprybės tau Nuosta.
Atsakyti

Paskiepyti ir maniškiai visi. Užtai nepaleidžia mūsų,  keistas susirgimas. Ir jam ten visai neskauda.

Stiprybes ! Ner blogiau kai serga vaikai.

As siandien pavalgiau pavasariskai-saltibarsciu :D senai jau norejau,bet kai uz lango lydavo,tai saltumo nesinorejo,o siandien ir oras grazus ir sakau reik susimakaluot :) 

Atsakyti
Nuosta sveikite
Atsakyti

Nuosta,ar yra kokiu naujienu?

Eisiu kazka suvalgyt vakarienei ir diena bus atlaikyta.nors mintys ir norai visai be lieknet pakolkas galvoj,konkreti sumaistis :D

Atsakyti
Labas rytas buvau visų 110% įsitikinusi kad sulieknejau, džinsai per juosmens pralaisvejo, diržą per vieną skylutę pasistūmėsiu, bet... svarstyklės sako visai ką kitą 115,6 unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas,pas mane 73.5 :4u: nuosta,kaip jus?

Atsakyti
Labas rytas
mano svarstyklės parodė 112,3 kg. grįžau į priešvelykinį svorį.
Jerda, kartais apimtys daugiau pasako nei svarstyklės. Būtinai išsimatuok pagrindines vietas ir stebėk kaip jos kinta kas savaitę.
Kažin kaip ten Nuostos mažiukas. Tikėkimės, kad neblogiau.
Mano šiandienos meniu:
Pusryčiai: avižinė košė su obuoliu, cinamonu, džiovinta slyva, kava.
Pietūs: grikių kruopų kotletai su marinuotais agurkais.
Vakarienė:....neaišku. Važiuoju pas mamą. Ryt tėčio mirties metinės, tai teks prisitaikyti prie situacijos.

Visoms gerų rezultatų. 4u.gif

Atsakyti