Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas  :4u:  o aš vistik pasisvėriau ir dar tokio šoko neesu guvenime turėjus  :blink:  :blink:  :blink:  87.5 kg  :cry2:  šakės kas daros, net nemaniau, kad  taip įmanoma  :oh:  nu be čia tai šaltas dušas ir spyris jau ne į šikną, o į priekinę dalį  :lol:

Kazkaip net nesitiki!nors ka as cia kalbu jei pas pacia per savaite edimo uzsimeta 3kg...zodziu neimk i galva,susiimsim ir nukris tie kg,didelis ir skysciu bus 😉

Atsakyti
O aš tai ne neatsimenu kiek prieš 2sav sveriau: pliusas, tas pats ar minusas biggrin.gif tai dirbu ir spelioju. Va ką reiškia atostogos, gerai kad dar savo vardą pamenu ax.gif
Atsakyti

Kazkaip net nesitiki!nors ka as cia kalbu jei pas pacia per savaite edimo uzsimeta 3kg...zodziu neimk i galva,susiimsim ir nukris tie kg,didelis ir skysciu bus 😉
Ojetus man ir nesitiki, galvojau nu kokie 83 bus gaaaal 😂 kelis kart lipau ir net akis pasitryniau 😁 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 21 balandžio 2017 - 07:46

O aš tai ne neatsimenu kiek prieš 2sav sveriau: pliusas, tas pats ar minusas biggrin.giftai dirbu ir spelioju. Va ką reiškia atostogos, gerai kad dar savo vardą pamenu ax.gif

Suuuper atostogos! Aų ir tokių norėčiau, bet jeeeetus nu tiek dar gyvenime neesu užsivarius, per tris sav beveik 10 kg 🤓 

Atsakyti

Jerda,pliusiukas 0.4 :)

Nuosta,as ne tik akis buciau pasitrynus,bet jauciu ir svarstykles patrinus :D bet kazkaip tikrai nesitiki :) daugumoj bus skysciai :) 

Atsakyti
Labas rytas, mergaites! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As jus vis paskaitau, bet i diskusijas neturiu laiko prisideti... Bet uz visas jus sergu!
Man irgi pasijaute sventes... nors laikiausi, kiek galejau, bet vakar sudalyvavau gimtadienyje... zodziu pliusas. 86.800 kg help.gif
Ka gi gristame i doros kelia, mes, musu kunas - ne siuksledieze...
Atsakyti
88,6 kg - visas mėnuo jokio gero postūmio, esu liūdna ir pikta, žodžiu no comments

Man tik baisu galvoti, kas bus kai nebesportuosiu taip intensyviai - gi dabar per savaitę 2 kartai zumbos po 45 min ir 3-4 kartai salėj po minimum 1 val. (apie 35 min kardio ir kas lieka treniruokliai). Bleee, einu rytais nevalgiusi, po trevkės šlaputėlė iki apatinių, neprisiėdu, per Velykas išvis nepersivalgiau ir net alkoholio nei lašo...

O vasarą tikrai nesportuosiu tiek daug, zumba atostogaus, į salę vasarą man nesinori, skirsiu daugiau laiko vaikams...

Žodžiu kažką ne taip valgau ir perdaug.

Kraujas puikus, cholesterolis kaip kūdikio - daktarė paskyrė tikėdamasi kad su tokiu svoriu bus blogas biggrin.gif , nes kraują dariausi prieš 5 metus, nėščia.

Pradedu galvoti, kad kitokia jau nebūsiu. Čia mano alfa ir omega vadinasi unsure.gif

