Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas. 4u.gif

As tai per savo jubilieju desiuos arba sita suknele kur siandien, arba nusipirksiu darbe kokia. smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, atostogos, tai vaikai kelias dar anksčiau neibį mokyklą 😂

Atsakyti

Geriu kavą ir jaučiu kilsiu apsipirkt maisto, kol pardos apytuštės. Nekenčiu tos kalėdinės psichozės prekybos centruose  :blink:  užtai viskas dovamas internetu supirkau  :)  

Atsakyti

Jizuzzz kas darosi pardese  :blink: tempia nesa viska,visa laime,kad pas mus nelabai naudojasi savitarnos kasom,nes jei tektu atlaukt eilej su vaikais tai ka zinau :hmm: 

Ir visgi puse nenusipirkau ko reikejo :huh2:  eisiu ryt i kita parde :D

Atsakyti

Jizuzzz kas darosi pardese  :blink: tempia nesa viska,visa laime,kad pas mus nelabai naudojasi savitarnos kasom,nes jei tektu atlaukt eilej su vaikais tai ka zinau :hmm:

Ir visgi puse nenusipirkau ko reikejo :huh2:  eisiu ryt i kita parde :D

Aš su vaikais į pardas neinu, biškį ir galva tuo pačiu prasivėdina  :D  apsipirkau jau daugmaž visko, nors jaučiu vistiek ką nors pamiršau, bet bent dėl daugumos jau ramu  :angel_not: 

Atsakyti

Nu ka,laikaus gerai,beveik pagal plana :4u: ir vyras kojos kazkaip nepakisineja :rolleyes:  :D 

Na ir orai nusimato per sventes-vejai didziausi :blink: teks kiba namie pratunot tas dienas,nors niekur keliaut kaip ir neplanavom,bet iseit pasivaiksciot galvojau galesim,o dabar nezinia...

Atsakyti

Aš ir gerai laikausi, darbinga šiandien diena, variau per visas vistuvės spinteles, lentynas, valiau dulkynus, išsisiurbliavau ir kūčiukų vistik išsikepėm  :wub:  tik dabar prisėdau galima sakyt 😂

Atsakyti

Net aš pažiūrėjau kas pas mus per orai,tai per Kalėdas +14  :D  kitom dienom apie 9, bet saulėta  :rolleyes:  aš tikiuos vaikai bus sveiki ir pavažiuosim iki centro pasivaikščiot. Nors dabar tai tokie ant ribos :hmm: 

Atsakyti

Aš ir gerai laikausi, darbinga šiandien diena, variau per visas vistuvės spinteles, lentynas, valiau dulkynus, išsisiurbliavau ir kūčiukų vistik išsikepėm  :wub:  tik dabar prisėdau galima sakyt 😂

Saunuole kokia! As kazkaip siemet nepuolu tvarkyt nieko :D

Labas rytas! 

Atsakyti
Labas rytas, pirma atostogų diena, o man gerklę suėmė, skauda, O darbų darbelių. Ir parduotuvėn mirk gyvenk reikia, taip nemėgstu prieš šventes to pamišimo, bet pas mane jau net batono nebėra, biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, pirma atostogų diena, o man gerklę suėmė, skauda, O darbų darbelių. Ir parduotuvėn mirk gyvenk reikia, taip nemėgstu prieš šventes to pamišimo, bet pas mane jau net batono nebėra, biggrin.gif

Sveikatos! Mess jau pamazu sveikstam visi :)

Atsakyti

Saunuole kokia! As kazkaip siemet nepuolu tvarkyt nieko :D

Labas rytas! 

Aš ir sau sakiau nu kam čia smaugtis, bet kai pradėjau, tai nėjo sustot 😂 šiandien vonia laukia kuopimo, ryt visos lovos ir jau pradėsiu su maistu po biškį žaistis, kisielių virt, marinuot! 

Labas rytas! Kaip įdomu ką rytoj svarstyklės parodys :)) Airise, tau buvo jau svėrimasis/matavimasis pas trenerę??

Atsakyti