Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labukas,

Visoms sėkmingai įsivažiuoti po švenčių į darbukus ir kasdienius rūpestėlius
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  niu ką, kaupiuosi sportui  :D  pilvas išsipūtęs jetau jetau :blink:  reikia susiimt, nes jau liūdna bus kai vėl orai atšils ir reiks maikutes traukt lauk  :oh:  :lol: 

Atsakyti

Nu ir ramuma čia vis vis dar  :hmm:

Man sunkiau stoti į vėžes nei tikėjaus, žvėriškas apetitas užsikūręs 😅 pasportavau lengvai, bet visos prigramos nepakėliau, o tik dviejų savaičių pertrauka. Ech. Negerai tos pertraukos 🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 18 balandžio 2017 - 17:46

Nu ir ramuma čia vis vis dar  :hmm:

Man sunkiau stoti į vėžes nei tikėjaus, žvėriškas apetitas užsikūręs 😅 pasportavau lengvai, bet visos prigramos nepakėliau, o tik dviejų savaičių pertrauka. Ech. Negerai tos pertraukos 🙈

Tyliu,nes dabaigiau siandien torto likuti ir keksa 😂😜 bet ryt jau reiktu stot i vezes,nes kazkaip baisu kad i savo dzinsus neisisprausiu visgi :D 

Atsakyti
Sveikos gyvos, ir aš grįžtu pas jus, bet į vėžes dar nesugrįžau 4u.gif O reikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas

Atsakyti

Labas rytas 😊 aš vakar irgi nuvariau į pievas su mityba. Ech. Jaučiu taip ir bus šią sav.. o kitą sav dar msžės gimtadienis, tai vėl tortas nusimato. bent tiek kad raumenis jaučiu šiandien po vakarykščio sporto  :D 

Atsakyti

Labas rytas

Kaip jūsų kelionė? Kaip įspūdžiai?

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 04 19, 12:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jerda" data-cid="71577096" data-time="1492576282"><div><p>Labas rytas</p></div></blockquote><p>Kaip jūsų kelionė? Kaip įspūdžiai?</p>

kelionė puiki, tik kaip yra sakę mano pažįstamos rusaitės : posle takovo otdixa nužno esčio nedelia otdixa (po tokio poilsio reikia dar savaitės poilsio) tai jau tikra teisybė ax.gif Aš žmogus prastai kelionėse miegu, o ir prieš kelionę visokių niuansų buvo tai nuovargis jaučiasi iki šiol. Keli žmonės išpešė pažadą parašyti fotoreportažą apie kelionę, vadinasi teks mirksiukas.gif tai kai rašysiu, įmesiu ir čia nuorodą
Kaip čia iki penktadienio susiimti, kaip sunkiai į vėžias einasi, nors aš labai stipriai neturėjau išklysti, na antrą Velykų dieną vis vien atsiėmiau, na kokios gi šventės be baltos mišrainės blink.gif biggrin.gif Mane tai tortai, šokoladas labai patraukę buvo, kad iki šiol tąją trauką tebejaučiu unsure.gif
Atsakyti

Man tai grynai vėl priklausomynė cukrui išsivystė  :D  va mešką šiaurėj kemšu, kol matau, tol noriu. Nieko, tuoj neliks  :D 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 04 19, 15:24)
<p>Man tai grynai vėl priklausomynė cukrui išsivystė  biggrin.gif  va mešką šiaurėj kemšu, kol matau, tol noriu. Nieko, tuoj neliks  biggrin.gif </p>

Tai gerai tau greit baigsis, o aš tai nieko neturiu, net uogienę šiandien iš juodo sladumynų bado valgiau 4u.gif Jaučiu tuoj minsiu į parduotuvę, reikia maisto, bet kaip neprisipirkti saldumynų. Na jei prisiperku, tai jei sąžinė tuo metu prabunda tai šeimai padalinu, vis man mažiau lieka, bet sąžinė prabangos dalykas, ne visada ji pasirodo ax.gif
Atsakyti