Mūsų temą dabar skaito 18 žmonių, iš jų tik 2 nariai blink.gif Aktualu daug kam, tik daug kas pogrindyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellateja: 21 balandžio 2017 - 09:01
Nuosta žinant tave greit viso to gėrio atsikratysi. Be to jei tai būtų visas grynas svoris tai i drabužius niekaip nebeilistum. Frolka dėkui, na nepavyko pabėgti nuo Velykų tik tiek kad mažesni pliusą užsimečiau
Atsakyti
sveikutės,

na ką gi, tuoj eisiu kirsti bliūdo grikių... smile.gif
saldumynų vakar prisikirtau, o šiandein tyliais au galvoju- nenoriu aš jų, nes vis dar po nakties smaližiavimo burnoje saldu smile.gif :0 tikiuosi, kad nenorėsiu aš jų ir vėliau smile.gif Maxėj aplenksiu tas lentynas smile.gif

o vat man smagu pasiskaityti kitų meniukus - fazano meniu mano skoniui clap.gif o svoris - 109 kg

o gal ne aktuali tema, tiems kas ją seka iš pogrindžio, o tiesiog seka kai kuriuos žmones... būna gi ir taip smile.gif
Atsakyti

o gal ne aktuali tema, tiems kas ją seka iš pogrindžio, o tiesiog seka kai kuriuos žmones... būna gi ir taip smile.gif

Labai liūdnas jų gyvenimas, jei kažką seka 😀 tiksliau matyt savo ir neturi. Aš manau, ir tikiuosi, kad čia labiau kas aktualu. Bet mes pavyzdys  šiuo metu ne koks 😂 sėkmės laikantis naujos mitybos 😉

Bellatėja, metus sportą ar apmažinus bus liūdnos mišios, va aš tris savaites net ne pilnas atostogas atpurėjau  :D 

Beje, pasiskaičiavau, kad šiandien mmm pareit turi, tai tikiuos po pms bus lengviau valdytis su tuo nežmonišku noru visko :unsure:  :bigsmile: 

Atsakyti
merginos, įmeskit nuorodas, kokias el svarstykes turit?
gal rasčiau kur el parduotuvėse?
ar įmanoma įsigyti iki 20 eur?
Papildyta:
oi, vienam forume viena mamytė rašė, kad ją seka jos vyro buvusioji...
Papildyta:
na, manęs gal tokios neseka....
bet pvz , kad mano dukra viduriuoja mano kaimynė sužinojo ne iš manęs, o iš svao giminaitės gyvenančios Radviliškyje (Aš iš Marijampoėls:) ) - per Mūsų Mažylių forumą, kuriame ieškojau patarimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 21 balandžio 2017 - 09:36
QUOTE(sidrulka @ 2017 04 21, 11:09)
sveikutės,
na ką gi, tuoj eisiu kirsti bliūdo grikių... smile.gif
saldumynų vakar prisikirtau, o šiandein tyliais au galvoju- nenoriu aš jų, nes vis dar po nakties smaližiavimo burnoje saldu smile.gif :0 tikiuosi, kad nenorėsiu aš jų ir vėliau smile.gif Maxėj aplenksiu tas lentynas smile.gif

o vat man smagu pasiskaityti kitų meniukus - fazano meniu mano skoniui  clap.gif o svoris - 109 kg

Negaliu pernešti grikių, net nupurtė apie bliūdą pagalvojus. Juos keičiu perlinėmis kruopomis. radau tokių, kurios verda tik 15 min., o jei dar iš vakaro pamerki, tai dar ir greičiau.
O grikių nebemėgstu nuo grikių dietos kai laikiausi. Valgiau aš juos valgiau, o paskui pelėsiu jie man dvokti pradėjo, matomai kokių tai užsipirkau pagerintų. Nors nekepinti grikiai nesmirda taip.
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2017 04 21, 11:35)
merginos, įmeskit nuorodas, kokias el svarstykes turit?
gal rasčiau kur el parduotuvėse?
ar įmanoma įsigyti iki 20 eur?
Papildyta:
oi, vienam forume viena mamytė rašė, kad ją seka jos vyro buvusioji...
Papildyta:
na, manęs gal tokios neseka....
bet pvz , kad mano dukra viduriuoja mano kaimynė sužinojo ne iš manęs, o iš svao giminaitės gyvenančios Radviliškyje (Aš iš Marijampoėls:) ) - per Mūsų Mažylių forumą, kuriame ieškojau patarimų smile.gif

manu tikrai užteks 20 eur svarstyklėms. Aš seniai pirkau jau, nepamenu už kiek ir kokios. Bet tikrai neprabangios ir tikrai kinietiškos.
Atsakyti