Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

O vandenį tai ir aš geriu. Pagal tuoletinio popieriaus sunaudojimo kiekį galima spręsti kokiais kiekiais  :D  :D​  

Atsakyti

Pagaliau diena atlaikyta  :yahoo:  :yahoo: 

Mano meniu : ryte avizine kose su obuoliu ir kapucino.pietum nugarines kepsnys su bulvem,vakarienei musli su jogurtu.ir belekiek vandens 😂😂😂 

Atsakyti

Uztenka maisto. Porcijos nemazos. Sunku pirma savaite tik. Veliau isivaziuoji ir viskas puikiai. O jeigu dadeciau uzkandzius butu man sakes. Valgyciau be perstojo. Jau zinau save.

Atsakyti

Uztenka maisto. Porcijos nemazos. Sunku pirma savaite tik. Veliau isivaziuoji ir viskas puikiai. O jeigu dadeciau uzkandzius butu man sakes. Valgyciau be perstojo. Jau zinau save.

Taip taip,kiekvienam savo :) as irgi negaliu uzkandziaut,nes paskui sustot negaliu :D

Atsakyti

Atlaikiau iškrovą  :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytelis.
Nauja diena, nauji iššūkiai, naujas meniu:)
Pusryčiai: avižinių dribsnių košė su puse banano ir trims džiovintom slyvom, chia sėklytėm. Kava su pienu.
Pietūs: batatai kepti orkaitėje (pirmą kartą gyvenime ragausiu), agurkas, piomidoras, ridikėlis.
Vakarienė: omletas su špinatais ir grūdėta varške. Irgi naujovė mano meniu :0
Kažin alkana neliksiu po tokių egzotinių, mano akimis, patiekalų blink.gif
Geros visoms dienytės 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas. Pas mane vėl intensyvi diena nusimato, tai tikiuosi nebus kada užkandžiaut. Pusryčiam bus košė avižinių dribsnių su obuoliu ir cinamonu. Pietums kiaušinienė su rūkyta lašiša ir salotom. Vakarienei greičiausiai salotos su tunu arba su halumi sūriu. Geros visoms dienos ;)

Atsakyti
Labas rytas. Pas mane meniu:
Pusryčiams virti grikiai su šaukštu saldziaaštraus padažo.
Pietus kas bus valgykloje
Vakarienei vištiena troškinta su daržovėmis ir grikiais.
Užkandžiai pora obuolių.
Atsakyti
sveikos,

o ačiū merginos už meniukus, vakarienėms idėjų ir aš iš Jūsų pasisemsiu smile.gif

pusryčiams, eisiu virti avižinės košėms
pietums - daržovių sriuba
vakarienei- bandysiu pasigaminti omletą ar tiesiog sukirsiu turimą liesos varškės ar grūdėtos varškės pakelį
Atsakyti

sveikos,

o ačiū merginos už meniukus, vakarienėms idėjų ir aš iš Jūsų pasisemsiu smile.gif

pusryčiams, eisiu virti avižinės košėms
pietums - daržovių sriuba
vakarienei- bandysiu pasigaminti omletą ar tiesiog sukirsiu turimą liesos varškės ar grūdėtos varškės pakelį

Per mažai tiek pupa, pakelis varškės tai tik užkandis, o ne vakarienė. Tas pats su daržovių sriuba, nebent ji su mėsa ir bulvėm  :4u:  pasiskaičiuok kad nebūtų mažiau nei bent 1500 kcal, nepatingėk, visai nesunku su programėlėm. Nes svoris pradžioj kris, o paskui bus stop, apykaita sulėtės labai. Aš čia iš patorties savos sakau, esu labai susigadinus taip pusbadžiu svorį mesdama.

Atsakyti

Lyja ...vyras grizo is darbo...tai dabar bus issukis atsilaikyt pries jo saldainiu slemstima😂😂😂

Atsakyti