Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Man tai grynai vėl priklausomynė cukrui išsivystė  :D  va mešką šiaurėj kemšu, kol matau, tol noriu. Nieko, tuoj neliks  :D

Oi nesakyk,as siandien is ligonines vaziuodama masciau kaip reik varyt i parde kazka skanaus nusipirkt :D bet susilaikiau ir nejau :) nors mintyse vien skanumynai saldumynai ir pan.tai siai minutei esu suvalgius 5 saldainius obeleles :D bet dar ne vakaras :) 

Jerda laikykis!

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 04 19, 16:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nuosta" data-cid="71578102" data-time="1492604672"><div><p>Man tai grynai vėl priklausomynė cukrui išsivystė  biggrin.gif  va mešką šiaurėj kemšu, kol matau, tol noriu. Nieko, tuoj neliks  biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Oi nesakyk,as siandien is ligonines vaziuodama masciau kaip reik varyt i parde kazka skanaus nusipirkt biggrin.gif bet susilaikiau ir nejau smile.gif nors mintyse vien skanumynai saldumynai ir pan.tai siai minutei esu suvalgius 5 saldainius obeleles biggrin.gif bet dar ne vakaras smile.gif </p><p>Jerda laikykis!</p>

Neatsilaikiau, na ryt į darbą bus lengviau laikytis ;)
Atsakyti
sveikos,

na, kol baras vis dar pilnas, nors ir kaip mažinu naktimis smile.gif, velykinių saldumynų, tol sunku susiimti smile.gif
negi leisiu dukroms tiek visko sukimšti- joms tai zuikutį liepiu dalintis per pusę smile.gif

na, bet gal iki gegužės galo nieko jau nebeliks... o tada nauja saldumynų banga- savas gimtadiensi ir dukros.... oi, oi....

vasarą sportuosim darže su kauptuku smile.gif

kas čia mėgsta ,,obelėlę" - man ji nelabai- tai viename maišelyje tik ir likę obelėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2017 04 19, 18:24)

kas čia mėgsta ,,obelėlę" - man ji nelabai- tai viename maišelyje tik ir likę obelėlės smile.gif

Man irgi jei nėra saldainių, tai nėra, bet obelėlė irgi ne saldainis, tai UOGIENĖ
Atsakyti

Vyras megsta mano obelele :) ir man visai nieko :) kai treba viska valgau :D

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 04 19, 19:31)
<p>Vyras megsta mano obelele smile.gif ir man visai nieko smile.gif kai treba viska valgau biggrin.gif</p>

Na taip kai visiškai blogai ir aš uogienę valgau, tik kad nelabai man tai padeda ;)
Atsakyti

Eina sau kaip faina Jus visas čia turėt, sąžinė net ne taip graužia kai ne viena kemšu 😀😅

Atsakyti
yahoo.gif clap.gif friends.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
o davai, susitariam, ne kiek kuri ir kokių saldumynų sukemšam, o pvz kuri nors parašo : rytojaus meniu toks ir toks - ir tos dienos vakare visos prisiduodam kaip sekėsi, kiek ko sveikuoliško sukimšom - man tai gal ir padėtų toks pastūmėjimas mirksiukas.gif 4u.gif
gali būt pvz meniu su keliom alternatyvom , iš ko būtų galima rinktis

kas už??? nes kitaip, aš niekaip neprisiverčiu...

bet jei su kuo nors jungtis ir valgyti pvz grikius, virtus kiaušinius, kokias nors saločikes, jogurtą gal ir prisiversčiau...

va smaksau šiandien visas vakar fb į didelių dydžių sukneles, kurios man per mažos ir graužiuosi nagus.... biggrin.gif ax.gif

o tas svorio prisidavimas 1 k į savaitę man menkas spyris ax.gif
Atsakyti

yahoo.gifclap.giffriends.gifdrinks_cheers.gif
Papildyta:
o davai, susitariam, ne kiek kuri ir kokių saldumynų sukemšam, o pvz kuri nors parašo : rytojaus meniu toks ir toks - ir tos dienos vakare visos prisiduodam kaip sekėsi, kiek ko sveikuoliško sukimšom - man tai gal ir padėtų toks pastūmėjimas mirksiukas.gif4u.gif
gali būt pvz meniu su keliom alternatyvom , iš ko būtų galima rinktis

kas už??? nes kitaip, aš niekaip neprisiverčiu...

bet jei su kuo nors jungtis ir valgyti pvz grikius, virtus kiaušinius, kokias nors saločikes, jogurtą gal ir prisiversčiau...

va smaksau šiandien visas vakar fb į didelių dydžių sukneles, kurios man per mažos ir graužiuosi nagus.... biggrin.gifax.gif

o tas svorio prisidavimas 1 k į savaitę man menkas spyris ax.gif

Kas tinka vienam gali netikti kitam :) o plano kokio neturi mitybos? As grikiu pvz nevalgau :D o ir meniu galiu rasyt nebent tada kai jau grisiu i vezes,nes dabar palaida bala 😂

Labas rytas.

Atsakyti

Aš kai grįšiu į vėžes irgi galėsiu pasidalinti meniu,nu kol kas niekaip ☹ net vyras stebbis kas čia jo sveokuolei žmonai ištiko 😂 niu bent pasportuot bandysiu šiandien,reikia už kažko kabintis  :oh:  gal dar prisideda stresas didelis dėl nenumatytų visiškai didelių išlaidų... 

Atsakyti
na, kol nesukirsiu visų namuose esančių saldainių tomato.gif, tol turbūt ir aš nieko gero nesiimsiu.... ech, tos gundytojos... nors imk ir išmesk į šiukšlinę...
ale paskui mano panos pasiges smile.gif

o meniu galima rašyti su alternatyvom- pvz pusryčiams- tas, anas arba kitas smile.gif ir pasirinksim kas kam tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 20 balandžio 2017 - 09:01

na, kol nesukirsiu visų namuose esančių saldainių tomato.gif, tol turbūt ir aš nieko gero nesiimsiu.... ech, tos gundytojos... nors imk ir išmesk į šiukšlinę... ale paskui mano panos pasiges smile.gif o meniu galima rašyti su alternatyvom- pvz pusryčiams- tas, anas arba kitas smile.gifir pasirinksim kas kam tinka smile.gif
Nu tų kelių variantų tai sunku bus prigalvot, nes mano meniu gan monotoniškas būna, bet aš galėsiu kilo.lt pasiūlymais pasidalint, jei kam bus naudinga :)  Beje, labas rytas, nepasisveikinau  :4u:  nežinau ar išdrįsiu ryt pasisvert vistik  :D  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 20 balandžio 2017 - 10:22