Labas rytas.galva plysta,mazius neramus nakti buvo,tai uch bandysiu jau siandien nepersistengt su saldumynais.
Labas rytas. Vėl 6 ryto, kaip žadintuvas aš bandyaiu irgi mažiau ir sveikiau maitintis, namie neliko jau beveik nieko, kas man skanu ir pavojinga 😅 stengsiuosi neužsipirkt vėl. Na trečiadienį dar atšvęsti teks, mažė užsiprašė torto su braškėm ir grietinėle 😁 paskui didelių švenčių nebus ilgai, ačiū D.
Labas rytas. Vėl 6 ryto, kaip žadintuvas
aš bandyaiu irgi mažiau ir sveikiau maitintis, namie neliko jau beveik nieko, kas man skanu ir pavojinga 😅 stengsiuosi neužsipirkt vėl. Na trečiadienį dar atšvęsti teks, mažė užsiprašė torto su braškėm ir grietinėle 😁 paskui didelių švenčių nebus ilgai, ačiū D.
As irgi sakiau nepirksiu jau nieko,mamos gimse antradieni,reiks gal sukonstruot mazyti torciuka ta proga ir daugiau ramu turetu buti
As irgi sakiau nepirksiu jau nieko,mamos gimse antradieni,reiks gal sukonstruot mazyti torciuka ta proga ir daugiau ramu turetu buti
Tai beveik kartu švęsim aš iirgi tikiuosi mažą, bet gavai atspausdintą dekoraciją, tai hm, nežinau ar tilps ant mano mažo torto. Žodžiu torto dydis pagal dekoraciją turės būti, apkarpyti negaliu, nes užrašas ant kraščiukų eina
Tai beveik kartu švęsim
aš iirgi tikiuosi mažą, bet gavai atspausdintą dekoraciją, tai hm, nežinau ar tilps ant mano mažo torto. Žodžiu torto dydis pagal dekoraciją turės būti, apkarpyti negaliu, nes užrašas ant kraščiukų eina
Teks kept pagal dekoracija nieko nebus reiktu gal maskarpones koki pabandyt kept torta🤔mama sake noretu 😊
Teks kept pagal dekoracija nieko nebus
reiktu gal maskarpones koki pabandyt kept torta🤔mama sake noretu 😊
Turi galvoj cheesecake?
Turi galvoj cheesecake?
Mhm.bet kazkaip tingiu terliotis
Aš irgi galvojau apie jį, bet nežinau kaip tas paveiksliukas ant jo laikytųsi ar ne. Bijau kad išsilies Poppy 😂
Aš irgi galvojau apie jį, bet nežinau kaip tas paveiksliukas ant jo laikytųsi ar ne. Bijau kad išsilies Poppy 😂
Oi nerizikuociau zinok nes jauciu per daug dregmes butu.jei neistirps tai puslem nueis 🤔
Oi nerizikuociau zinok
nes jauciu per daug dregmes butu.jei neistirps tai puslem nueis 🤔
Aš ir taip manau, ech. Vis noriu pabandyt, bet progos netinkamos 😀 šiaip kažką sutepsiu.
Šiandien prasivaikščiojau su savo ketveriuke, kol kas be nuodėmių
Labas rytas
Labas rytas