As tai per savo jubilieju desiuos arba sita suknele kur siandien, arba nusipirksiu darbe kokia.
Labas rytas, atostogos, tai vaikai kelias dar anksčiau neibį mokyklą 😂
Geriu kavą ir jaučiu kilsiu apsipirkt maisto, kol pardos apytuštės. Nekenčiu tos kalėdinės psichozės prekybos centruose užtai viskas dovamas internetu supirkau
Jizuzzz kas darosi pardese tempia nesa viska,visa laime,kad pas mus nelabai naudojasi savitarnos kasom,nes jei tektu atlaukt eilej su vaikais tai ka zinau
Ir visgi puse nenusipirkau ko reikejo eisiu ryt i kita parde
Jizuzzz kas darosi pardese tempia nesa viska,visa laime,kad pas mus nelabai naudojasi savitarnos kasom,nes jei tektu atlaukt eilej su vaikais tai ka zinau
Ir visgi puse nenusipirkau ko reikejo eisiu ryt i kita parde
Aš su vaikais į pardas neinu, biškį ir galva tuo pačiu prasivėdina apsipirkau jau daugmaž visko, nors jaučiu vistiek ką nors pamiršau, bet bent dėl daugumos jau ramu
Nu ka,laikaus gerai,beveik pagal plana ir vyras kojos kazkaip nepakisineja
Na ir orai nusimato per sventes-vejai didziausi teks kiba namie pratunot tas dienas,nors niekur keliaut kaip ir neplanavom,bet iseit pasivaiksciot galvojau galesim,o dabar nezinia...
Aš ir gerai laikausi, darbinga šiandien diena, variau per visas vistuvės spinteles, lentynas, valiau dulkynus, išsisiurbliavau ir kūčiukų vistik išsikepėm tik dabar prisėdau galima sakyt 😂
Net aš pažiūrėjau kas pas mus per orai,tai per Kalėdas +14 kitom dienom apie 9, bet saulėta aš tikiuos vaikai bus sveiki ir pavažiuosim iki centro pasivaikščiot. Nors dabar tai tokie ant ribos
Aš ir gerai laikausi, darbinga šiandien diena, variau per visas vistuvės spinteles, lentynas, valiau dulkynus, išsisiurbliavau ir kūčiukų vistik išsikepėm tik dabar prisėdau galima sakyt 😂
Saunuole kokia! As kazkaip siemet nepuolu tvarkyt nieko
Labas rytas!
Labas rytas, pirma atostogų diena, o man gerklę suėmė, skauda, O darbų darbelių. Ir parduotuvėn mirk gyvenk reikia, taip nemėgstu prieš šventes to pamišimo, bet pas mane jau net batono nebėra,
Sveikatos! Mess jau pamazu sveikstam visi
Saunuole kokia! As kazkaip siemet nepuolu tvarkyt nieko
Labas rytas!
Aš ir sau sakiau nu kam čia smaugtis, bet kai pradėjau, tai nėjo sustot 😂 šiandien vonia laukia kuopimo, ryt visos lovos ir jau pradėsiu su maistu po biškį žaistis, kisielių virt, marinuot!
Labas rytas! Kaip įdomu ką rytoj svarstyklės parodys ) Airise, tau buvo jau svėrimasis/matavimasis pas trenerę??