Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aš irgi niekaip į vėžes neįeinu
Atsakyti

Labas rytas :4u: tvarkingo valgymo visoms :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  niu ką, geros naujos pradžios, kam ji reikalinga, man labai reikalinga, bet koją dar kiš tas mažės didelis tortas  :D  bet stengsiuos kiek galiu, nes jau einant rankom kumpius savo kliudau :lol: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  niu ką, geros naujos pradžios, kam ji reikalinga, man labai reikalinga, bet koją dar kiš tas mažės didelis tortas  :D  bet stengsiuos kiek galiu, nes jau einant rankom kumpius savo kliudau :lol:

Na stengiames abi ;) gana jau sakyciau,atvalgem savo 😁

Atsakyti
Labas rytas
Aš po savaitgalio nul;ydimų grįžtu į vėžias, tik neaišku kiek ilgam, poryt didžiosios gimtadienis. Be saldumyno neapsiesim nors ji kartu su manimi dietinasi smile.gif nebent kiaušinienės tortą iškepsiu su įmantriom daržovėm smile.gif smile.gif smile.gif
Mano dienos meniu:
Pusryčiai: du kepti kiaušiniai ant šlakelio aliejaus, duonos pusė riekės, pomidoras ir krienai
Pietūs: vištienos filė su šaldytom daržovėm
Vakarienė: salotos su vištiena, džiugu ir šlakeliu aliejaus.
Gražios ir saikingos savaitės merginos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas
Aš po savaitgalio nul;ydimų grįžtu į vėžias, tik neaišku kiek ilgam, poryt didžiosios gimtadienis. Be saldumyno neapsiesim nors ji kartu su manimi dietinasi smile.gifnebent kiaušinienės tortą iškepsiu su įmantriom daržovėm smile.gifsmile.gifsmile.gif
Mano dienos meniu:
Pusryčiai: du kepti kiaušiniai ant šlakelio aliejaus, duonos pusė riekės, pomidoras ir krienai
Pietūs: vištienos filė su šaldytom daržovėm
Vakarienė: salotos su vištiena, džiugu ir šlakeliu aliejaus.
Gražios ir saikingos savaitės merginos 4u.gif

Švęsim kartu, tik aš mažosios, tai su kiaušinienės tortu neapsieisim 😁

Atsakyti

Niu kuo gyvenat šiandien? Aš pasilaksčiau su vežimu iki pardos, susipirkau viską tortams ir transportavimo tortinę :bigsmile: paskui po žaidimų aikštelę pasiganėm ir namo, eisiu biskvitus kept ir duoną užsimaišyt :)

Atsakyti

Niu kuo gyvenat šiandien? Aš pasilaksčiau su vežimu iki pardos, susipirkau viską tortams ir transportavimo tortinę :bigsmile: paskui po žaidimų aikštelę pasiganėm ir namo, eisiu biskvitus kept ir duoną užsimaišyt :)

Nugi pakolkas laikomes :) apejom rata lauke,nors oras nesuprasi tai lyja,tai saule sviecia,tai sninga 😂 jau suvalgiau pietus,kazkaip skrandziui mazai,kai nekimsu non stop,bet istempsiu siandien ir ryt bus geriau :)

Atsakyti

Aš irgi save taip nuteikinėju, kad pradžia tik sunki👍 gal dar tai palengvina, kad užsiėmus va biskvitą iškepiau, karamelę išsiviriau, namai kvepia 😍

Atsakyti

Aš irgi save taip nuteikinėju, kad pradžia tik sunki👍 gal dar tai palengvina, kad užsiėmus va biskvitą iškepiau, karamelę išsiviriau, namai kvepia 😍

As jauciu paslysciau ka nors bekepdama 😂tai susilaikau nuo to :D skrandis marsus groja,eisiu vandens gert,nes iki vakarienes dar yra laiko :)

Atsakyti

As jauciu paslysciau ka nors bekepdama 😂tai susilaikau nuo to :D skrandis marsus groja,eisiu vandens gert,nes iki vakarienes dar yra laiko :)

Aš irgi geriu ir geriu 😂

Atsakyti
Šiandieną nuo saldumynų susilaikiau, bet valgyt tai žvėriškai norisi, tiksliau norėjosi kol .... vištienos kotletų neprivalgiau, dar maža pasirodė, tai čielą morką sugraužiau tai kaip ir ramiau. 
Bet Fazano meniu  :blink:  Man arba pietų, arba vakarienės, arba dar vieno valgymo reikėtų nualpčiau, tiesiogine to žodžio prasme. Jau ne kartą anksčiau yra taip buvę, tai dabar jau žinau kad šitaip negaliu. 
Atsakyti