Aš sulipdžiau tortą, įdomu kas ten gausis 😀 dar susiplakiau šveicarišką morenginį sviesto kremą, ryt papuošiu, labai norėjau kažką naujo išbandyt, tikiuosi valgoma bus
Pas mus saulėta bet šalta, šią savaitę nespėju pasportuot kažkaip
Aš sulipdžiau tortą, įdomu kas ten gausis 😀 dar susiplakiau šveicarišką morenginį sviesto kremą, ryt papuošiu, labai norėjau kažką naujo išbandyt, tikiuosi valgoma bus
Pas mus saulėta bet šalta, šią savaitę nespėju pasportuot kažkaip
![]()
O as nekepiau torto,sakiau kazkaip apseisiu ,nes tikrai liktu kazkiek namie,o man tu pagundu dabar nesinori o pasakysi kas gavosi is to kremo.
O as nekepiau torto,sakiau kazkaip apseisiu ,nes tikrai liktu kazkiek namie,o man tu pagundu dabar nesinori
o pasakysi kas gavosi is to kremo.
Man bus ragas jei skanu bus, bet ką dabar, labai rimta proga 😍 šiaip man jis kaip paprastas sviestinis atrodo kol kas, gal kiek lengvesnis
Frolka, o tu lygiai tiek kiek buvai suplanavusi ir atsilaikei, ar su mažytčiais nukrypimėliais dieną kaip atlaikytą užskaitai.
Reikia gal eiti miegoti, mažiau apie maistą galvosisdarbe ramu, nėra ir nereikia, o namuose sudėtingiau, vasarą pavakarieniavus reiks ir pro duris, kad ko iš netyčių nenučiupus
Taip viena pažįstama darė, į namus negrįždavo kol vyras nepavakarieniaudavo. Buvo itin sulieknėjus, bet dabar viską ataugo
Be nukrypimu skaitau atlaikyta mum linkusiom pilneti reikia istisai prisilaikyti,nes jei tik atleidziam vadeles ir staigiai pareina kg.
Labas rytas