Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nu tų kelių variantų tai sunku bus prigalvot, nes mano meniu gan monotoniškas būna, bet aš galėsiu kilo.lt pasiūlymais pasidalint, jei kam bus naudinga :)  Beje, labas rytas, nepasisveikinau  :4u:  nežinau ar išdrįsiu ryt pasisvert vistik  :D  

Ir as mastau ar lipsiu svertis,nes noro 0 

Atsakyti
Labukas.
Na merginos, paskaičiau jūsų žinutes ir net seilės pradėjo bėgti, kaip saldaus užsimaniau. ir laikykis tu čia žmogau. Nors nuo antradienio grįžau į savo vėžias. Per velykas sugebėjau 3 kg užsidėti, dabar sėkmingai mažinu. ir jokių saldumynųųųųųųųųų doh.gif
Mano šiandienos meniu:
Pusryčiai: vanduo su citrina, kava su pienu, duonos be pridėtinių mielių ir cukraus riekė (52 gr), 2 kiaušai, agurko gabaliukas, krienai
Pietūs: menkė patroškinta keptuvėje su daržovėmis (morkos ir svogūnas), rudieji ryžiai, pomidorai vyšniniai 10 vnt., arbata žolelių be cukraus
Vakarienė: sriuba kopūstų ir visokių kitokių daržovių ko yra šaldytuve su frikadėlėmis iš lieso kiaulienos faršo (10 proc. riebumo).
Darbe du kavos su pienu puodeliai, vienas apie 8 val, kitas apie 14 val. Puslitrinis buteliuka ant stalo vandens, gurkšnoju visą dieną.

Nuosta įmesk savo planelį. Gal kokį patiekalą sau prisitaikysiu
Atsakyti

Labukas.
Na merginos, paskaičiau jūsų žinutes ir net seilės pradėjo bėgti, kaip saldaus užsimaniau. ir laikykis tu čia žmogau. Nors nuo antradienio grįžau į savo vėžias. Per velykas sugebėjau 3 kg užsidėti, dabar sėkmingai mažinu. ir jokių saldumynųųųųųųųųų doh.gif

Kokia šaunuolė, lad laikaisi! Plabelio tai neįmesiu, nes ten visa sistema, šimtai tų patiekalų, renkiesi galima sakyt ką nori pagal norus ir turimus produktus, tiek kad vismas paskaičiuota tiksliai. Nors tas tikslimas tai abejotinas. Vistik paskutiniu metu pagal save maitinausi ir taip ir toliau darysiu kai susiimsiu. Nusprendžiau daryt taip kaip man patogu, o ne ką ten pataria, ypač, kad ir rezultatai neblizgėjo kai laikiausi pagal juos 100%. Bet kol narystę turiu,tai vis užmetinėsiu akį, galėsiu kažką įmesti vis :) tik reikia susiimti!!! 

Nu bent pasportavau pilną savo programą, bet va jau sukas mintys ką skanaus pagriebt  :oh:  sportuodama galvojau ir nusprendžiau,kad iš dalies ir stresą valgau, savaitgalį išsispręs ar pasiliksim savo auto ar teks vežt tiesiog į metalo laužą ir pirkt kažką kito, tai va taip vis mintis nukreipinėju, nes mūsų šeimai tai didelės netikėtos išlaidos, ech. Tai gal dar labiau savęs svėrimusi netraumuosiu  :lol:  gal ir geras sau spyris būtų,bet ir taip suspardyta jaučiuos.

Atsakyti

Labukas.
Mano šiandienos meniu:
Pusryčiai: vanduo su citrina, kava su pienu, duonos be pridėtinių mielių ir cukraus riekė (52 gr), 2 kiaušai, agurko gabaliukas, krienai
Pietūs: menkė patroškinta keptuvėje su daržovėmis (morkos ir svogūnas), rudieji ryžiai, pomidorai vyšniniai 10 vnt., arbata žolelių be cukraus
Vakarienė: sriuba kopūstų ir visokių kitokių daržovių ko yra šaldytuve su frikadėlėmis iš lieso kiaulienos faršo (10 proc. riebumo).
Darbe du kavos su pienu puodeliai, vienas apie 8 val, kitas apie 14 val. Puslitrinis buteliuka ant stalo vandens, gurkšnoju visą dieną.

