Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas  :) 

Atsakyti
labukas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas. Po pusryčių taip ir tiesesi ranka prie saldainių, bet reikia sustoti. Sunkiausia pirmosios dienos, vėliau taip nebesinori. Aš po švenčių vis dar saldžiai matinuosi, per pačias Velykas tiek saldumynų nevalgiau kiek dabar. Keistas pastebėjimas atostogų metu aš rūkau ir mitybos labai nežiūriu. Grįžus i namus cigaretės ramiai padedu iki kitos kelionės ir jų ne nebenoriu, o vat maisto saldaus, kepinių visokių oi kaip norisi. Vadinasi maisto priklausomybe sunkesnė nei rukymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 23 balandžio 2017 - 08:35

Ooo taip, aš jau ne kartą esu metus rūkyt, o va su maistu uch 😅 vakar buvo tokia pusėtina diena, bet geriausia sakyčiau nuo mėnesio pradžios, tai bent ir tuo džiaugiuos. Tikrai sunkiausios pirmos dienos, paskui kai įsivažiuoji (jei įsivažiuoji), tai net atrodo jetus kaip aš taip galėjau ir norėjau 😅 tikiuosi pasiseks įsivažiuot, man iki atostogų Lt lygiai 3 mėn. O juokinga ar ne, man ten svarbiausia kaip atrodau, visi kaip per padidinimo stiklą apžiūri ir pakomentuoja kaip ta 4 vaikų mama atrodo  :lol:  

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 04 23, 10:18)
<p>Ooo taip, aš jau ne kartą esu metus rūkyt, o va su maistu uch 😅 vakar buvo tokia pusėtina diena, bet geriausia sakyčiau nuo mėnesio pradžios, tai bent ir tuo džiaugiuos. Tikrai sunkiausios pirmos dienos, paskui kai įsivažiuoji (jei įsivažiuoji), tai net atrodo jetus kaip aš taip galėjau ir norėjau 😅 tikiuosi pasiseks įsivažiuot, man iki atostogų Lt lygiai 3 mėn. O juokinga ar ne, man ten svarbiausia kaip atrodau, visi kaip per padidinimo stiklą apžiūri ir pakomentuoja kaip ta 4 vaikų mama atrodo  lotuliukas.gif  </p>

Na o apie ką labai daugiau kalbėti. Juk su dauguma išsiskyrė interesai, skirtingi gyvenimai, kitokios problemos, o vat išvaizda visiems rūpi, o ypač kai isvykeliu ir daugiavaikiu. Bendra tema mirksiukas.gif
Atsakyti

Vakar buvom sveciuose,valgiau torto.ryt drauge turetu i svecius uzsukt,kazkaip suksiuos be saldumynu valgymo.nes butinai reikia grizt i vezes,nes ta palaida bala valgyme nieko gero nezada jau matau :)

Atsakyti

Aš valgysiu tortą trečiadienį, šiandien laikausi kiek gaunasi. Ir kitam sekmadieniui tortą jau turiu užsakytą  :oh:  pamiršau vyro brolio gimtadienį  :lol: 

Atsakyti

Aš valgysiu tortą trečiadienį, šiandien laikausi kiek gaunasi. Ir kitam sekmadieniui tortą jau turiu užsakytą  :oh:  pamiršau vyro brolio gimtadienį  :lol:

Tai kotais itemptas tortu valgymo grafikas gaunasi,o ne stojimo i vezes 😂😁 as jau net mastau kokia agurku ar kefyro diena pasidaryt 😂

Atsakyti

Tai kotais itemptas tortu valgymo grafikas gaunasi,o ne stojimo i vezes 😂😁 as jau net mastau kokia agurku ar kefyro diena pasidaryt 😂

Aš irgi galvoju iškrovą pasidaryt ar bado dieną, bet neįsivaizduoju kaip, nes nepavalgius man net skrandį skauda, kažkokia priklausomybė atsirado būt pilnam pastoviai 😂

Atsakyti

Aš irgi galvoju iškrovą pasidaryt ar bado dieną, bet neįsivaizduoju kaip, nes nepavalgius man net skrandį skauda, kažkokia priklausomybė atsirado būt pilnam pastoviai 😂

Same here 😂 bet kazka reiks daryt,nes taip ir vel kg pareis visi :) na ziuresiu kaip ryt seksis,nes siandien tai vel saldainiukai koja pakiso...

Atsakyti

Same here 😂 bet kazka reiks daryt,nes taip ir vel kg pareis visi :) na ziuresiu kaip ryt seksis,nes siandien tai vel saldainiukai koja pakiso...

Oooo taip, parbėga jie greitai, pasišokinėdami  😅

Atsakyti

Oooo taip, parbėga jie greitai, pasišokinėdami  😅

Tai uztat,numest tai yra ka veikt,o kai sugrizt tik bac ir yra 😂 na as kazkaip bandau save itikinti,kad reik stot i vezes,nes kai pamenu kad buvau jau paslydus taip ir nuo 75 iki 85 pavarius per kelis men,tai hm :D kazkaip nesinori,nes neblogas kelnes nusipirkau vasarai ir reiktu dar pamazet siek tiek,o ne priesingai  :D 

Atsakyti