Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aš sulipdžiau tortą, įdomu kas ten gausis 😀 dar susiplakiau šveicarišką morenginį sviesto kremą, ryt papuošiu, labai norėjau kažką naujo išbandyt, tikiuosi valgoma bus  :bigsmile: 

Pas mus saulėta bet šalta, šią savaitę nespėju pasportuot kažkaip  :oh:  

Atsakyti

Aš sulipdžiau tortą, įdomu kas ten gausis 😀 dar susiplakiau šveicarišką morenginį sviesto kremą, ryt papuošiu, labai norėjau kažką naujo išbandyt, tikiuosi valgoma bus  :bigsmile:

Pas mus saulėta bet šalta, šią savaitę nespėju pasportuot kažkaip  :oh:  

O as nekepiau torto,sakiau kazkaip apseisiu ,nes tikrai liktu kazkiek namie,o man tu pagundu dabar nesinori :D o pasakysi kas gavosi is to kremo.

Atsakyti

O as nekepiau torto,sakiau kazkaip apseisiu ,nes tikrai liktu kazkiek namie,o man tu pagundu dabar nesinori :D o pasakysi kas gavosi is to kremo.

Man bus ragas jei skanu bus, bet ką dabar, labai rimta proga 😍 šiaip man jis kaip paprastas sviestinis atrodo kol kas, gal kiek lengvesnis  :hmm: 

Atsakyti

Įsispyriau sau y subinę ir pamyniau savo stepperį  60 min 😂😅 nu tingiu kojas ir rankas kilnot kaip velnias  :oh: 

Atsakyti

Įsispyriau sau y subinę ir pamyniau savo stepperį  60 min 😂😅 nu tingiu kojas ir rankas kilnot kaip velnias  :oh:

Saunuole💪 as tai net i lauka neisejau siandien,mazius po skiepu tai nesinorejo tist i lauka per lietu🌧 o vakarienes laukiu kaip isganymo 😂

Atsakyti

Diena atlaikyta  :yahoo: 

Atsakyti
Diena atlaikyta be saldumynų, bet maisto galėčiau ir mažiau.
Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta, na lyžtelėjau keletą kartų kremus patagaut tik  :D 

Atsakyti
kol kas diena be didelių nuodėmių, bet dar iki atsigulimo daug laiko... o man kažo skanaus užsinori apie vidurnaktį smile.gif - bandysim šį kartą tuo kažkuo skaniu paversti obuoliuką arba mandariną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 04 25, 18:13)
<p>Diena atlaikyta  yahoo.gif </p>

Frolka, o tu lygiai tiek kiek buvai suplanavusi ir atsilaikei, ar su mažytčiais nukrypimėliais dieną kaip atlaikytą užskaitai.

Reikia gal eiti miegoti, mažiau apie maistą galvosis biggrin.gif darbe ramu, nėra ir nereikia, o namuose sudėtingiau, vasarą pavakarieniavus reiks ir pro duris, kad ko iš netyčių nenučiupus biggrin.gif biggrin.gif Taip viena pažįstama darė, į namus negrįždavo kol vyras nepavakarieniaudavo. Buvo itin sulieknėjus, bet dabar viską ataugo
Atsakyti

Frolka, o tu lygiai tiek kiek buvai suplanavusi ir atsilaikei, ar su mažytčiais nukrypimėliais dieną kaip atlaikytą užskaitai.

Reikia gal eiti miegoti, mažiau apie maistą galvosis biggrin.gifdarbe ramu, nėra ir nereikia, o namuose sudėtingiau, vasarą pavakarieniavus reiks ir pro duris, kad ko iš netyčių nenučiupus biggrin.gifbiggrin.gifTaip viena pažįstama darė, į namus negrįždavo kol vyras nepavakarieniaudavo. Buvo itin sulieknėjus, bet dabar viską ataugo

Be nukrypimu skaitau atlaikyta :) mum linkusiom pilneti reikia istisai prisilaikyti,nes jei tik atleidziam vadeles ir staigiai pareina kg.

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas
na ją, didžioji pasveikinta ir apseita be torto šiandien bus. Nupirkau jai prabangų keksiuką smile.gif vieną. Jokių pagundų man.

o mano meniu šiandienai:
Pusryčiai: blynai (varškė, avižų miltai, bananas)
Pietūs: vištienos filė ir morkų salotos
Vakarienė salotos iš avinžirnių, virtų burokėlių ir marinuoto agurko.

Puikios dienos jums visoms, kad vakare galėtume džiaugtis, kad diena atlaikyta be didelių nukrypimų smile.gif 4u.gif
Atsakyti