Laikykis fazaniuk!uzvesk mus atgal ant doros kelio :)

Atsakyti

Kokia šaunuolė, lad laikaisi! Plabelio tai neįmesiu, nes ten visa sistema, šimtai tų patiekalų, renkiesi galima sakyt ką nori pagal norus ir turimus produktus, tiek kad vismas paskaičiuota tiksliai. Nors tas tikslimas tai abejotinas. Vistik paskutiniu metu pagal save maitinausi ir taip ir toliau darysiu kai susiimsiu. Nusprendžiau daryt taip kaip man patogu, o ne ką ten pataria, ypač, kad ir rezultatai neblizgėjo kai laikiausi pagal juos 100%. Bet kol narystę turiu,tai vis užmetinėsiu akį, galėsiu kažką įmesti vis :) tik reikia susiimti!!! 

Nu bent pasportavau pilną savo programą, bet va jau sukas mintys ką skanaus pagriebt  :oh:  sportuodama galvojau ir nusprendžiau,kad iš dalies ir stresą valgau, savaitgalį išsispręs ar pasiliksim savo auto ar teks vežt tiesiog į metalo laužą ir pirkt kažką kito, tai va taip vis mintis nukreipinėju, nes mūsų šeimai tai didelės netikėtos išlaidos, ech. Tai gal dar labiau savęs svėrimusi netraumuosiu  :lol:  gal ir geras sau spyris būtų,bet ir taip suspardyta jaučiuos.

Emocines valgytojos mes!pas mane kai viskas gerai tai ir valgyt nekyla minciu nesamoniu,tik kazkas ne taip sustresuoju ir save matai raminu skanestais...😒

Atsakyti

Emocines valgytojos mes!pas mane kai viskas gerai tai ir valgyt nekyla minciu nesamoniu,tik kazkas ne taip sustresuoju ir save matai raminu skanestais...😒

Tikrai taip 😬

Atsakyti

Vakar jau pradėjau rašyti fotoreportažą, kad būčiau labiau užsiėmusi ir mažiau apie maistą galvočiau  :D  Kol kas dar tik reportažas, iki nuotraukų dar nepriėjau  :4u:  Čia viskas bus, kol kas dar tik mažytė pradžia  :)  https://www.supermam...kijevas-lvovas/

Atsakyti
Nagi apsiėmė mane viena draugė pagloboti su sveika mityba smile.gif
jau susitarėm, ką rytoj valgysiu... vakare lekiu ieškoti pikrti sveikų produktų smile.gif

tad kertu dar šiąnakt sėdėdama prie kompo paskutinius šokoladinius kiaušinukus - reikia atsikirsti ilgam smile.gif draugė sakė, kad jei būsiu gera ir stengsiuos su mityba, tai skirs man vieną dieną per savaitę kokį saldainiuką, bet gal man geriau be jų, nes kai paimu vieną, tai noris paskui dar ir dar... kartą paragavęs negali sustot.... biggrin.gif biggrin.gif

Prisižadėjau čia dabar jūsų visų akivaizdoje, tad turiu stengtis... ax.gif rolleyes.gif nebus kur dingt, o tai bus gėda prieš Jus

jei jau prapulsiu iš eterio, tai žinokit , kad nuodėmiauju ir bijua iš gėdos pasirodyti smile.gif

dar gal ir sportui namuose save ,,pribrandinsiu"... tik , kad dabar jau savaitė laiko nežinia nuo ko vieną koją labai skauda... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 21 balandžio 2017 - 00:23
Labas rytas 115,3
Atsakyti

Labas rytas,nesisveriau palieku tuos pacius 75,tikiuos kad neuzvariau dar daugiau  :oh: bet bus matyt kita penktadieni :)

Sidrulka,sekmes!tikiuos tau pades!nes is savo pacios patirties galiu pasakyti,jei pati nesi pasiruosus mest svori niekieno kontrole nera svarbi kaip tik savo pacios :) pranesinek kaip seksis !

Atsakyti
Labas rytas
prisiduodu 113,1 kg. gėdingas pliusas.
Sidrulka stebėsime tave per padidinimo stiklą. biggrin.gif
Mano dienos meniu:
Pusryčiai: avižinė košė virta piene, bananas ir džiovintos slyvos į košę, kava su pienu.
Pietūs: vištienos filė pakepta ant alyvuogių aliejaus, agurkas.
Vakarienė: šaldytų daržovių miksas užkeptas su kiaušiniu.
Gerų visoms rezultatų ir jokių nuodėmių smile.gif 4u.gif

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  o aš vistik pasisvėriau ir dar tokio šoko neesu guvenime turėjus  :blink:  :blink:  :blink:  87.5 kg  :cry2:  šakės kas daros, net nemaniau, kad  taip įmanoma  :oh:  nu be čia tai šaltas dušas ir spyris jau ne į šikną, o į priekinę dalį  :lol: 

Atsakyti